35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
-
hát ezen a verdán meg hogy állnak a kerekek? :) -
Nah .. Bepróbálkoztam az első skinnel amit anno még a PTTM-hez készitettem .. Lengyel firmáról lenne szó .. Most még csak konvertálás szintjén tettem be, de lassan nekiállok :P
Ime:
-
Dimnox #2079 Sajnos úgy látom, a Haulin' sem lett jobb semmivel a Convoy-nál. Sőt! Olyan bakik vannak benne... Én nem tudom, hogy mit csináltak a tesztelők, de amikor pl egy kamiont kellett volna elvinnem egy másik városba, még érte sem mentem, de már félig sérült volt. Akkor még nem értettem miért, de utána leesett. (Első kép.) :)
A mobil házat pedig bizonyos típusú kamionokkal nem lehet felvenni. Próbáltam volna alátolatni, de nem ment, csupán a rakományt tolta folyton odébb. (Második kép.)
Az irányítás sem a legjobb. Inkább csinálnának két évente egy újabb részt, de raknák össze jól!
-
Ahogy gondolod ..
Én elvállalom szivesen, csak meg kell szavazni xD -
Hotel a H betünél van a zzz jel az ikonja. Nem minden hotelben vannak soförök. -
bocs az értetlenkedésért de nem megy a hotel után nem találok sehol sofőrt -
thx -
Vlala #2074 Hotelben találkozol velük, ilyenkor kiírja, hogy van felvehető sofőr, "Hire" gomb, adsz alá egy kaminot, és mehet a menet. -
sofőrt hogy kell alkalmazni? -
engem a sleeper mód kikapcsolása érdekelne -
levi1989 #2071 magyarosítás mikorra várható? -
hacsak nem a kamiont viszed vhova
-
az nem sleeperes, azért nem tudsz benne aludni. mondjuk f@$$ág mert ilyenbe az ülésen is lehetne nem?
-
énis ott mek 
hátha találkozunk
-
Bazza, kérdésem lenne :)
"ha megvan a kamion, tréler, sofőr, akkor rákkattintasz a "manage contacts"-re"
szal tréler is kell nem csak a kamion? -
még minig nem jelentkezett kamionvezető egy parkolóban sem
-
[center]
alakul a kamionfarmom :P
-
Hi!
Lehet ezt egérrel irányítani?
Valamelyik elődöt lehetett (asszem a PTM-et)
és nagyon jól működött. -
Vlala #2063 Erre azt hittem, valami bug... még oda sem érek, de már le vagyok mérve.
(A Pacific 362-es nem sleeperes lenne? Tudom, meg lehet nézni a kereskedőnél, de az most messze van. Nem tudtam benne aludni, tekertem az időt, de ugyanolyan álmos voltam utána, mint előtte.) -
jóó -
-
endiboy #2060 köszönöm -
Danny L #2059 Ha van AVi-d akkor is be kell menni a mérlegre a help szerint, de elég csak áthajtani. a BBW pedig közvetlenebbé teszi a fékezést. -
endiboy #2058 akkor az abs a blokkolásgátló...ez tiszta sor
az avi, az, hogy nem kell bemenni a mérlegre
de mi az a bbw??? -
még mindig 
-
aha mivan komi már megint van figyelmeztetésed?:D -
Na az olyat énis rühellem..
Multkor chicagoba csavartam be éjszaka 1 olyan uccába. -
fél nap -
eltuggya.
10 megákba eltudja küldeni..
csak 1 hét mire átmegy... -
hát a behajtani tilos táblát nem nagyon ismerik... new yorkban bekanyarodtam balra, az utca egyirányú volt, csak fordítva
, igaz festés szerint csak egyenesen lehetett volna menni, dehát záróvonal nem betonfal, a csillag pillanatok alatt csumára szaladt
-
Olvastam 1 fórumon .. xD
A srác msnen akarta átküldeni a gammát 1 másiknak xDD -
játék :)
Football Manager -
az egy klán? -
aggy linket, szólok a modiknak -
nah már 3 efemes tolja a gammát :P -
megvan a faq, valaki kilinkeli? -
Király, én is akartam már írni a modiknak. -
Ez miatt nem játszok én se vele nem tok anélkül normálisan vezetni! -
Tockos #2043 En amit a legszivesebben elfogadnék a gameban egy új kameranézet ,szeretném úgy irányítani a kamcsit hogy az orrát látnám,nagyon hiányzik az a nézet.Valaki nem tudna valamilyen ilyen modot szerkeszteni?Szerintem nagyon sokat orulnének neki.