35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
nem tud vki a játékhoz kodot pl pénz vagy minden amit tudtok léci irjatok -
Igaz!!! -
az megint érdekes, h amcsiba csak eus gépek... -
mi az a starlis? -
Megfontolandó. Köszönöm majd megpróbálom.. THX -
Próbáld ki a Program files/haulin/base.scs/vehicle/truck-nál szedd ki a dolgokat, de ne töröld le, mentsd el vhova félre, hátha nem fog tetszeni a játéknak.De sztem jó lesz. -
vki nem tud a Haulinhez cheatokat aki tud irjon léccccccccccccci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
rast hogy kell berakni a starlist???? -
Ismet hozzajutottam / megszereztem a Haulint itt kint is, ugyhogy matol en is tolom ujra! (:
Iszonyat jo erzes ujra hallani a kamionok 15 literes motorjanak fujasat!!! :respect: -
Szeretném megkérdezni hogy az amcsi kamzikat hogy lehet kiszedni a gémből?
Mert ahogy látom egyre több az eu-s gépezet. És talán most már van értelme berakni. Viszont azt nem szeretném ha eu-s pótot amcsi húzna vagy forditva. Köszi a segitséget. -
jé, kacsa egyik pótja fennvan a 3d artpolon :-) -
Nekem nem tudom h hányas, de az 1.06-os patch nincs fent, és sikerült berakni.De leírtam az 5412-s hszben a véleményem. -
atesz11 #5436 Énis . ugyanez mindenhova mindent jól beirtam és semmi egyedü azok a kaminook működnek amik telepíteni 1.06 patch az a gond v mi f*** -- pls segitseetk már h kell berakni a stralist -
A magnumot is beraktam ugy ahogy le volt irva de nem müködött??mi lehet a gond ?
-
valaki mondja már meg h hogy kell elmenteni ha át irok v mit egyszerüen nem menti el!!
-
Srácok valaki segitsen a stralis berekásába léci!!Rast neked sikerült igaz??hogy csináltad??HELP
-
lécci mondjátok el hogy lehet a kamiont a Haulinba másolni -
atesz11 #5431 nekem nem jön össze sehogy a stralis:( -
hy a haulinban is ugy kell mint a pttm be hogy a kamionoknak könyvtárat kell csinálni -
B.U.É.K.! -
B.U.É.K. minden fórumozónak!!! -
Boldog új évet!! -
bajusza #5426 Mindenkinek BÚÉK! -
Lajti #5425 BÚÉK! -
na szóval!BUÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
BUÉK!!!! -
B.Ú.É.K!!!!!!!!!!!!!!!! -
BUÉK;) -
BUEK! -
BÚÉK, találkozunk jővőre (örömötökre
)
-
kiscsanesz #5418 sorry!:D -
kiscsanesz #5417 Szevasz kacsa!Emlékszel arra az ivecora amit elküldtem?Nos azzal van egy kis probléma.interiorja csak félig van mert nekem bonyolult és azt szeretném rádbízni hogy egy iveco interiort majd kreálj hozzá mert ahhoz én nem értek.Vannak róla képeim majd msn en átküldöm őket ha fentleszel!:)szevasz és köszi előre is.(csak műszerfal kell nem egész interior) -
kiscsanesz #5416 Szevasz kacsa!Emlékszel arra az ivecora amit elküldtem?Nos azzal van egy kis probléma.interiorja csak félig van mert nekem bonyolult és azt szeretném rádbízni hogy egy iveco interiort majd kreálj hozzá mert ahhoz én nem értek.Vannak róla képeim majd msn en átküldöm őket ha fentleszel!:)szevasz és köszi előre is.(csak műszerfal kell nem egész interior) -
kiscsanesz #5415 Szevasz kacsa!Emlékszel arra az ivecora amit elküldtem?Nos azzal van egy kis probléma.interiorja csak félig van mert nekem bonyolult és azt szeretném rádbízni hogy egy iveco interiort majd kreálj hozzá mert ahhoz én nem értek.Vannak róla képeim majd msn en átküldöm őket ha fentleszel!:)szevasz és köszi előre is.(csak műszerfal kell nem egész interior) -
B.Ú.É.K. -
oké.kösziiiiii! -
Nekem sikerült berakni.Nem tom, h ti letöltöttétek-e a 3dartpolról a haulin_real_mod_by_deli nevű fájlt, mert én igen, és ha kiszedtem a material fájlját, akkor működött egy csomó olyan kamion is, ami ha ez a fájl benne marad, nem műxik.Lehet h ez a ti gondotok, de ha nem, hát akkor én csak segíteni akartam. -
azé van a szótár!!!! -
atesz11 #5410 szted miért irtam h nem birom berakni?:S -
énis!most újra kell raknom a gammát!hátha sikerül