35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • daf xf
    Ettöl sokkal bonyolultabb a dolog!
    Fogod és a scs fileokat bemásolod a mod mappába és kész!
    Nemkell ott semmit se átírosgatni..
  • csabush
    Gyerekek, vmi miatt nem működik pl a Premium Renault, megcsináltam a storage file módósítását commanderbe, de nem látszik a kamion a showroombam. Kérdésem az lenne, hogy mit kell vele pontosan csinálni? Mert miután totalcmd vel megnyitom a scs filet, és szerkesztem az sii-ket, utána újracsomagolom, de nem történik semmi, mit csinálhatok rosszul?

Érdekes, mert más kamion megjelenik enélkül is, meg is vehető, meg minden.
    Letudnátok írni hogy mit ronthattam el? Előre is kösz!
  • King of Roads
    csak tolatva...duplával nehezebb, nem olyan mint európában a tandemesek...
  • imirus
    sziasztok

most értem miami-ba egy dupla pótkocsis tojásrakománnyal de képtelen vagyok betolatni a larkóhelyre. csak akkor fogadja el a szállítmányt ha tolatok vagy elég csak rágurulni szemből?
  • Bacsa11
    de nekem eddig cd nélül futott
  • Tikal #6756
    hasznalt vagy nem a kamion,számit?
  • Schwarz
    hát tedd be neki :) egyébként azt a játék kéri eleve, nem a magyar...
  • Bacsa11
    Hát kiírja hogy tegyem be újra a cd-t
  • Tikal #6753
    ilyen alatt mit értesz? ami duplás? eddig nekem a legjobb a video játékok voltak meg az elektronika, 130e montreal - LA...
  • Schwarz
    az, hogy nem működik elég tág fogalom...
  • Bacsa11
    nekem nem működik az 5.1-es magyarítás
  • norbi56
    eztis thanks
  • King of Roads
    | Mielőtt kérdeznél kattints ide! | (F.A.Q)
  • PSP 007
    azthiszem n betü..de ha nem akkor nézd meg az optionsba mire van állitva
  • imirus
    köszi a gyors választ, de még nem sokat játszottam vele, hogy lehet belemenni a notebook-ba? nem is tudtam, hogy van.
  • PSP 007
    bemész a notebookba és alul van olyan hogy advance time.. beállitod mennyi idöt aludjon aztán nem fog ásitozni
  • imirus
    sziasztok

a sofőrőm elég sokat ásítozik, s nagyon ritkán találok olyan helyet ahol az alvási ikon kering. ha mondjuk hálohelyes kamionom van és félreállok tudok aludni? melyik gombot kell megnyomni az idő pörgetéséhez ilyenkor?
  • King of Roads
    a duplapótos tojások a legjobban fizetők, főleg, ha messzire viszed. mondjuk 250ezer, ha friscobol miamiba szállítasz ilyet. én csak a tolatás miatt nem kedvelem a duplát. de amugy minden ilyen jól tejel...!
  • Attila56
    jah mint az elöző verziónál....
  • Schwarz
    működni működik, csak nincs ékezet
  • Attila56
    jah bocs...ahoz hogy megtudjam kikéne próbálni :)
  • Attila56
    640X480-ban ez már müködik? :D
  • Tikal #6739
    és arrol valami infot tudsz mondani hogy melyik szállitmányok a legjobban fizetőek?
  • Schwarz
    no, húsvéti nyúl helyett:
    18 WoS: Haulin' magyar v0.5.1 beta

kérem a programot tesztelni, a főlapon vannak felsorolva a mod mappában levő zipfájlok. indításkor ezeket átnézi, ezért ha sok van előfordulhat, hogy egy kis ideig eltököl velük. a zipfájl nevére duplán kattintva alul megjelenik a tartalma. a kamionok fülön elvileg az eddig telepített kamionok szerepelnek.
  • norbi56
    thanks
  • King of Roads
    hát van olyan telephely, ami ilyen kis utcaszerűség, ott is ugy van mintha 2 sáv lenne, 1 jobb meg 1 baloldali. és ha a bal oldalon vagy ugy nézi a game, h rossz sávba vagy és...
  • Tikal #6735
    de ha nem érted mire gondolok majd csinalok egy screenshot-ot
    ....
  • Tikal #6734
    ha az ut baloldalán leállok egy parkoloba vagy egy telephelyre onnan hogy jovok ki anélkul hogy ne körözzenek...
  • King of Roads
    mehetsz
  • Tikal #6732
    ha mar van AVI a gépben akkor is át kell hajtani a mérlegen vagy mehetek a pályán tovább?
  • King of Roads
    milyen parkoló?
  • Tikal #6730
    remélhetoleg a rig n rollban már nem lesznek ilyen gyermeteg hibák... van vmi mod az AI traficra? pl hogy ne satufékkel álljanak meg a pályán, hanem lassitsanak?
  • Tikal #6729
    mindegy, a probléma ugyanaz, a kreszt azért ismerem :) nos hogy kell kiallni egy parkolobol szabályosan??
  • King of Roads
    jobbról balra: leálló, külső, középső, belső
  • Schwarz
    úgylátom, nincs jogsid; a járda felőli sáv a külső...
  • Tikal #6726
    mondjuk azért baj mert én meg megyek egyenesen és az utolso pillanatban indexxel azért....ja a belso sáv ajárda felőli rész, nem? ha igen akkor általában onnan szoktak jobbra kanyarodni nem? ha tévednék bocsi ;)
    Nos, akkor a játék készitoi mikor tesztelték a game-t nem veték észre hogy nem lehet kiállni egy parkolobol szabályosan??? vagy tényleg meg kell kerulni a várost vagy hogy??? nem mintha zavarna csak ez már nem tuodom hanyadik része ajátéknak és ennyi év alatt talán ilyen dolgokat siman meg lehetett volna már oldani.....
  • King of Roads
    érdekes felfogás..több sávnál miért baj, h a külsőből kanyarodnak jobbra? mert ha te a belsőből v a középsőből szoktál gratula.
    amugy meg ha balra fordulsz azért megy fel a körözési szint, mert ugy veszi a game, h rossz sávba vagy (még akkoris, ha fordulsz) és mivel rossz sávba vagy igy a rendör is meghúz..
  • Tikal #6724
    hogyan kell egy teleprol vagy parkolobol balra kanyarodni ugy hogy ne körözzön a rendőr? vagy keruljem meg az egész országot? ez az amcsi kressz a játékban irto szar, pl azt se értem miért a kulsoből kanyarodnak a láma autosok jobbra meg ilyenek, de lehet én vagyok béna... ;)
  • Kisvigyori
    köszike
  • V43 1105
    Nézd meg , melyik cégnek szállítottál...