35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
hát full screen-ben és window -ban is ez történik. Közben pedig vibrál feketén... Na mind1, szerettem volna egy magyar mapba belekezdeni. -
Hát, nem tudom, nézd meg full screenben is :) -
igen. Ez lenne a baja? -
Ugye, ablak-os üzemmódban csináltad? :) -
Kacsa, neked mennyire működött a pálya szerkesztő? Mert nálam ha lerakom az utat, lementem, majd a 'run map' -ra megyek, lefagy a játék... :\ -
Köszönöm!Akkor addig nem is mentek majd.Csak egyszeri szállítás lesz...XD -
nem mert a játék azt fogja hinni hogy még mindig annyi város van benne mint amibe elmentetted és nemlehet mejd az új városokba szállítani -
Hol lehet kamcsit tuningolni? :O -
az nem cégtől függ... veszel egyet azt kész.. -
valaki megmondaná melyik cégél találok dhl es meg horváthos potot? -
Pont ez mondom.hogy amikor egyszeri szállítmánnyal robogsz, akkor a garázsban ad ki.De lehet, hogy csak véletlen egybeesés...:D -
Szép. -
[IMG] [/IMG]
-
De ő a garázsból indult. -
Hogy lehet kivenni az amerikai kamionokat? -
Kenworth #7286 Egyébként tudja valaki hogy a 3dartpol miért hanyagolja ennyire a járműgyártást? Régebben naponta volt új jármú... a duplapótokat gyárthatná kicsit szorgalmasabban! -
laci1993 #7285 majd ha kész lesz -
Please segítsetek: #7274 !!!! -
Amúgy Dave a videóban egy egyszeri szállítmánnyal ment.Különben nem a garázsból indult volna.:-D -
laci1993 #7280 mielőtt kérdeznél faq -
rajmi19921222 #7279 Császtok fiúk.Nagyon új vagyok azekbe a játékokba.Nem tudjátok hogy hól lehetletölteni ezt a játékot?Elöre is köszönöm -
Nem tudja valaki, hogy mikor jelenik meg a teljes EU map, és hogy hogy lehet kivenni az amerikai kamionokat? -
Ha játszok az EU-map 1.4-el, akkor a mentésem jó lesz a majdani teljes EU-maphoz, vagy a további béta-verziókhoz??? -
Hogy lehet a sofőröknek kamiont adni? (FAQ-ban nincs benne!) -
bahh megyek kalmarba és látom hogy megáll a kocsisor na de mért? ezért ... az egyik kocsi felemelte a rendört 
-
Hogy lehet a sofőrökkel "találkozni"? -
na szoval ez a dave eu map 1.4 nel játszik és belzignél veszi fel. -
Köszi, csak későn olvastam, így nem találtam meg:-DDD -
MEGVAN az 1.4 régebben mint neked -
Köszönöm.:-DDD -
1.4 beta-val, a www.3dartpol.da.ru-ról letöltheted. -
A Belzigi Strabag-nál veszi fel az árút. -
de milyennel? -
Segítsetek lécci!
Letöltöttem egy Scaniát, és belülnézetben első játékkor még forgott a kormánya, de mostmár nem forog, meg nem minden kamion kerül be a játékba, amit berakok. -
A pihenőhely a 2-tes autópálya mellett van, ha Berlinből Hannover felé mész, akkor van mind a két oldalon egy-egy lekanyarodónak tűnő beálló, ahol áll másik kamion is. Egyébként a Strabag-nál volt. -
az eu map 1.4 beta-ra gondolsz? -
Nem tudja vki, hogy Dave(a videóban) hol volt Berlinben?(melyik cég, merrefele ment ki a városból, hol parkol az a pótkocsi.)És hogy hol van az a pihenőhely, ahol beállt két kamcsi közé?? -
Eu mappal játszik .. -
tudjátok a download.truckerfan.de-n van 1 oan mod amibe minden amerikai csak a települések neve és a táblák vátltoztak(szal a map ugyan az csak más városnevekkel a gyengébbek kedvéért)na sztem ő azzal tolja(a videoban) -
miért van az hogy az AI autóinak hangjai 3x hangosabbak mint az enyém? mert ha felveszem a hangerőt akkor lehet hallani a sajátomat rendesen de a CB,ásítás és az AI-tól meglehet süketülni valakinek van valami 5lete?PLÍZ HELP