35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
http://users.cwi.hu/sgupload/1177259616.jpg
Most a Premiummal mentem az utolsó kép Rostock és Hamburg közötti parkolóban van -
merse noni #6943 srácok az mitöl van berakom a skániát és a shoromban megnézem rálépek is kifagy az miért van?mit lehetne neki csinálni?
-
baze... 
-
XDXDnekem forog a scania interior XDXD -
öööö..ez haulin???mert az én topline-om oan mintha a levegőbe lenne -
merse noni #6939 sziasztok lenne egy kérdéésem a haulinba hogyan lehet festeni a kamionokat néztem a f.a.q -ba de semmi ha tudtok segitsetek kösz -
alap..a scaniás interiornak se forog meg a magnumnak se... de télleg ez miért van??vagyis miért nem lehet megcsinálni? -
egy felkiáltó jellel is látjuk!!!!!!! -
szevasztok légyszi segítsetek ! a renault premium-omnak nem forog a kormánya vagy ez alapból ilyen légyszi segítsetek előre is kössz -
Ez azért már egy kicsit jobban néz ki szerintem!!!!!!!!
-
-
ez a beépített editor meg annyira áttekinthetetlen amennyire csak lehet... -
sziasztok!
eu mappal mi a helyzet? mondjatok róla valami infót, mert ez a tájékozatlanság megőrít! :) -
kertesztrans #6931 -
CseNo csinál eggyett a PTTM-hez.Csak nem ingyen lesz :D -
na ez a map csinálás nem nekem való -
télleg kéne csinálni magyar map-ot csak én hiába csinálom úgy ahogy a F.A.Q-ban van de még mindig nem tom hogy lehet térképet csinálni -
bajusza #6927 ok, rendben. -
ezekben az esetekben a storagefájlokba kell kézzel beírni a kamionokat. a tömörített csomagokban van valami readme fájl abban le van írva, hogy mit kell beleírni. -
nem a kérdésre válaszoltál. zipet alapból olvas patch nélkül, mivel a base.scs is zip. rart meg soha sem olvasott, nem is fog. -
megírtam a levelet -
úgy tudom, hogy hotelekben és motelekben lehet velük találkozni, de ebbe nem vagyok biztos ,de egy próbát megér -
Buattila #6922 Nem értem mi az hogy találkoznom kell velük.
-
Szeva!
Hát ez az!Mert a sima pótt azt tudom, hogy van, de hogy duplában...!:-DDD -
Buattila #6920 Hali!
Tudna valaki segiteni hogy hogyan tudok alkalmazni embereket? Ami a FAQ-ban van azt nem igazán érten. Elöre is köszi!!! -
csá hát ez a dupla dancsi pót elég furcsa igy csak a sima nyeges az jól néz ki!!!! -
Sziasztok!
Játszottam a haulinnal, és a korábbi daf xf 105-ötömet lecseréltem egy volvóra.A volvó vhogy nem nagyon jött be -igaz, csak azért cseréltem le, hogy a saját készítésű combo-mmal mehessek:-DDD-, és most cseréltem lea volvót egy Man TGA-ra.Levittem a régi pótot (ami a combóhoz tartozik), és amikor az új fuvart választotam, egy Vegetable double-t szemeltem ki.Meg is rendeltem, és amikor mentem felkapcsolni, egy dancsis dupla tréler volt.Ez hogy lehet?Ilyet még nem láttam.
De vannak képek is róluk:
A combo-s tréler+ a MAN-om:
A dupla dancsis tréler:
-
ok -
PSP 007 #6916 irj neki vissza hogy találd meg
-
szevasztok az lenne a bajom hogy letöltöttem az iveco turbostart a http://kamionszimulator.extra.hu/-ról és azt írja ki amikor beírom a jelszót hogy"Nem találom a külső tömörítő programot!" ti szerintetek mi a baja? -
de gondolom az a patch vagy 300 hsz-el odébb van :DÉn emg nem olvastam iylen amióta itt vok -
bajusza #6913 Van egy patch, ami lehetővé teszi a ZIP és RAR fájlok olvasását a játékban. Olvass vissza, biztosan megvan. -
pisuka #6912 Sziasztok! Azt kérdezném hogy amiket berakok letöltöt kamionokat miért nem jelennek meg a játékban? Azok a kamionok amik exe-sek voltak azok benne vannak. Elolvastam F.A.Q de úgysem. A rar vagy a zip-esek nincsenek benne. Légyszives írájtok már le lépésről lépésre. Előre is köszi! -
én nem szoktam modellezni, majd a profik elmondják -
és az 1. kérdésemre tudsz valamit mondani mert nem tudom hogy lehet névtáblát berakni? -
bocs itt vagyok mindig elolvasok mindent csak pont azt felejtettem el elolvasni(akkor lusta voltam) mégegyszer bocs -
1. FAQ
2. #6885 ennyit is lusta voltál visszaolvasni? folyamatosan itt vagy, nem olvasod a napi üzeneteket? akkor minek vagy itt? -
ezt már más is jelezte, a probléma keresése folyamatban van. egyelőre nem jöttem rá, hogy mi a fenét nem talál... -
légyszíves ne adj hülye javaslatokat, így legközelebb ne fog elindulni a játék... -
Szevasztok lenne nekem is 2 kérdésem :
1. Hogy lehet a kamionomnak saját skint csinálni?
2. Hogy lehet saját zenét (ha lehetséges)berakni?
Előre is kössz!