35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
kertesztrans #6810 -
kertesztrans #6809 -
lehagytál a címből egy "a" betűt azért nem volt jó. ment egy új mail a regről... -
valaki el tudná küldeni a magyarosítást a Haulinhoz a címem [email protected] előre is kössz -
lol ez egyre jobban tetszik XD -
wow! nagyon cool ez az eu map, 1 időre át is költözök amcsiból :)
fura 1ébként, h néha jobb modokat készítenek mint maga a játék. -
válasz gomb pLz -
az e-mail címem [email protected] case és igen a 2.at azért csináltam mert azt hittem hogy rossz mail címet adtam meg , hogy lehet saját céget "vezetni"? -
magyarral kapcsolatban nálam kell reklamálni. mailcímet, usernevet kérek. ha jól tippelek már két mailcímmel regisztráltál, mindkét esetben a mail kézbesíthetetlen volt. -
hogy lehet annak az emberemnek aki nekem dolgozik hogy lehet neki adni egy kamiont?nem tudok regisztrálni és letölteni arra az oldalra ahol le lehet tölteni a magyarosítást nem kaptam még e-mail-t és most van egy Scaniám és hozzá pótkocsi és hogy lehet saját céget vezetni? én mondom meg hogy hova viszem az árut?és ebbe az európai map-ba hallottam hogy van benne románia meg minden és nekem csak németország és lengyelország kis vátosa van meg?!lécci ne töröljétek ki előre is köszz 

-
PSP 007 #6796 3dartpol.da.ru -
szerintem kifogjátok törölni de azért leírom:azt szeretném megkérdezni hogy hol lehet letölteni az európai módot előre is kösz -
lehet többet is berakni, csak arra kell vigyázni, hogy ne legyen egyforma a nevük. ezért is lehet az, amit lejjebb írtak, hogy a storagefájl módosítása nélkül bent volt a kamion. amelyik kamionnak más a neve, mint bármelyik gyári, azt hozzá kell adni a storagefájlhoz, hogy használható legyen.
a magyarosítással együtt tákolt program ebben (is) fog segíteni (remélem :-))
-
na azt vettem észre, hogy csak két kamiont látok a berakottak közül, viszont műxik mind, csak nem egyszerre. egyszerre csak kettőt lehet berakni? -
Énis próbálkoztam vele, hogy csak berakom a mod-ba a fileokat de nem ment, így maradt az alábbi.
Amúgy ugyan így csak trafficstorage-al ki lehet venni az amcsi vontatókat és csak a berakottakat közlekedtetni AI-ként. -
Én úgy csináltam, hogy az scs fileokat bepakoltam a mod mappába, aztán "vehicle/truck" mappát létrehoztam, beletettem a truckstorage-t, beírtam alulra a premiumhoz tartozó nevet, 7zip progival létrehoztam egy def.scs nevű file-t (storage beállítással), ezt pedig betettem a mod mappába. -
PSP 007 #6790 ha leszedsz egy kamiont annak ugye .scs a kiterjesztése?! na ezt beteszed a mod mappába és játszhatsz vele.. NEM KELL SEMMIT MÓDOSÍTANI!!! nekem legalábbis nem ;) -
köszi, erre nem is gondoltam :)
de tényleg mi lehet a gond? csak simán berakom a mod mappába az scs fájlokat nem? Vagy pedig a truck storageben is kell módosítani mindegyik után? -
| F A Q | -
merse noni #6787 sziasztok lenne 1 kérdésem a haulinba hogyan lehet festéseket csinálni? -
PSP 007 #6786 nyisd ki a szemed
-
de bemásolom, és nem látok egy csomó kamiont... se showroomba, se sehol...
-
Nájsz
-

-
Ezzel én is egyetértek! -
PSP 007 #6781 navigation arrow
-
meik opció nincs a haulinban?
-
miért gáz ez a "fórumszleng"
-
én leginkább a "meik"-től tudok a falra mászni
#6777: Haulinban nincs ilyen opció! -
Gerob #6777 Szerintem leírtam világosan, hogy hol kell beállítani. -
Gerob #6776 OFF
NE vedd sértésnek, amit most írni fogok!!!
Én is úgy gondolom, hogy még a fiatalok közé tartozok (21 vagyok), de az ilyen fórumos helyesírásoktól a falnak tudnék menni!!! Gondolok ilyenre, hogy jáccok, meg menek, ill vaok és társaik.
Annyira megszokjátok ezt basszus, hogy teljesen ráálltok, és majd kamilláztok, ha a magyar érettségin megkapjátok a karót a helyesírásotokra, anyud-apud meg majd szídja a tanárt, hogy milyen tetű volt az ő gyermekével, mert biztos utálja, stb-stb.
Bocsi, ha valakit megsértettem ezzel a kis eszmefuttatásommal, egyáltalán nem állt szándékomban, de ez most ki kívánkozott belőlem!
Jah és remélem, hogy Rast nem fogja törölni! :)
ON -
Haulinban nincs ilyen -
Tessék megnézni!
Remélem hamarosan lesz angol verzió is. -
PSP 007 #6773 navigácios billentyü..
-
Buattila #6772 Valaki tud segiteni Navigation arrow ügyben???
-
PcBalu #6771 Ja bocs tudom hogy így írják hogy "tsz". DE A LEGTÖBB FIATAL ÍGY SZOKTA HOGY "C". Nem is halottál erről? Ja kösz a tippet! -
bajusza #6770 Próbáld meg pl. olyannal, ami erővisszacsatolásos. Sok szimulátorhoz jól jön az ilyen kormány.
Egyébként "tsz"-szel kell írni a "jáccani" szót (nagyon nagy helyesírási hiba). -
PcBalu #6769 Hát a játék nem változott az írányításán ugyan olyan mint a régebbi változat. Igaz a grafika fejlődött sokat. De sztem kormánnyal jobb jáccani vele! De mien kormánnyal jó vele jáccani? -
Buattila #6768 Sanjos én nem találok az Options/Gameplay-ben olyat hogy Navigation arrow!
Valami más ötlet esetleg?? -
Gerob #6767 Van az Optionsban egy Gameplay nevezetű menüpont. Azon belül egy Navigation arrow asszem, azt kell kipipálni, és már megy is a nyilad.