35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • caseih9400
    http://users.cwi.hu/sgupload/1177259616.jpg
    Most a Premiummal mentem az utolsó kép Rostock és Hamburg közötti parkolóban van
  • merse noni
    srácok az mitöl van berakom a skániát és a shoromban megnézem rálépek is kifagy az miért van?mit lehetne neki csinálni?
  • King of Roads
    baze...
  • norbi56
    XDXDnekem forog a scania interior XDXD
  • norbi56
    öööö..ez haulin???mert az én topline-om oan mintha a levegőbe lenne
  • merse noni
    sziasztok lenne egy kérdéésem a haulinba hogyan lehet festeni a kamionokat néztem a f.a.q -ba de semmi ha tudtok segitsetek kösz
  • King of Roads
    alap..a scaniás interiornak se forog meg a magnumnak se... de télleg ez miért van??vagyis miért nem lehet megcsinálni?
  • Boconadi
    egy felkiáltó jellel is látjuk!!!!!!!
  • caseih9400
    szevasztok légyszi segítsetek ! a renault premium-omnak nem forog a kormánya vagy ez alapból ilyen légyszi segítsetek előre is kössz
  • Kisvigyori
    Ez azért már egy kicsit jobban néz ki szerintem!!!!!!!!

• caseih9400
  • Zsizsi34
    ez a beépített editor meg annyira áttekinthetetlen amennyire csak lehet...
  • Zsizsi34
    sziasztok!
    eu mappal mi a helyzet? mondjatok róla valami infót, mert ez a tájékozatlanság megőrít! :)
  • kertesztrans
  • Attila56
    CseNo csinál eggyett a PTTM-hez.Csak nem ingyen lesz :D
  • caseih9400
    na ez a map csinálás nem nekem való
  • caseih9400
    télleg kéne csinálni magyar map-ot csak én hiába csinálom úgy ahogy a F.A.Q-ban van de még mindig nem tom hogy lehet térképet csinálni
  • bajusza
    ok, rendben.
  • Schwarz
    ezekben az esetekben a storagefájlokba kell kézzel beírni a kamionokat. a tömörített csomagokban van valami readme fájl abban le van írva, hogy mit kell beleírni.
  • Schwarz
    nem a kérdésre válaszoltál. zipet alapból olvas patch nélkül, mivel a base.scs is zip. rart meg soha sem olvasott, nem is fog.
  • caseih9400
    megírtam a levelet
  • ocskoszilard
    úgy tudom, hogy hotelekben és motelekben lehet velük találkozni, de ebbe nem vagyok biztos ,de egy próbát megér
  • Buattila
    Nem értem mi az hogy találkoznom kell velük.
  • garam93
    Szeva!

Hát ez az!Mert a sima pótt azt tudom, hogy van, de hogy duplában...!:-DDD
  • Buattila
    Hali!
    Tudna valaki segiteni hogy hogyan tudok alkalmazni embereket? Ami a FAQ-ban van azt nem igazán érten. Elöre is köszi!!!
  • Kisvigyori
    csá hát ez a dupla dancsi pót elég furcsa igy csak a sima nyeges az jól néz ki!!!!
  • garam93
    Sziasztok!

Játszottam a haulinnal, és a korábbi daf xf 105-ötömet lecseréltem egy volvóra.A volvó vhogy nem nagyon jött be -igaz, csak azért cseréltem le, hogy a saját készítésű combo-mmal mehessek:-DDD-, és most cseréltem lea volvót egy Man TGA-ra.Levittem a régi pótot (ami a combóhoz tartozik), és amikor az új fuvart választotam, egy Vegetable double-t szemeltem ki.Meg is rendeltem, és amikor mentem felkapcsolni, egy dancsis dupla tréler volt.Ez hogy lehet?Ilyet még nem láttam.
    De vannak képek is róluk:
    A combo-s tréler+ a MAN-om:

A dupla dancsis tréler:

• caseih9400
    ok
  • PSP 007
    irj neki vissza hogy találd meg
  • caseih9400
    szevasztok az lenne a bajom hogy letöltöttem az iveco turbostart a http://kamionszimulator.extra.hu/-ról és azt írja ki amikor beírom a jelszót hogy"Nem találom a külső tömörítő programot!" ti szerintetek mi a baja?
  • Attila56
    de gondolom az a patch vagy 300 hsz-el odébb van :DÉn emg nem olvastam iylen amióta itt vok
  • bajusza
    Van egy patch, ami lehetővé teszi a ZIP és RAR fájlok olvasását a játékban. Olvass vissza, biztosan megvan.
  • pisuka
    Sziasztok! Azt kérdezném hogy amiket berakok letöltöt kamionokat miért nem jelennek meg a játékban? Azok a kamionok amik exe-sek voltak azok benne vannak. Elolvastam F.A.Q de úgysem. A rar vagy a zip-esek nincsenek benne. Légyszives írájtok már le lépésről lépésre. Előre is köszi!
  • Schwarz
    én nem szoktam modellezni, majd a profik elmondják
  • caseih9400
    és az 1. kérdésemre tudsz valamit mondani mert nem tudom hogy lehet névtáblát berakni?
  • caseih9400
    bocs itt vagyok mindig elolvasok mindent csak pont azt felejtettem el elolvasni(akkor lusta voltam) mégegyszer bocs
  • Schwarz
    1. FAQ
    2. #6885 ennyit is lusta voltál visszaolvasni? folyamatosan itt vagy, nem olvasod a napi üzeneteket? akkor minek vagy itt?
  • Schwarz
    ezt már más is jelezte, a probléma keresése folyamatban van. egyelőre nem jöttem rá, hogy mi a fenét nem talál...
  • Schwarz
    légyszíves ne adj hülye javaslatokat, így legközelebb ne fog elindulni a játék...
  • caseih9400
    Szevasztok lenne nekem is 2 kérdésem :

1. Hogy lehet a kamionomnak saját skint csinálni?

2. Hogy lehet saját zenét (ha lehetséges)berakni?

Előre is kössz!