35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Ez lol winyóról linkelte :D -
nv4_disp.dll: windows 2000 (xp) alá való nvidia driver darabja
próbálkozz a videovezérlő driver eltávolításával az eszközkezelőben, reboot, új hardver... majd a legfrisseb driver fel
-
ha nem a saját winyódról linkeled a képet, még esetleg látni is fogjuk -
engem már 1 hónapja ezzel a hibaüzenettel dob ki. Mi lehet a baj? pls help! -
bad boy 2 #6405 hellosztok kollegák, van egy olyan problémám hogy a kamionok nem látzsanak be töltés után , sőt semmi sem látszik nagy feketeség van csak egy két alap ikon van mint pl:az hogy a sőfőr fáradság jelzője meg a kamion üzemanyag szint jelzője meg hasonlok , mit javasoltok mit tegyek ilyenkor légyszi segitsetek köszönöm elöre is,
de a menüben ott lehet látni a kamion lámpájának a fényét . -
most idézzem be a két hsz-t, hogy melyikben van a link?
abbahagyhatnád végre ezt az okoskodást, mostanában feszt erről szól a topik, segíteni akarsz tudomén, csak közben tudatosan (ez ganajság) vagy nem tudatosan (ez meg gyógyítandó
) mindenkit (legalábbis akinek segíteni akarsz) félrevezetsz a pontatlan információiddal
-
de.....én direkt vissza olvastam és ott az a hsz-ben volt...ott közölted hogy az a Béta veerzió meg hogy nincs kész...és megadtad a linket...
Mellesleg nem basztam le....csak ugyebár mindig ti szoktátok mondani hogy olvassatok vissza...ezért én is azt mondtam :D :D -
hát nincs, ha egyszer lebaszod, hogy olvasson vissza, akkor utána ne b****d le mégeszer két perc múlva, hogy "én nézzek utána?", nem hiszem, hogy mindenki egész nap a gép előtt ül és a fórumot lesi, mellesleg a link nem a #6133-ban volt, hanem a #6128-ban. a #6133-ban megintcsak a te lámaságod miatt lettél leb****va 
amíg a két értelmetlen hsz-t beírtad, akár a linket is beírhattad volna neki [#ésidejönalámaszmájli] -
itt de csak béta verzió! -
FAQ,letölthető oldalknál a 3dartpool-on van -
Merse noni: #6133-as hozzászólásban meglátod....
Norbi56: igen ez az újj.... -
miért?Most nincs igazam? -
Üdv spy harcosok!
1.)mér nem műxik nekem a eu-map?? letöltöttem betettem mod mappába és semmi változás....mit nem csináltam jól, vagy mit kéne még tennem?!
2.)jól hallottam h van valami buszos iegészítő a játékhoz? ha télleg igy van akkor lécci valaki dobjon meg egy linkkel!
előre is köszi!
-
merse noni #6396 hello schwarz honnan lehet letölteni ezt a magyarositást?
-
állj már le! -
koska87 #6394 hogy kell összekapcsolni két fútót???
-
de az már az új??? -
Nehogy már én nézzek utána.......... -
olvass viszza...csak pár hsz -
Honnan lehet letölteni az új magyarítást -
koska87 #6389 Vettem egy dupla futót és nem tom hogyan kéne összekapcsolni a két futót, nem tudja vki? mer előszőr probáltam rátolatni, de az nem ment, aztán meg a "T"-vel, deaz sem járt sikerrel... -
ah jó bocs....pedig mindent elolvastam.......áááá ezek szerint gyorsan kiment a fejemből....pedig jó a memom mindig... :D
Mellesleg én nemtudom felhúzni 800X600-ra mert egy gagyi 128 MB-s kártyám van és még 640-sen is szaggat :S
50%-os? :D
Én nem úgy vettem észre...bár te tudod :) -
ezt gondolom nem olvastad el telepítéskor:
egyébként nem a lámaságoddal van baj
hanem az az előadási stílus nem tetszik nekem... L: #6376
-
totymedli #6386 addig ok hogy bemásolom az scs-be én is eljutottam de nem engedi bemásolni
plussz a letöltött pótkocsikat is kicsomagolom és bemásolom és nincs a jtékban csak a kamionokat teszi be. Phu de bonyolult...nem lehetett volna erre egy skinszerkesztőprogramot írni?...erre nem godoltak a programozók...:-) -
Mellesleg bocs...nem kell lelámázni,én már alapból az vagyok én legalább beismerem
-
640X480-ban jah és 32 biten -
és a problémát nem először nekem kéne jelezni? 
milyen felbontásban nincs ékezet? -
Ezek szerint mégsincs ..
-
koska87 #6381 pedig benne van az is...elvileg...
-
Nem találja a dds fájlt .. -
koska87 #6379 Még lenne egy olyan kérdésem hogy átszíneztem a MAN F2000-s narancssárga kamiont zöldre és a játékban nem akar megjelenni a sín, helyette ilyen rózsaszínes színt ad a kamionnak...mi lehet a baj??? -
koska87 #6378 Köszike a segítséget Schwarz+Norbi...
Mostmár nekem is megy... -
figyi...nemtom hogy mivan...de a Bus Mod-ban miaz újjitás?Láttam egy BMW X5-s terepjárot.Vagy ez csak az EU. mapp miatt van?Mellesleg én úgy raktam bele a játékban ahogy kelett és nem jó :( -
Nos aki nem próbálta még a magyarositás újj verziót amit Schwarz készitett annak elmondom mire számithat:
Nos hát...elösször is müködik :D :D :D :D
Első hiba amire rábukkantam hogy az ékezetek hiányoznak...sőtt nincs is benne ékezet,se betü.Tehát jatk van játék helyett.Kb. az 5%-a vagy a 10%-a van meg de eggyelőre így is jó,csak az ékezetek hiányoznak :(
De nem is baj...így is lehet játszani vele aki gagyi angolos :D (én nem,angolban jobban szeretek játszani) -
bajusza #6375 Nem rossz ez a Bus Mod és az EU Map 1.3 beta. A legjobb város sztem Albolg (jó kis hegyi úton lehet felbaktatni). -
DIKK nemhiszem hogy nemtod melyik az oldala meg az eleje -
.scs-be semmit se kell konvertálni, az egy sima zipfájl 0 tömörítéssel, megkeresed benne a .dds fájlt ami a skin képét tartalmazza, ezt megnyitod a már említett programmal (vagy bármi mással ami kezeli a .dds-t) megcsinálod, elmented, vissza az .scs-be és kész.
-
totymedli #6372 Nagyon maszek már értem kösszi tényleg megy...Csak nem tudom átlátni a skint de malyd rájövök -
megnyitod a fájlt aztán rámész erre oszt szerkesztheted[IMG] [/IMG]
-
Talán, Total Commandert kéne használni, kétszer rákattintok az SCR fájlra, és nekem megnyitja... -.-