35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • denesch
    Sziasztok!
    Tud valaki uj kamionokat a Haulinhoz? Nem ertem hogy miert nem keszul tobb
    europai kamion ehez a jatekhoz. A Pedal hoz rengeteg kamion keszul naponta
    talalok uj modelleket.
  • Boconadi
    sok a piXel a kámjonnak.(habár nem nagyon értek hozzá.) Vagy rossz a géped :)
  • Attila56
    miért van az hogy a kamionoknál szaggat?(berakott kamionoknál)
  • TOPLINE
    Már ha szerinted érdekes képek az ilyenek akkor teszek fel énis egyet remélem nembaj

• TOPLINE
    Hello olyan kérdésem lenne h ilyen pótra mikor lesz fuvar?

• RaST
    Nem fogja többször .. vagy szétcsapom a fejét ;D
  • Boconadi
    gecc hányszor linkeled még be? : - |
  • 0Georg0
    az a baj, hogy csillag sincs
  • Schwarz
    a bejáratnál a csillagon kell megállni, enter, kiválasztod listáról, hogy mit, hova, aztán tudod felvenni a pótot
  • PSP 007
    veszel egy kamiont, kiszállitják.. bemész bal oldalt alul a trucksba rámész a kamionra aztán alul megnyomod hogy service truck és ott majd rájössz.. ne arra menj hogy fix parts vagy mi..
  • 0Georg0
    miért van az, hogy akármelyik cég parkolójába megyek nem találok trailereket ?
  • Schwarz
    ez nem nídforszpíd, vazze.
    pttm-ben volt ilyesmi
  • Attila56
  • 1488
    #6556-os hsz-ből kiindulva... gyanús, mert a fix parts alatt csak olyanok vannak hogy bbs meg avi, stb... de hátha van vmi mod
  • 1488
    bocs a láma kérdésért...
    de hogyan lehet tuningolni a kamiont? (spoiler & társai)
    néztem a faq-t...
  • norbi56
    ja nekmeis
  • PSP 007
    lol
  • 1488
    átlagos kép... nekem van úgy hogy teljesen átfordul a rakomány a kamion fölött aztán visszaugrik nagyon poén
  • PSP 007
    hy all nézzétek meg ezt a képet és mondjatok valamit pls..
  • norbi56
    nyitottam 1 új témát:TIR
  • Schwarz
    honnan tudod te, hogy milyen 23. századi kamionnal közlekedik? :-)
  • Boconadi
    HUD csak a repülőknél van nem?
  • Attila56
    Bocs a warezért de a 18 Wos Fasiso az a full verzió? :D
    Mert én anno azt a verziót szedtem le amit ti linkeltetek be és azon nem megy az 1.6-os patch :(
  • Attila56
    igen? :D
    Nekem nem müködött soha az a kód...nemtudom miért..pedig az uset_g console 1 egvan csinálva....és behozza a consolt de nem szokásom csalni..csak az engem is idegesit,de hát nem mükszik :(
  • norbi56
    ok
  • Schwarz
    ö=nulla gomb
  • Schwarz
    működik, csak a rendőr ugyanúgy megbüntet a tacskógráf miatt
  • norbi56
    Ö vel is van kamera nemis tudtam
  • V43 1105
    Srácok, vaz az a kameraállás, amit az Ö betűvel választhatunk, ott nem tudom megemelni a kamerát, mert a földben van és elég ciki :D:D
  • King of Roads
    köszike! majd meglássuk műxik-e..
  • Schwarz
  • King of Roads
    nem akarok, direkt mentem hardon, de ha tudom, h HUD nélkül is becsukja a szemét akkor tuti nem kezdek bele. de már fel is tuningoltam a kamcsit
  • Kisvigyori
    kezdjé új mentést és a ott a könnyün menj és akor csak ásítozik nem csukja le a szemét
  • King of Roads
    nem tudja vki hogy ki lehet-e szedni azt, hogy ez a köcsög ne csukja le állandóan a szemét mikor fáradt? hiába tekerek az advance time-ba, nem alszik mert nappalis Pettel vagyok. most éppen seattle-ből tartok boise-ba és a 2 város között 1 szaros hotel sincs, seattle-be meg nem mek vissza. a HUD-ot hiába kapcsolom ki, akkor is lecsukja a szemét. de király patch hogy kapná be az scs

bocs a felindulásért, kicsit ideges vok, majdnem beleborultam az árokba emiatt
  • Attila56
    ok kössz :)
  • PSP 007
    rendelsz egy kamiont amiután "meghozták" rámész ott van alul hogy serice>fix updates alatt valami
  • merse noni
    sziasztok lenne 1 aprocska kérdésem hol lehet a kamionokra megveni a lámpákat meg a spojlert pl man kamcsinál segitségeeket elöre is köszönöm
  • Boconadi
    ctrl + alt + del -> folyamatok. Itt leállítod azokat a programokat amelyek a felhasználód használ. A windows tűzfalat nem(wscntfy.exe -t nem tudod kikapcsolni. Ezek mellet nehogy bezárj svchost.exe -s alalkalmazásokat, mivel azokat a System és a helyi szolgáltatás használ)
    Kapcsold még ki a jobb alsóban sarokban levő programokat is. (Bár azokat is le tod állítani a folyamatoknál)
  • Attila56
    hmm értem..és azt hol tudnám megnövelni?Mert már volt rá példa..és nemtudtam hol megemelni :(
  • Boconadi
    nem a kártyád miatt szaggat. (vagyis nekem mx440-nel, amely 64MB-t tud, nem szaggatott, csak kidobott egy idő után C++ hibával, ami gyenge videókarira hivatkozik)
    Próbáld meg felszabadítani a viruális memóriát leterhelő programokat. Bár 768 MB mellett ez felesleges. (de azért ne fusson másik játék, msn, opera, meg ilyen szarok)
    Emellet lehet driver hiba is.