35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
játékállás törlése
-
ricsa008 #6903 ok köszi és még 1 kérdés neketek kevés a magyar dolog benne mer nekem a menü meg egy két dolog a játékba magyar csak vagy én nem csináltam valamit jól a telepítésnél? -
mi az a new game? -
hát nem tom..sztem ehez a játékhoz kell kb. nuku angol tudás... -
Pont ezért nem tettem fel ezt, csak aminél nem kell állítgatni.:D -
mielött kilépsz a játékból visszakell állitani angolra.....kül.ha újrainditod akkor hibát észlel.Tehát kilépés elött angolra kell tenni -
ricsa008 #6898 ok köszi de most egy másik probléma ált elő átsikerült állítani meg minden de kiléptem és amikor újra akarnám indítani hibajelentéses hibát ad be az mitől lehet? -
inditsd el a játékot...options,és gameplay és átálithatod magyar-ra.de 640X480-ban nincs ékezet! -
ricsa008 #6896 szasztok lehet ezt már kérdezték ha igen akkor bocs de hogy kell felrakni a magyarosítást elindítanám azt a progit amit ki rakott az asztalra és azt irja hogy file not found aztán felvillan egy pillanatra és kész mit kell csinálni? -
ha kell újrateszem a vindózt csak
-
olvass ember! az 5ös xar, 2.x-et tedd fel -
Winapmból nekem is az 5-ös van..de mégis szarakszik valamiért :S
Média Playerrel toltam msot és jó volt,csak zeneváltáskor akadt meg egy picit -
körülnéztem, mit lehet tenni ezügyben, de nem olyan egyszerű, mint a pttm-ben -
<ot>
hááát... ha a wa-tól belassul a géped (nemtom melyik verziót használod, nemkell a csilivili 5ös, nekem 2.x van alig használ CPU-t) akkor a szutyok mp-től mit vársz?
</ot> -
nem hiszem el, hogy ez a kbsztt eső 5percenként elkezd esni, nem haggya abba félóráig majd miután eláll 5 perc mulva újrakezdi... 

-
esetleg Windows Média Player fog menni közben....hátha.... -
nincs hifim... :D :D :D :D :D
A CD-s rádióm meg már régi..és nehezen olvassa már a CD-t :S
Még valami ötlet? :D -
írd ki cd-re, nyomd be a hifibe. nálam ez a bevált módszer ;) -
igazából azt a módszert is tudom a winampal...csak nálam olyankor belassul a gép:S -
hát a .wmv eleve videofájl, úgyhogy azt rakhatod ahova csak akarod, viszont a 18wos-ok világ életükben csak .ogg-ot játszottak le 
nem kell ezzel szerencsétlenkedi, elindítod előtte a winampot és kész...
ha mégis nagyon be akarod rakni, akkor becsomagolod az .ogg-okat 0 tömörítési rátával egy .zip-be és bevágod a dokumetumok\18 wos haulin\mod mappába. az .ogg-ok a .zip-ben \sound\music\*.ogg helyen legyenek.
ha felteszed a magyarosítást, akkor a 18 WoS Haulin - hun.scs-ben meg tudod nézni, hogy hogy kell. -
FAQ-ban levan írva hogy hogy hozod elő a térképet...ha az emgvan akkor itt megkérdezed,és elmagyarázzák és nosza neki :DVagy írsz CseNo-nak és elmagyarázza :D -
csak az a baj hogy nem értek hozzá 1épként megcsinálnám szivesen -
Jaja, nagyon jó lenne. -
ha megcsinálod.............. :D :D :D :D -
jaja kemény lenne -
belföldezni egy kicsit
-
mondjuk egy Magyarország map :P azis jó lenne :P -
kár hogy ninc sok mód hozzá :(
Pedig jó lenne :)
Mert amik eddig vannak azok már unalmasak :D :D
Valami újj is kéne -
laci1993 #6876 szia. nagyon szépen köszönöm ez bevált kitöröltem és feltettem csak az a gáz hogy ha a legújjabb magyarosítást akarom feltenni rákattintok arra az ikonra ami a magyarosításé és kiírja valami no filed nem tudjátok mit tegyek? -
Szia!
Tudtommal nincs ! -
Télleg,Scania R230-as nincs a játékhoz? -
Egy elég fontos kérdésem lenne.Szeretnék pár MP-3at betenni a játékba...milyen programmal tudnék Mp3-at átkonvertálni WMv-re hogy müködjön a játékban?És hogy hova kell betenni?Meg hogy hogy tudnám játék közben bekapcsolni?? -
Először a programok telepítése/eltávolítása listában próbáld eltávolítani a magyarosítást.
Ha nem sikerült, akkor a registryben (start menü/futtatás menübe vagy total commanderben írd be: regedit)
A HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ValuSoft\18 wos haulin ágban a "hungarian" kulcsot töröld, vagy töltsd le ezt, és totalcommanderben enterrel add hozzá a registryhez, ezután fel tudod tenni a legújabbat (0.5.1). -
hát akkor mást nincs mit mondjak, sajnálom, de ne add fel a próbálkozást -
laci1993 #6867 igen tudom azt is kitöröltem -
s a dokumentumok mappában nézted, mert ha a játékot eltávolítod, akkor a dok mappában minden ott marad. -
laci1993 #6865 kössz a tippet de én ezzel kezdtem amikor leszedtem a játékot ezért furcsa mert már a gépen sehol nincs fent a magyarosítás de még mindig azt írja ki hogy fent van -
lenne nekemazért még úgy egy kérdésem: hogy lehet a nevemhez olyan ákom bákomot rakni? -
én, hogy öszinte legyek nem tudom, mert én még a magyarosítást nem próbáltam, de próbáld meg a játékot a control panel/add-remove programs-ból eltávolítani és ha külön ott van a magyarosítás, akkor azt is s azután mindent tegyél újra. De ez csak egy olyan magamfajta ötlet. Sok sikert -
laci1993 #6862 na akkor rövide tömören nincs fent a magyarosítás de amikor fel akarom tenni azt írja ki hogy már fent van.