35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Ettöl sokkal bonyolultabb a dolog!
Fogod és a scs fileokat bemásolod a mod mappába és kész!
Nemkell ott semmit se átírosgatni.. -
Gyerekek, vmi miatt nem működik pl a Premium Renault, megcsináltam a storage file módósítását commanderbe, de nem látszik a kamion a showroombam. Kérdésem az lenne, hogy mit kell vele pontosan csinálni? Mert miután totalcmd vel megnyitom a scs filet, és szerkesztem az sii-ket, utána újracsomagolom, de nem történik semmi, mit csinálhatok rosszul?
Érdekes, mert más kamion megjelenik enélkül is, meg is vehető, meg minden.
Letudnátok írni hogy mit ronthattam el? Előre is kösz! -
csak tolatva...duplával nehezebb, nem olyan mint európában a tandemesek... -
imirus #6758 sziasztok
most értem miami-ba egy dupla pótkocsis tojásrakománnyal de képtelen vagyok betolatni a larkóhelyre. csak akkor fogadja el a szállítmányt ha tolatok vagy elég csak rágurulni szemből? -
de nekem eddig cd nélül futott
-
hasznalt vagy nem a kamion,számit? -
hát tedd be neki :) egyébként azt a játék kéri eleve, nem a magyar... -
Hát kiírja hogy tegyem be újra a cd-t
-
ilyen alatt mit értesz? ami duplás? eddig nekem a legjobb a video játékok voltak meg az elektronika, 130e montreal - LA... -
az, hogy nem működik elég tág fogalom... -
nekem nem működik az 5.1-es magyarítás -
eztis thanks -
| Mielőtt kérdeznél kattints ide! | (F.A.Q) -
PSP 007 #6748 azthiszem n betü..de ha nem akkor nézd meg az optionsba mire van állitva
-
imirus #6747 köszi a gyors választ, de még nem sokat játszottam vele, hogy lehet belemenni a notebook-ba? nem is tudtam, hogy van. -
PSP 007 #6746 bemész a notebookba és alul van olyan hogy advance time.. beállitod mennyi idöt aludjon aztán nem fog ásitozni
-
imirus #6745 sziasztok
a sofőrőm elég sokat ásítozik, s nagyon ritkán találok olyan helyet ahol az alvási ikon kering. ha mondjuk hálohelyes kamionom van és félreállok tudok aludni? melyik gombot kell megnyomni az idő pörgetéséhez ilyenkor? -
a duplapótos tojások a legjobban fizetők, főleg, ha messzire viszed. mondjuk 250ezer, ha friscobol miamiba szállítasz ilyet. én csak a tolatás miatt nem kedvelem a duplát. de amugy minden ilyen jól tejel...! -
jah mint az elöző verziónál.... -
működni működik, csak nincs ékezet -
jah bocs...ahoz hogy megtudjam kikéne próbálni :) -
640X480-ban ez már müködik? :D -
és arrol valami infot tudsz mondani hogy melyik szállitmányok a legjobban fizetőek? -
no, húsvéti nyúl helyett:
18 WoS: Haulin' magyar v0.5.1 beta
kérem a programot tesztelni, a főlapon vannak felsorolva a mod mappában levő zipfájlok. indításkor ezeket átnézi, ezért ha sok van előfordulhat, hogy egy kis ideig eltököl velük. a zipfájl nevére duplán kattintva alul megjelenik a tartalma. a kamionok fülön elvileg az eddig telepített kamionok szerepelnek. -
thanks -
hát van olyan telephely, ami ilyen kis utcaszerűség, ott is ugy van mintha 2 sáv lenne, 1 jobb meg 1 baloldali. és ha a bal oldalon vagy ugy nézi a game, h rossz sávba vagy és... -
de ha nem érted mire gondolok majd csinalok egy screenshot-ot
.... -
ha az ut baloldalán leállok egy parkoloba vagy egy telephelyre onnan hogy jovok ki anélkul hogy ne körözzenek... -
mehetsz -
ha mar van AVI a gépben akkor is át kell hajtani a mérlegen vagy mehetek a pályán tovább? -
milyen parkoló? -
remélhetoleg a rig n rollban már nem lesznek ilyen gyermeteg hibák... van vmi mod az AI traficra? pl hogy ne satufékkel álljanak meg a pályán, hanem lassitsanak? -
mindegy, a probléma ugyanaz, a kreszt azért ismerem :) nos hogy kell kiallni egy parkolobol szabályosan?? -
jobbról balra: leálló, külső, középső, belső -
úgylátom, nincs jogsid; a járda felőli sáv a külső... -
mondjuk azért baj mert én meg megyek egyenesen és az utolso pillanatban indexxel azért....ja a belso sáv ajárda felőli rész, nem? ha igen akkor általában onnan szoktak jobbra kanyarodni nem? ha tévednék bocsi ;)
Nos, akkor a játék készitoi mikor tesztelték a game-t nem veték észre hogy nem lehet kiállni egy parkolobol szabályosan??? vagy tényleg meg kell kerulni a várost vagy hogy??? nem mintha zavarna csak ez már nem tuodom hanyadik része ajátéknak és ennyi év alatt talán ilyen dolgokat siman meg lehetett volna már oldani..... -
érdekes felfogás..több sávnál miért baj, h a külsőből kanyarodnak jobbra? mert ha te a belsőből v a középsőből szoktál gratula.
amugy meg ha balra fordulsz azért megy fel a körözési szint, mert ugy veszi a game, h rossz sávba vagy (még akkoris, ha fordulsz) és mivel rossz sávba vagy igy a rendör is meghúz.. -
hogyan kell egy teleprol vagy parkolobol balra kanyarodni ugy hogy ne körözzön a rendőr? vagy keruljem meg az egész országot? ez az amcsi kressz a játékban irto szar, pl azt se értem miért a kulsoből kanyarodnak a láma autosok jobbra meg ilyenek, de lehet én vagyok béna... ;) -
köszike -
Nézd meg , melyik cégnek szállítottál...