35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • King of Roads
    játékállás törlése
  • ricsa008
    ok köszi és még 1 kérdés neketek kevés a magyar dolog benne mer nekem a menü meg egy két dolog a játékba magyar csak vagy én nem csináltam valamit jól a telepítésnél?
  • Boconadi
    mi az a new game?
  • King of Roads
    hát nem tom..sztem ehez a játékhoz kell kb. nuku angol tudás...
  • garam93
    Pont ezért nem tettem fel ezt, csak aminél nem kell állítgatni.:D
  • Attila56
    mielött kilépsz a játékból visszakell állitani angolra.....kül.ha újrainditod akkor hibát észlel.Tehát kilépés elött angolra kell tenni
  • ricsa008
    ok köszi de most egy másik probléma ált elő átsikerült állítani meg minden de kiléptem és amikor újra akarnám indítani hibajelentéses hibát ad be az mitől lehet?
  • Attila56
    inditsd el a játékot...options,és gameplay és átálithatod magyar-ra.de 640X480-ban nincs ékezet!
  • ricsa008
    szasztok lehet ezt már kérdezték ha igen akkor bocs de hogy kell felrakni a magyarosítást elindítanám azt a progit amit ki rakott az asztalra és azt irja hogy file not found aztán felvillan egy pillanatra és kész mit kell csinálni?
  • King of Roads
    ha kell újrateszem a vindózt csak
  • Schwarz
    olvass ember! az 5ös xar, 2.x-et tedd fel
  • Attila56
    Winapmból nekem is az 5-ös van..de mégis szarakszik valamiért :S
    Média Playerrel toltam msot és jó volt,csak zeneváltáskor akadt meg egy picit
  • Schwarz
    körülnéztem, mit lehet tenni ezügyben, de nem olyan egyszerű, mint a pttm-ben
  • Schwarz
    <ot>
    hááát... ha a wa-tól belassul a géped (nemtom melyik verziót használod, nemkell a csilivili 5ös, nekem 2.x van alig használ CPU-t) akkor a szutyok mp-től mit vársz?
    </ot>
  • King of Roads
    nem hiszem el, hogy ez a kbsztt eső 5percenként elkezd esni, nem haggya abba félóráig majd miután eláll 5 perc mulva újrakezdi...
  • Attila56
    esetleg Windows Média Player fog menni közben....hátha....
  • Attila56
    nincs hifim... :D :D :D :D :D
    A CD-s rádióm meg már régi..és nehezen olvassa már a CD-t :S
    Még valami ötlet? :D
  • King of Roads
    írd ki cd-re, nyomd be a hifibe. nálam ez a bevált módszer ;)
  • Attila56
    igazából azt a módszert is tudom a winampal...csak nálam olyankor belassul a gép:S
  • Schwarz
    hát a .wmv eleve videofájl, úgyhogy azt rakhatod ahova csak akarod, viszont a 18wos-ok világ életükben csak .ogg-ot játszottak le

nem kell ezzel szerencsétlenkedi, elindítod előtte a winampot és kész...

ha mégis nagyon be akarod rakni, akkor becsomagolod az .ogg-okat 0 tömörítési rátával egy .zip-be és bevágod a dokumetumok\18 wos haulin\mod mappába. az .ogg-ok a .zip-ben \sound\music\*.ogg helyen legyenek.
    ha felteszed a magyarosítást, akkor a 18 WoS Haulin - hun.scs-ben meg tudod nézni, hogy hogy kell.
  • Attila56
    FAQ-ban levan írva hogy hogy hozod elő a térképet...ha az emgvan akkor itt megkérdezed,és elmagyarázzák és nosza neki :DVagy írsz CseNo-nak és elmagyarázza :D
  • caseih9400
    csak az a baj hogy nem értek hozzá 1épként megcsinálnám szivesen
  • garam93
    Jaja, nagyon jó lenne.
  • Attila56
    ha megcsinálod.............. :D :D :D :D
  • caseih9400
    jaja kemény lenne
  • King of Roads
    belföldezni egy kicsit
  • caseih9400
    mondjuk egy Magyarország map :P azis jó lenne :P
  • Attila56
    kár hogy ninc sok mód hozzá :(
    Pedig jó lenne :)
    Mert amik eddig vannak azok már unalmasak :D :D
    Valami újj is kéne
  • laci1993
    szia. nagyon szépen köszönöm ez bevált kitöröltem és feltettem csak az a gáz hogy ha a legújjabb magyarosítást akarom feltenni rákattintok arra az ikonra ami a magyarosításé és kiírja valami no filed nem tudjátok mit tegyek?
  • V43 1105
    Szia!

Tudtommal nincs !
  • Attila56
    Télleg,Scania R230-as nincs a játékhoz?
  • Attila56
    Egy elég fontos kérdésem lenne.Szeretnék pár MP-3at betenni a játékba...milyen programmal tudnék Mp3-at átkonvertálni WMv-re hogy müködjön a játékban?És hogy hova kell betenni?Meg hogy hogy tudnám játék közben bekapcsolni??
  • Schwarz
    Először a programok telepítése/eltávolítása listában próbáld eltávolítani a magyarosítást.

Ha nem sikerült, akkor a registryben (start menü/futtatás menübe vagy total commanderben írd be: regedit)
    A HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ValuSoft\18 wos haulin ágban a "hungarian" kulcsot töröld, vagy töltsd le ezt, és totalcommanderben enterrel add hozzá a registryhez, ezután fel tudod tenni a legújabbat (0.5.1).
  • szavulyzsolt
    hát akkor mást nincs mit mondjak, sajnálom, de ne add fel a próbálkozást
  • laci1993
    igen tudom azt is kitöröltem
  • szavulyzsolt
    s a dokumentumok mappában nézted, mert ha a játékot eltávolítod, akkor a dok mappában minden ott marad.
  • laci1993
    kössz a tippet de én ezzel kezdtem amikor leszedtem a játékot ezért furcsa mert már a gépen sehol nincs fent a magyarosítás de még mindig azt írja ki hogy fent van
  • szavulyzsolt
    lenne nekemazért még úgy egy kérdésem: hogy lehet a nevemhez olyan ákom bákomot rakni?
  • szavulyzsolt
    én, hogy öszinte legyek nem tudom, mert én még a magyarosítást nem próbáltam, de próbáld meg a játékot a control panel/add-remove programs-ból eltávolítani és ha külön ott van a magyarosítás, akkor azt is s azután mindent tegyél újra. De ez csak egy olyan magamfajta ötlet. Sok sikert
  • laci1993
    na akkor rövide tömören nincs fent a magyarosítás de amikor fel akarom tenni azt írja ki hogy már fent van.