35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Haulin #4887 Sziasztok azt olvastam az egyik oldalon hogy van olyan kiegészítő a játékhoz hogy van kátyú ha van valaki leírja mejik oldalon van köszönöm. -
momo99 #4886 Hy ki tudja a 18 wheels of steel AA. Truckers az kiegészités vagy teljes játék. -
nem...:S
-
az igen openGL bocs de véletlen elirtam!! sikerült amugy meg oldani a problémát? -
schwarz! lécci gondolkodj egy picit, mert már két hete próbálok jáccani, de valami sosem siekrül :S ez avgyok én :D -
nálam marad a hi-fi (a kotr soundtrackja szól nem túl halkan
)
-
tzsoltika #4881 Bele lehet, de előtte át kell konvertálni .ogg formátumra. -
Haulin #4880 Jó napot nagyon jó itt a segítség kedves mindenki mindenkivel.Van 1 Kérdésem. A játékba belehet másolni zenét köszönöm.Sziasztok -
tzsoltika #4879 Egy Man TGA-t tud valaki a játékhoz? -
Balee 007 #4878 HY all!! Honna lehet kamionokat leszedni??

-
Talán a windowst is rákellett volna rakni 
#4874: Nekemizsaz van és megy. Frissítsd a drivered! -
hú, ezzel már én is találkoztam, sőt a többi 18wosnál is, csak most nyilván nem jut eszembe mi volt a bajuk... -
bocs hogy külön irom....találtam >>> [ http://www.freedownloadscenter.com/Utilities/Required_Files/OpenGL_Download.html ] de igy sem tuti ... :S -
remélem GeForce 4 (Mx440) elég, mert nem akarok beruházni egy ujabbat... netről simán le lehet tölteni ezt a "opneGL"-t?? véletlenül nem openGL?? :)
szép estét!
hege -
Sziasztok
Nekem lenne egy pár kérdésem.
Lehet a Haulinban kormánnyal játszani?És ha lehet hogy?
És még annyit szeretnénk hogy hogy kell bemásolni a storagefile mappába a kamionok nevét? -
akor az a videókártya lesz! mien videó kártyád van??? mer lehet h mikor a videó kártyát raktad nem teted fell az opneGLt ami szükséges a játékhoz!!!! Igaz nekem nem igy adta tutumra h kéne!! -
mittomén...én is csak enyit látok, gondoltam ti tuttok segíteni :S
nem lehet hogy kell hozzá még valamien progi?? tesóm barátja hétvégén ujrarakta za Xp-t és lehet hogy még hiányzik vmi....
lécci aki tud aki nem segícssen
köszi & további szép napot! -
ebből honnan tudjuk mi a faq van?? -
tudnátok segíteni?? most kaptam DVDna meg a gémet és valami nem franko...
help mí plííz
köszi -
Kenworth #4868 meg van az ut... de amikor felérek a dombtetőre, ott van egy spirál alakba forgo kör, és azt nem tudom mi!
megálltam már a húzóval, is a póttal is, de semmi.
Próbáljátok ki! -
Kenworth #4867 Srácok!
Atlantába beérkeztem, és van az a rész ahol két cég, service, benzinkut, mérleg van tehát egy ilyen igazi kamionos stop. A probléma az az hogy észre vettem hogy van ott egy út ami egy parkoloba meg hotelba vezet és oda szeretnék eljutni!!! Kisút lehet ez, de lehet centizgetni szerintem...
Segitsetek hogyan jutok el oda! -
tzsoltika #4866 Át tudod szállittatni egy város parkolójába, ahol a legközelebb vagy, és oda is kell idő, hogy megérkezzen meg pénz a szállitási díjra -
a garázsodba ha jól tudom............Ahol kezdted a játékot.Csak abban a garázsban.És 24 óra múlva érkezik meg a garázodba :)
Skacok,letudnátok írni nekem hogy hogy tudok kamiont berakni??Mármint azt értem ohgy kell csak azt a fájlátnevezőset nem vágom.Angolul nemtudok :S :S :S :S :S -
Bacsa Szabolcs #4864 -
Bacsa Szabolcs #4863 -
Bacsa Szabolcs #4862 szasztok lene egy kérdésem!ha veszek egy platot a kamionhoz azt hol lehet át veni? 

-
emberek!! de kihalt a topic!! 

-
Attól függ milyen szerkeztő :D
Mert ha kamion szerkeztőt keresel akkor olvass!!De ha mást akkor ne tőlem kérdezd :D -
Haulin #4859 Hellosztok jo a jatek nem tudja valaki hog van a játékhoz szerkesztő? -
Pazdet, az uccsó kép az ne gyenge O.o -
tzsoltika #4857 Eléggé kihalt ez a topik mostanában...
Se skinek, se új kamcsik a láthatáron? -
Kenworth #4856 Valami ujj dolog nincs a játékhoz??? 3dartpol-t nézem folyamatossan, más oldalra lennék kiváncsi!
-
KöSzI!
-
Minden esetre köszi -
én is pont ezzel a szériával karikázok... -
Nagyon király!!!Jó a festése!!! -
My BaBy
-
Na látod ebben egyetértek!!! 

-
CsuHuCsu #4849 Idézem: itt lakok Salgótarjánba de itt nincsenek ilyen hülyék.Nemakarok reklámot vagy bajt.Nézzétek hétfő este az eggyik tévéadót olyan 9 után,na és akkor nyilatkozzatok hogyha leesett. -
CsuHuCsu #4848 Hali mindenkinek.Mi ez a nagy felháborodás tegegyetek rendet vazze 

Leszedtem sok szép kamiont meg pótott és tök tutik csak az eggyik póttal az a baj hogy annyi króm van rajta hogy mikor közelembe ér a pót úgy beszaggat hogy ihaj.