35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • laci1993
    aha köcce az jó lenne ha kész lenne és le lehetne szedni vagy valami hasonló kis kamcsit meg pótot
  • Kisvigyori
    állítólag azt a scaniát még csinálják de már nagyon régóta az van ki irva!
  • laci1993
    ja és amit az előbb adtam linket azon az oldalon Scania-BDF menüpont alatt látható képekről valaki ne tud valamit hogy azokat nem lehet valahonnan leszedni vagy ahoz hasonló kamionokat?
  • laci1993
    csá én csak ezt az eggyet tom http://www.klemund.de/haulin/index.html
  • King of Roads
    nekem is ilyen volt, mikor kikanyarodtam a benzinkúttól egyből emelkedő jött,csak egyesbe tudtam felmenni...
  • RaST
    Gyönyörü
  • Boconadi
    csináltam egy bannert. Amilyen szar, annyit is foglalkoztam vele, szal láccik :D Ha gondoljátok tegyétek be, mert a mostani már nagyon uncsi.

• Kenworth
    Én még mindig 205hp motorral járok egy állitólagos 620hp(!) Scaniával!!!
    Senki nem tud nekem ötletet adni hogy hogy legyen nekem 205hp-nál erősebb motorom Scaniába??? MSN: [email protected]
  • zolo
    Probléma megoldva...
  • MAN TGA
    hello srácok valaki tud nekem 1 szép hütös potot? ha 1 linket küldene valaki meg köszöném
  • Kisvigyori
    Na megnéztema videót jó Észrevételeim szerintem belzigből indul de ez szeritnem mindenkinek feltünt de amik nekünk nincsenek olyaj szállító pót ami a pályán meg előrzi,meg ilyen sítól vagy mien pót aminek hátul van egy kis kiugró része, me gpersze a rendőr autó is német enyi lenne.
    Ja megha valaki ki tudja olvasni h hova ment a gyerek akkor jó lenne!!!
  • zolo
    Mind2 fájlt csak simán bemásolod a mod mappába, és mennie kell.Most tettem fel újra a játékot, és tökéletesen működik a readmeben leírt instrukciókkal.
  • zolo
    Melyik fájlt kell letöltenem ahhoz, hogy olyan motorhangot kapjak, mint a #7146-os hszben lévő videóban?
    Szedtem már le JakeBrake hangfájlt, betettem a mod mappába az eredeti nevén, de nincs semmi változás. Mit csináltam rosszul?
  • ratata130
    Sziasztok!
    Valaki el tudná magyarázni, hogy hova kell berakni az EU-mapot???
    Mert én hiába tettem be a mod mappába, semmi változás!
  • Yoda001
    elküldöd privibe az msned? pls
  • norbi56
    hiába veszem meg nemlesz erősebb
  • garam93
    MSNen küldték át, nem tudom.
  • allock #7236
    úgyanúgy megkell venni a service-ban a motort, nem?
  • Yoda001
    nem
  • LTomi
    #7229-re és a #7230-ra lécci help!!

• norbi56
    tudjátok a 3dartpolon van az a mod hogy:all engines for alls(vagy mi)szal az hogy minden kamionnak lesznek erős motorjai még a berakottaknak is csak azt nem tudom hogy hogykell berakni mert mikor bemásoltam a MOD mappába akkor nemcsinált semmit.Valaki tudja hogykell ezt telepíteni?
  • Yoda001
    ezt a potot honnan lehet leszedni? :|
  • norbi56
    7215-ös hsz !!!HELP!!!
  • LTomi
    ja, és a map editorban hogyan lehet kamionvevőhelet lerakni?
  • LTomi
    segítsetek plíz!!
    beraktam kamionokat a játékba (beírtam a storage fájlba), és nem jelennek meg a játékban. lehet hogy az a baj, hogy az amerikai kamionokat kitöröltem a storage-ból? Help, please!! Kösz!
  • garam93
    Nagyon tetszik ez a caterpillar motorhang a scaniában!!Rohadt jó!!!!!!Az index is király!
    Csináltam egy képet a scania-mról, beteszem:
  • laci1993
    már 3.
  • King of Roads
    uppsz! fölkerültünk a 4. helyre :)
  • King of Roads
    akkó passz
  • Yoda001
    de érted... simán megyek kb 5-10 percig és csak ezután szarodik el :D
  • Yoda001
  • allock #7221
    az egy dolog hogy onnan kiszedted, de az eredeti könyvtárba megmaradnak az amcsi kamionok (a base.scs-ben) de ha onnan meg kiszeded őket kifog fagyni a játékod
  • LTomi
    kitöröltem az amcsi (amerikai) kamionokat a 18 WoS Haulin/mod mappában lévő storage file-ból, de még mindig bent vannak. segítsetek plz!!!
  • Yoda001
    az mért van hogy kormánnyal meg pedállal megyek tök jol és egyszercsak a gáz leáll.. nem megy a kamion de fékezni tudok. ez akkor vana mikor jobbra indexelek. :D mindig máshol
  • King of Roads
    na ez megint problem nálam is...csak 1 fajtát vezet :S
  • LTomi
    ja, és valami miatt az AI nem vezeti a letöltött kamionokat
  • LTomi
    de én nem tok egyáltalán kamiont venni, másik problémám meg az, hogy kitöröltem az amcsi (amerikai) kamionokat a 18 WoS Haulin/mod mappában lévő storage file-ból, de még mindig bent vannak. segítsetek plz!!!
  • norbi56
    öm...letöltöttem a hangokat de még mindig hangosabb a forgalom mint A saját kamionom!HELP!
  • allock #7214
    megszánna vki egy Zmodeler2-ővel amivel szerkeszteni is lehet? :D
    mert amit leszedek a www.zmodeler2.com-ról a v2.0.9es verziót azzal nemtudok semmitse csinálni, a serialt se tudom beírni sehová...
  • King of Roads
    hát nekem tuningolva 1 kamiont se szállított le (az eusok közül)..megvettem az alapot és utána vittem a szervízbe