35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • zolo
    Köszi,ezt vártam.
    Mint írtam nincs a gépen forceware meghajtó, mindjárt teszek fel egyet és meglátom mi lesz.Az eredményt megírom.
  • Jeff24
    a lényege,hogy a rendszer nem talált megfelelő grafikus deviszt az alkalmazáshoz!
    csekkold a játék manualját vagy readmejét!meg próbáld meg frissíteni a drájvereket majd próbáld ujra!
  • Jeff24
    C mint krúzkontrol
  • zolo
    De mivel a játéknak shaderopcióknál van mx opció , gondolom mennie kéne.
    Annyit kértem fordítsa le valaki a szöveget, de hát ha tőled ennyire telik akkor........szard össze magad.....
  • Jeff24
    C
  • Ams
    melyik gomb a tempomat?
  • Ams
    melyik gomb a tempomat?
  • King of Roads
    what is this shit?
  • RaST
    Brekk xD
  • RaST
    Ohh b+ .. ez se szar :P
  • Duddits
    Lehet, hogy a FlatOut megy, de ez nem fog. Max valami buherálással.
  • zolo
    "The operatin system failed to provide a valid graphics device for the application.Please check the application's manual and or readme file for possible workarounds for your hardware.It may also be wise to update your graphics drivers, and try again."

Nem otthon vagyok , de szeretnék játszani a játékkal, de ezzel a hibaüzenettel nem engedi még a grafikus beállításokat se elindítani.A gépben Geforce4 Mx400 van , és néztem hogy nincs rá Forceware telepítve.A Flatout 2 megy rajta gond nélkül. Mi lehet a baj? Valaki lefordítaná az angol szöveget?
  • bazza
    Nos, akinek még nem sikerült sofőrrel melót elvállaltatni:

ha megvan a kamion, tréler, sofőr, akkor rákkattintasz a "manage contacts"-re és ott ki tudsz választani egy céget (akikkel már volt dolgod legalább egyszer) és megkötitek az üzletet. kiválasztod a sofőrt, a trélert, a kamiont és már (elvileg) megy is a sofőr melózni...
  • GabriSanyi
    ha skint csinálok a mack-hoz akkor nem elég ha a módosított skint újra berakom a bse.scs-be hanem kell csinálnom a mod kategóriában egy külön scs fájlt(az scst hogy mékelem?csak csinálok egy rar-t és átnevezem .scs-nek vagy a winrar tud scs-be tömöríteni?)?jah és scs be hogy tudok viszatömöríteni mer amit kiveszek módosítok visszarakok az hibásan jelenik meg a játékban
    thx
  • GabriSanyi
    ez meg a scania,és mind2ő kamionon a új felni van
  • GabriSanyi

ez a mostani kamionom
  • GabriSanyi
    jah nekem is csak 1 másik kam hejére rakta be......rakok minjá képeket
  • eightmiles
    aztán meg ők rinyálnak hogy lopják a cuccokat meg engedély nélkül szerkesztgetik... maaaan...
  • garam93
    Elindítottam egy új játékot és a kezdő fuvarom csak 5e$-is volt.A következő fuvar már 32e$-is volt, de útközben a mérlegelésnél a túlsúly miatt fizetnem kellett aztán már nem maradt pénzem és kikerültem.De volt ott 1 zsaru aki lekapcsolt.A második új játék kezdésénél viszont már egyből egy 112e$-is fuvart szállítok.Mekkora szerencse h újrakezdtem!
  • Gyocsika
    És valaki nem tudna nekem egy olyan kamra nézetet mint az előző részekbe is volt mindeggyikbe A pedal to metalba a convoyba az aceross americába amikor a kamcsi tetejéről kell nézni tudjátok ahol van a duda meg ezek!
  • garam93
    Valaki aki ért hozzá csinálhatna olyan modot amiben a környezeti tényezők miatti elváltozások (pl.:kátyúk) lennének a főszerepben.Én nem tudom megcsinálni ezért szólok nektek.
  • garam93
    Nekem igen.
  • GabriSanyi
    a 3dartpolos kerék faxa,dea scania-t nem jeleníti meg a játék.....
  • RaST
    Elsősorban , de .. Ez lenne a teendő ..
  • garam93
    Mi az ahol te találtál?
  • garam93
    A www.3dartpol.da.ru én innen szedtem le pár cuccot
  • endiboy
    szééép kép :)

végre elindult nekem is :)
  • King of Roads
    köszi!
  • King of Roads
    hova keverdtem

• AdaKiller
    nekem is:)
  • Carlos
    H betü-nél szoktak lenni.
    Odamész aludni, és az advance time alatt szokott lenni.
    Nem mindenhol van. Én eddig kettöt találtam.
  • King of Roads
    én azt se tom hogy kell sofőrt alkalmazni
  • Carlos
    Valaki a #1633 -ra?
  • King of Roads
    emberek: modokat honnan tudok szedni?
    kerstem, de sehol nem találtam naon csak a home desd nl-en vagy min, de ott kevés van.
    vagy azoknál több nincs is?
  • Mo.Organ
    nekem ilyen karim van és jó rajta
  • Szabi84
    Nekem okozott csalódást a játék! Rögtön a legelején prism3dkurvaannyahiba!
  • King of Roads
    új videokari? értem.
    ezexerint szar a RADEON 9600XT x86/MMX/3DNow!/SSE?
  • eightmiles
    nem kéne megkérdezni az author-t mielőtt átkonvertálják a cuccot, amit csinált?
  • reménytelen
    Akkor keresd meg az exét a játék mappájában, és szűntesd meg az írásvédettséget! (Érdekes, nekem eleve nem volt írásvédett, valamint nekem akkor is engedi átírni, ha az exe írásvédett. Nem lehet, hogy rossz helyre írod?)
  • garam93
    Nem engedi.Azt írja ki h szüntesd meg az írásvédettséget.