35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
PSP 007 #6549 hi all találtam egy kis bugot gondoltam lekapom
itt is van
-
mi az, hogy "fut rajta"? nem fut az sehol se, nem program az, csak néhány adatfájl. na meg miért ne menne a javítással? elvégre azért javítás, hogy minden jobb legyen, nem?
egyébként a map az egy pé, ha már lusta vagy kiírni, hogy térkép -
fogalmam nincs, nem is érdekel különösebben
.
próbáld ki! vagy te se tudsz patchelni? -
1.06 on fut a legújabb europa mapp??? -
na most leszedtem egy full verziót, felment az 1.06-os pecs.
-
FAQ -
merse noni #6543 sziasztok beraktam a europai pályát meg potokat párat 2 kamiont és játék közben kilép.mit csináljak?tudnátok nekem segiteni?prism 3d valami ilyesmit ir ki mit lehet ennek csinálni?
-
Am.lehet hogy ez hülye kérdés lesz: Nekem most egy Geeforce Fx 5200-as kártyám van 2.0 GHZ-s intel procival és 768 MB RAM-al.Nah most ha én most beleteszek egy Ati Radeon 9600-as kártyát akkor ugye nem fog szaggatni?Mert nálam tuti hogy a kártya miatt szaggat :( -
jajj de jó :D
Úgyis van pár kamion amit nem birok belerakni...am. miért van az hogy szaggat a játék ha a berakott kamion benne van?
Egyébként sok sikert a progi csinálásához ;) -
alakul a segédprogram
-
hát pl az egyik, hogyha este van akkor a fényszórónak be kell hogy kapcsolva legyen, a másik, megha vmi utca féleségbe vagy akkor úgy értelmezi, hogy kétsávos az út és ha te a bal oldalán vagy akkor büntet. -
Kenworth #6538 Srácok!
Ha benn állok a fel- lerakonál, és a motor le van állítva és teljessen üressen vagyok pót nélkül, megy fel a körözésem!!!
Miért van ez??? -
nekem csak az amcsi a kamion. az európai az csak ugy van..az én szemembe.... -
de látom szereted az amcsi kamionokat is -
birom a különleges szállítmányokat 
-
eleve az usából hogy gurulnál át európába? -
Nem lehet! -
ezt ugye nem kérded komolyan? -
Bacsa Szabolcs #6529 sziasztok!!
lenne egy kérdésem lehet másik országba menni??????????? pl:Magyarország
ja és eröreis köszi. -
-
sziasztok!!! 
Azt szeretném kérdezni, hogy amikor karambolozok egy kocsival, olyankor mit kell csinálni???
Otthagyi az egészet és menni tovább??? Ezután mindig negbirságol a rendőr.

-
és én honnan tudjam,hogy melyiket töltsem le? ezexerint a feltört demot szedtem le. -
naja, eredeti alatt nem szószerint a boltban megvett eredetit kell érteni, hanem az ezzel "egyenértékű" teljes verziót.
a patch csak az ilyen teljes verzióra megy fel, valusoft oldaláról letöltött majd feltört demora nem. -
nem eredeti.De még anno sikerült...tehát alap játéknál nekem engedtem...mostmeg már nem? :O -
Szia. 
Nekem nem eredeti a "haulin",és nekem fennt van talán az 1.2-es vagy az 1.3-as Patch. -
egeeen, ugye azt írja, h telepítsd újra az EREDETI cd-ről... -
jaja -
ja boldog szülinapot rast -
Gondolom nem eredeti...
-
szintén... -
Nálam ezt írja ki a patch telepitésekor.....:
-
Boldog szülinapot Rast
-
hepi börszdéj RaST!!!

-
nekem full verzió van és még is vmi szarságot ír ki mindegyiknél.. -
tdeejay6 #6513 Sziasztok!!! tudna valaki segíteni?? Haulinhoz keresek magyarosítást! Honnan tudnám letölteni?? Előre is köszi mindenkinek!!!
-
bármilyen hivatalos patch csak eredeti full verzióra megy fel, tört demora nem, de ezt az összes patch telepítőben is ki szokták írni. -
Bírságolsz?? XDDDDD -
@Badboy: Használd a FAQ-ot .. amennyiben nem, következményei lesznek :D -
erre jó a cheat...ne kérdezd hogy lehet cheatelni benne..ott a faq-ban:D -
bad boy 2 #6508 a haulin no police mod.ot hogy tegyem be?