35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Hali!
Játékok viszek Berlinbe..
-
de át tudod szállítatni akármelyik városba!!
persze lóvé.. -
hogykell skint csinálni??? -
Jóvan na:)))) -
Most ezzel furikázok. -
majdnem ugy ahogy a pttm-be -
nenus #5522 Helósztok!A haulinban lehet skint csinálni és ha igen hogyan? -
Én kértem meg őket, mert már nagyon idegesített. -
A némaértő olvasás,jelent Neked valamit?? -
szépen megfogalmaztad!:))) -
atesz11 #5518 hi ak itudja véletlne hogy lehet konvertálni cuccokat haulinba pls privin irja már meg vagy irjon privin és majd megbeszéljük kösz előre..:) -
tzsoltika #5517 Nahát! Eltünt a banner alól a piros szöveg! -
Már rég meg lett szavazva .. Rám esett a választás, viszont még nem tettem meg a lépést az ügy érdekében .. -
chriss21 #5515 mekkora szerencse kell ahhoz h találjak 1 söfőrt akit alkalmazni tudok? mert eddig még nem sikerült! olvastam a faq-ba h a pihenőhelyen találok rájuk ami a parkolót takarja? -
Egyébként a Storge file. Például ha felmész ide
Megtalálod. Aztán a többit meg ugy ahogy a többiek irták. Szóval ne türelmetlenkedj kérdezd még1x. -
Wazze!! Ez nem csett. Ha cheatelni akarsz akkor menj oda. Mond arra nem gondolsz hogy nem tudjuk(ák) a választ. Ha tudnánk segitenénk egyébként a FAQ-is nézz körül. -
nem parancsolgatok csak több orán keresztül senki se válaszol azért mondom hogy gyér -
Jó hogynem parancsolgacc. -
elég gyér a fórum szavazúnk hogy ki legyen a házigazda!!!!!!!!!! 
-
nenus #5509 Maxi99-nek schwarz-nek is kössz -
Maxi99 #5508 nenus!
WWW.ISOHUNT.COM
Kell hozzá torrent is! -
chriss21 #5507 mekkora szerencse kell ahhoz h találjak 1 söfőrt akit alkalmazni tudok? mert eddig még nem sikerült! olvastam a faq-ba h a pihenőhelyen találok rájuk ami a parkolót takarja? -
pedig jobban tennéd, ha oda írnád be, vagy a lap alján a keresőbe... -
a zinternetről 

-
nenus #5504 Császtok honnan lehet a haulint letőlteni? (Kivéve úgy hogy a googléba írnám be) 

-
bocsi az interora gondolsz majd még át gondolom mert nekem se megy te majd megcsinálom -
ezt csak fel kell telepiteni megnyitod a könyvtárát és ott van a setup exe a kattints rá és már be is rakja a dokumentum and settings haulin
mod könyvtárba -
ATESZ töltsd le a scaniát a www.3dartpol.da.ru rol ezt Scania R580 by SheryO -
atesz11 #5500 császtok figy má beraktam a scania interior sikerült meg minden de nem forog a kormány meg ha felkapcsolom s világutést ugyanolyan sötét.. miérT? -
oda ahonnan indultál a legelején... amikor elkezdted az egész játékot. (Főhadiszállásra=Headquartet) -
Maxi99 #5498 Sziasztok!
Vettem egy kamiont, de nem tudom hol lehet átvenni!
Elmentem abba a városba ahova a térkép mutatta, de ott nem tudom hova menjek. Hova kell menni a szervizbe, pakolóba, stb??? -
Meg kamionszimulátorok. -
tzsoltika #5496 Ittvan egy, úgy hallottam 1 giga tárhely, reklám mentesen... -
jaaaj kamionhiányom van:S nincs semmi király kamion:S
-
Én tervezem egy saját honlap indítását és oda a 18 wheels of steel menüpont alá egy teszt után betenném majd a linkeket szívesen...
Ez mind szép és jó csak még a jövőben van....Sajna sok tárhelyre lenne szükségem:S
Van ilyen?
Természetesen az ingyenes érdekel! (1-2GB) -
tzsoltika #5493 modellvasút?? 

-
Még szerkesztem, nincs publikus állapotban.Majd megmondom, de ha vki logikusan akar gondolkodni rájönet, mivel annyit elmondok h atw.hu-s.:DJó gondolkodást!!!XD -
www.google.com, www.microsoft.com
Ezek az enyiém, kirakhatod ;D -
tzsoltika #5490 és mi lesz a címe a veblapodnak? -
Weblapot szerkesztek, és az lenne a kérdésem illetve kérésem, hogy akinek van weblapja, az nem akarja, illetve nem szeretné h a linkjét berakjam az oldalamra?Konkrétan Gumikacsa és atesz oldalára gondoltam, de ha vkinek van még, és szeretné, h felírjam, az szóljon.