35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • V43 1105
    Hali!

Játékok viszek Berlinbe..
  • Swy
    de át tudod szállítatni akármelyik városba!!
    persze lóvé..
  • norbi56
    hogykell skint csinálni???
  • leho94
    Jóvan na:))))
  • istenostora03

Most ezzel furikázok.
  • istenostora03
    majdnem ugy ahogy a pttm-be
  • nenus
    Helósztok!A haulinban lehet skint csinálni és ha igen hogyan?
  • garam93
    Én kértem meg őket, mert már nagyon idegesített.
  • V43 1105
    A némaértő olvasás,jelent Neked valamit??
  • leho94
    szépen megfogalmaztad!:)))
  • atesz11
    hi ak itudja véletlne hogy lehet konvertálni cuccokat haulinba pls privin irja már meg vagy irjon privin és majd megbeszéljük kösz előre..:)
  • tzsoltika
    Nahát! Eltünt a banner alól a piros szöveg!
  • RaST
    Már rég meg lett szavazva .. Rám esett a választás, viszont még nem tettem meg a lépést az ügy érdekében ..
  • chriss21
    mekkora szerencse kell ahhoz h találjak 1 söfőrt akit alkalmazni tudok? mert eddig még nem sikerült! olvastam a faq-ba h a pihenőhelyen találok rájuk ami a parkolót takarja?
  • gordon 24
    Egyébként a Storge file. Például ha felmész ide
    Megtalálod. Aztán a többit meg ugy ahogy a többiek irták. Szóval ne türelmetlenkedj kérdezd még1x.
  • gordon 24
    Wazze!! Ez nem csett. Ha cheatelni akarsz akkor menj oda. Mond arra nem gondolsz hogy nem tudjuk(ák) a választ. Ha tudnánk segitenénk egyébként a FAQ-is nézz körül.
  • ricsa1
    nem parancsolgatok csak több orán keresztül senki se válaszol azért mondom hogy gyér
  • istenostora03
    Jó hogynem parancsolgacc.
  • ricsa1
    elég gyér a fórum szavazúnk hogy ki legyen a házigazda!!!!!!!!!!
  • nenus
    Maxi99-nek schwarz-nek is kössz
  • Maxi99
    nenus!
    WWW.ISOHUNT.COM
    Kell hozzá torrent is!
  • chriss21
    mekkora szerencse kell ahhoz h találjak 1 söfőrt akit alkalmazni tudok? mert eddig még nem sikerült! olvastam a faq-ba h a pihenőhelyen találok rájuk ami a parkolót takarja?
  • Schwarz
    pedig jobban tennéd, ha oda írnád be, vagy a lap alján a keresőbe...
  • CoD23
    a zinternetről
  • nenus
    Császtok honnan lehet a haulint letőlteni? (Kivéve úgy hogy a googléba írnám be)
  • ricsa1
    bocsi az interora gondolsz majd még át gondolom mert nekem se megy te majd megcsinálom
  • ricsa1
    ezt csak fel kell telepiteni megnyitod a könyvtárát és ott van a setup exe a kattints rá és már be is rakja a dokumentum and settings haulin
    mod könyvtárba
  • ricsa1
    ATESZ töltsd le a scaniát a www.3dartpol.da.ru rol ezt Scania R580 by SheryO
  • atesz11
    császtok figy má beraktam a scania interior sikerült meg minden de nem forog a kormány meg ha felkapcsolom s világutést ugyanolyan sötét.. miérT?
  • ILLNeo
    oda ahonnan indultál a legelején... amikor elkezdted az egész játékot. (Főhadiszállásra=Headquartet)
  • Maxi99
    Sziasztok!
    Vettem egy kamiont, de nem tudom hol lehet átvenni!
    Elmentem abba a városba ahova a térkép mutatta, de ott nem tudom hova menjek. Hova kell menni a szervizbe, pakolóba, stb???
  • garam93
    Meg kamionszimulátorok.
  • tzsoltika
    Ittvan egy, úgy hallottam 1 giga tárhely, reklám mentesen...
  • Swy
    jaaaj kamionhiányom van:S nincs semmi király kamion:S

• Swy
    Én tervezem egy saját honlap indítását és oda a 18 wheels of steel menüpont alá egy teszt után betenném majd a linkeket szívesen...

Ez mind szép és jó csak még a jövőben van....Sajna sok tárhelyre lenne szükségem:S
    Van ilyen?
    Természetesen az ingyenes érdekel! (1-2GB)
  • tzsoltika
    modellvasút??
  • garam93
    Még szerkesztem, nincs publikus állapotban.Majd megmondom, de ha vki logikusan akar gondolkodni rájönet, mivel annyit elmondok h atw.hu-s.:DJó gondolkodást!!!XD
  • Boconadi
    www.google.com, www.microsoft.com

Ezek az enyiém, kirakhatod ;D
  • tzsoltika
    és mi lesz a címe a veblapodnak?
  • garam93
    Weblapot szerkesztek, és az lenne a kérdésem illetve kérésem, hogy akinek van weblapja, az nem akarja, illetve nem szeretné h a linkjét berakjam az oldalamra?Konkrétan Gumikacsa és atesz oldalára gondoltam, de ha vkinek van még, és szeretné, h felírjam, az szóljon.