35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
ésingyen játszol vele? -
ésingyen játszol vele? -
és azt te hol nézted meg? -
A letöltött fájlban, van egy Olvasd-el vagy Readme.txt fájl, abba pillants bele;) -
Mert ott a kamionsimulator.extránál letölttem és nekem hogy kikell csomagolni és ott valami jelszót kér -
Norbi neked nem kell valami jelszó? -
olvasd már el a FAQ-t....nem szúrta még ki a szemed????Talán olvasni is kéne még...vagy beírni alul a kereső te szégyen embere :D :D -
előbb tanulj meg magyarul, utána olvasd el a FAQ-t (még jó, hogy nagybetűkkel van kiírva), aztán játszhatsz
-
Ti meik oldalról töltöttétek le a játékot? -
olvass visza valahol volt egy link -
És neked a demója van meg vagy az egész játék?
-
Ja és ingyen átszod vagy kikellet fizetned?
-
és meik lapon?
-
Lajti #6094 Szépen alakul... -
CseNo #6093 Mivel elköltöztünk az extrára mert megállt a freeweb... Látom TE is rendszeresen olvasod a fórumokat, mert ki volt írva. -
internet -
Ti ezt a játékt honnan töltötétek le?
-
Ti ezt a játékt honnan töltötétek le?
-
SKINt hogylehet csináni? -
krisz02 #6088 Az oldal tetejére Kamionszimulator.extra.hu van kiírva:P -
kösz -
CseNo #6086 Az is jó :D -
krisz02 #6085 Én beírtam, de nem akarja kitömöríteni azt írja, hogy hibás jelszó. -
CseNo #6084 Kamionszimulator.fw.hu a jelszó -
:D -
Elég láthatóan fel van tüntetve .. csak olvasni kéne az oldalon .. -
mi a kód mer titkosítva van -
www.kamionszimulator.extra.hu -
Iveco turbostart honnan lehet tölteni? -
jah értem.......már kezdtem örülni hogy lassan kész lesz a magyarositás :D :D -
nem, csak összedobtam a program vázát, hogy ne kelljen állandóan állítgatni :) ezt már a prog megoldja -
lassan készen van a magyarositás hogy már a programot csinálod hozzá? :) -
nem jött be, viszont 'ü' működik :) -
/ gomb? :) -
CseNo #6073 Hát nekem a Fraps (gondolom nem kell magyarázni mi az) ékezetes karaktereket használ, azokat általában nem is lehet játékoknál használni. A legkevesebbet használt gomb az "í" szerintem... -
nem arra értettem.... mindegy hagyjuk, kár volt megkérdezni...
az lesz amit beállítok és kész. -
a konzol???Az nem a ~?Gondolom a konzol előhívására értteted...ha nem akkor bocsi :S -
nemjó, azt használja a konzol -
én a TAB gombra(ricol) gombra gondoltam :) -
mivel a játék nem hajlandó magyar beállítással indulni lesz egy kis segéprogramocska, ami indítás után átváltja a nyelvet magyarra, kilépés után meg vissza angolra. a váltás egy billentyűhöz lesz rendelve, amit a későbbiekben a játék vezérlés beállításainál nem szabad más funkcióhoz hozzárendelni, a segédprogram ezt figyelni fogja, és visszaállítja a téves beállítást.
kérdés: melyik legyen ez a billentyű? melyek azok a gombok amit senki se használ? szám vagy betű gomb lehet, funkcióbillentyűket valamiért nem kapja meg a Haulin, pedig F12-t akartam...
ha kész lesz a program _nem_ kell majd billentyűt nyomkodni a váltáshoz, azt a segédprogram fogja megoldani!