35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
laci1993 #7254 aha köcce az jó lenne ha kész lenne és le lehetne szedni vagy valami hasonló kis kamcsit meg pótot -
állítólag azt a scaniát még csinálják de már nagyon régóta az van ki irva! -
laci1993 #7252 ja és amit az előbb adtam linket azon az oldalon Scania-BDF menüpont alatt látható képekről valaki ne tud valamit hogy azokat nem lehet valahonnan leszedni vagy ahoz hasonló kamionokat? -
laci1993 #7251 csá én csak ezt az eggyet tom http://www.klemund.de/haulin/index.html -
nekem is ilyen volt, mikor kikanyarodtam a benzinkúttól egyből emelkedő jött,csak egyesbe tudtam felmenni... -
Gyönyörü
-
csináltam egy bannert. Amilyen szar, annyit is foglalkoztam vele, szal láccik :D Ha gondoljátok tegyétek be, mert a mostani már nagyon uncsi.
-
Kenworth #7247 Én még mindig 205hp motorral járok egy állitólagos 620hp(!) Scaniával!!!
Senki nem tud nekem ötletet adni hogy hogy legyen nekem 205hp-nál erősebb motorom Scaniába??? MSN: [email protected] -
Probléma megoldva... -
hello srácok valaki tud nekem 1 szép hütös potot? ha 1 linket küldene valaki meg köszöném
-
Na megnéztema videót jó Észrevételeim szerintem belzigből indul de ez szeritnem mindenkinek feltünt de amik nekünk nincsenek olyaj szállító pót ami a pályán meg előrzi,meg ilyen sítól vagy mien pót aminek hátul van egy kis kiugró része, me gpersze a rendőr autó is német enyi lenne.
Ja megha valaki ki tudja olvasni h hova ment a gyerek akkor jó lenne!!!
-
Mind2 fájlt csak simán bemásolod a mod mappába, és mennie kell.Most tettem fel újra a játékot, és tökéletesen működik a readmeben leírt instrukciókkal. -
Melyik fájlt kell letöltenem ahhoz, hogy olyan motorhangot kapjak, mint a #7146-os hszben lévő videóban?
Szedtem már le JakeBrake hangfájlt, betettem a mod mappába az eredeti nevén, de nincs semmi változás. Mit csináltam rosszul? -
Sziasztok! 
Valaki el tudná magyarázni, hogy hova kell berakni az EU-mapot???
Mert én hiába tettem be a mod mappába, semmi változás!
-
elküldöd privibe az msned? pls -
hiába veszem meg nemlesz erősebb -
MSNen küldték át, nem tudom. -
úgyanúgy megkell venni a service-ban a motort, nem? -
nem -
#7229-re és a #7230-ra lécci help!!
-
tudjátok a 3dartpolon van az a mod hogy:all engines for alls(vagy mi)szal az hogy minden kamionnak lesznek erős motorjai még a berakottaknak is csak azt nem tudom hogy hogykell berakni mert mikor bemásoltam a MOD mappába akkor nemcsinált semmit.Valaki tudja hogykell ezt telepíteni? -
ezt a potot honnan lehet leszedni? :| -
7215-ös hsz !!!HELP!!! -
ja, és a map editorban hogyan lehet kamionvevőhelet lerakni? -
segítsetek plíz!!
beraktam kamionokat a játékba (beírtam a storage fájlba), és nem jelennek meg a játékban. lehet hogy az a baj, hogy az amerikai kamionokat kitöröltem a storage-ból? Help, please!! Kösz!

-
Nagyon tetszik ez a caterpillar motorhang a scaniában!!Rohadt jó!!!!!!Az index is király!
Csináltam egy képet a scania-mról, beteszem:
-
laci1993 #7227 már 3. -
uppsz! fölkerültünk a 4. helyre :) -
akkó passz -
de érted... simán megyek kb 5-10 percig és csak ezután szarodik el :D -
-
az egy dolog hogy onnan kiszedted, de az eredeti könyvtárba megmaradnak az amcsi kamionok (a base.scs-ben) de ha onnan meg kiszeded őket kifog fagyni a játékod -
kitöröltem az amcsi (amerikai) kamionokat a 18 WoS Haulin/mod mappában lévő storage file-ból, de még mindig bent vannak. segítsetek plz!!! -
az mért van hogy kormánnyal meg pedállal megyek tök jol és egyszercsak a gáz leáll.. nem megy a kamion de fékezni tudok. ez akkor vana mikor jobbra indexelek. :D mindig máshol -
na ez megint problem nálam is...csak 1 fajtát vezet :S -
ja, és valami miatt az AI nem vezeti a letöltött kamionokat -
de én nem tok egyáltalán kamiont venni, másik problémám meg az, hogy kitöröltem az amcsi (amerikai) kamionokat a 18 WoS Haulin/mod mappában lévő storage file-ból, de még mindig bent vannak. segítsetek plz!!! -
öm...letöltöttem a hangokat de még mindig hangosabb a forgalom mint A saját kamionom!HELP! -
megszánna vki egy Zmodeler2-ővel amivel szerkeszteni is lehet? :D
mert amit leszedek a www.zmodeler2.com-ról a v2.0.9es verziót azzal nemtudok semmitse csinálni, a serialt se tudom beírni sehová... -
hát nekem tuningolva 1 kamiont se szállított le (az eusok közül)..megvettem az alapot és utána vittem a szervízbe