35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • norbi56
    értelem 0 NEMLEHET MINDEN KAMIONNAK!!!!!!!!!!
  • Attila56
    használd a válasz gombot
  • PSP 007
    nekem is csak ezek vannak merse noni, az valami kiegészitö lehet
  • merse noni
    norbi 56 ahol te mondod ott tényleg csak abs+avi+bbw van de ottnincs más nem tudom melyikre gondolsz pl:man f2000 van kép rola hogy van szurolámpálya meg spojler a játékban meg egy alap kamion
  • merse noni
    norbi 56 gyere fel msn-re a cim [email protected] ja man f2000röl lene szo és semmi
    üdv.
  • norbi56
    nemlehet az összes kamionnál Pl.: Daf 95xf,a kéttengelyes scania highline,scania r580 topline,man f2000 ezeknél lehet(biztos vannak még csak elfelejtettem őket)ott ahol az ABS-t az AVI-t meg a BBW-t kell venni
  • merse noni
    hello norbi 56 azon belül hol mert ott csak válto fék motor meg gumi van lent a festés merre mondod?
  • norbi56
    szervizállomáson
  • merse noni
    sziasztok tudnátok nekem segiteni nem igazán találom hogy hogyan lehet a kiegészitölámpákat felteni mert letöltöm a kamiont sok cucc van rajta de mikor berakom akor 1 alap kamion ahol bövitem a kaminot motor meg festés meg ilyenek ott nincs! legalábis én nem találom ezért kérem segitségeteket.köcce és jo gurcsit
  • King of Roads
    remélem ezekre gondolsz...

ahune
    ehuna
  • Kenworth
    Srácok olvastama szövegeket, és lett említve egy lánctalpas "gépet" szállító pót. Az kellene nekem!!
    Kérek egy linket!!!
  • Marcell
    Koszi az infot! Es hogy kb. miket valtoztattak a részek között? Peldaul ebben mi a legnagyobb ujitas?
  • King of Roads

2002: Hard Truck: 18 Wheels of Steel (1. rész)(az egyetlen ami itthon is megjelent Élet 18 Keréken címmel)
    2003:18 Wheels of Steel: Across America(2. rész)
    2004: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal(3. rész)
    2005: 18 Wheels of Steel: Convoy(4. rész)
    2006: 18 Wheels of Steel: Haulin(5. rész)

ezek az SCS remekművei

aztán van a Softlab NSK

1998: Hard Truck 1 Road To Victory
    2000: Hard Truck 2
    2002: King of The Road
    2093: Hard Truck 3 (Rig 'n' Roll)
  • Schwarz
    bakker, az egy elérési út, csak azért nem írtam ki az egészet, mert mindenkinél máshogy lehet. alapesetben így néz ki:
    c:\Program Files\18 Wheels of Steel Haulin\base.scs\sound\music\main_menu_music.ogg

szóval ott van a zene, az az .ogg fájl. a base.scs egy sima zipfile, total commander nyitja, csak ki kell belőle másolni.
    ha mégse sikerül elküldöm...
  • Marcell
    Sracok mi a kulonbseg a Steel Haulin, a Pedal To Metal es az Across America kozott?

Jol sejtem, hogy a Pedal To Metal volt a jatek elso resze, az Across America a masodik es ez a Haulin a legujabb? Mégis kb. milyen ujitasok vannak?
  • Buffalo
    köszi, csak lehet én vok a sügér.. nem értem hogy mit csináljak ezzel (linkel?):)) vagy hogy hogy kell értelmezni
  • Schwarz
    egy hsz-be nem fért volna?

#6613: meg, csak a .sii-t kell javítani
    #6612: le van zárva
    #6611: felőlem azt csinálsz amit akarsz, csak ne lássunk itt két nap múlva egy régi kamiont Norbi-56 táblával, h "én csináltam"...
  • Schwarz
    [installdir]\base.scs\sound\music\main_menu_music.ogg
  • King of Roads
    fogalmam sem nem van, igazából nem nyultam nagyon hozzájuk
  • Buffalo
    hello
    nem tudja valaki hogy lehetne megszerezni azt a zenét ami a menübe szól? nekem bejön:D
    üdv
  • Boconadi
    azok le vannak zárva (nem?)
  • King of Roads
    és ha a game-ban lévő eredetibe akarok?
  • norbi56
    olyan kamiont ami nem alvófülkés azt meglehet csinálni alvófülkésnek?
  • norbi56
    1x megpróbáltam megnyitni 1 kamiont és nemnyitotta:(:(
  • norbi56
    ha német a készítő akkor magasról leszarom hogy engedi-e:P:P:P
  • Schwarz
    ha tudsz modellezni, és a kamion készítője engedélyezi a módosítást akkor igen
  • King of Roads
    ja, ez engem is érdekelne..
  • norbi56
    ha csinálok 1 névtáblát azt belehet valahogy tenni a szélvédő mögé?
  • King of Roads
    FAQ you
  • DjJohn
    Hogyan tudom kicserélni a kamionomat egy másikra?Veszek egy újat és utána mit kell tennem?
  • King of Roads
    ismer még valaki letöltő oldalakat azokon kívül amik a faqba vannak felsorolva? 2 van amiről már "mindent" letöltöttem, a truckerfanról nem is tőt, az egyik be se jön..
  • Boconadi
  • PSP 007
    azokat az oldalakat ismerem és ahogy ránéztem erre a truckerfanosra azthittem még nem láttam
  • Boconadi
    Igen látom te is FAQ-t olvastál úgy jöttél ide.
  • PSP 007
    köszi
  • norbi56
    www.download.truckerfan.de
  • PSP 007
    kéne egy oldal ahonnan sok kamcsit meg potot lehet leszedni 3dartol on kivül
  • Kisvigyori
    jaja nekem is
  • King of Roads
    bár "átlagos", de nekem tetszik..

• norbi56
    nekem csak a lánctalpaszállító trailernél szaggtat