35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • Attila889
    Scania R620,és az újj Iveco Stralis lesz a gamehoz?
  • LTomi
    Igazatok van, megyek vissza skinezni a PttM-be, ott legalább jól rakja rá, és ha készítek egy teszkós skint a póthoz, akkor nem lesz az egész pótkocsi vörösesnarancszínű.
  • LTomi
    Swartz, tegnap regeztem hozzád, mostmeg nem lép be a helyes felhnévvel meg jelszóval!
  • leho94
  • Kisvigyori
    nagyon jó lett
  • Yoda001
    tényleg jo :8
  • TOPLINE
    qrva jó:P
  • atesz11
    Thx kapitány xD
  • Tsaba01
    nagyon jó lett!:D
  • atesz11

• exodu020
    nem leakadt, letöltöttem a fél potot meg a tandem potkocsit és nagyon nem birom őket egyszerre felakasztani, igy meg kicsit bután néz ki hogy a nyergessel huzom a tandemet XD
  • Schwarz
    ha menet közben leakadt, akkor sehogy
  • exodu020
    dupla potot hogy birom össze akasztani?
    választ kössz
    üdv
    exo
  • Schwarz
    80% os magyar itt. bár lehet lassan be se kéne linkelnem semmit.
  • norbi56
    mé te nem?;)
  • Schwarz
    általában, ha én mondok valamit, hogy keresse meg, akkor azt is hozzáteszem, hogy hol keresse, szerintem...

[nemigazmárhogymegintilyenbaromságonvitatkozokgyerekekkel]
  • Schwarz
    igen, mentünk már dupla póTTal. már rögtön a játék kezdése után lehet vinni ilyet.
  • leho94
    dupla pót????
  • zoli1986
    Szevasztok!
    Ment már valaki felpótal+pótal ugy,hogy összevan kapcsolva?Már kb fél éve játszom,de csak most láttam elöször ilyet.
  • leho94
    jobban jársz ha hagyod...nem a te műfajod
  • garam93
    De, de ha vkinek azt mondod, hogy keresse meg a truck_storage.sii-t, akkor ő a modban fogja keresni, ahol nem fogja találni, és visítozni fog, ezért említem mindig a storagefájlt, hogy ott keresse.
  • Boconadi
    szerintem hagyd a fenébe :-)
  • LTomi
    Hopp, valamit eléggé elszúrtam, mert csak egy rózsaszín cucc jött a skin helyére...
  • Schwarz
    te miről beszélsz? szerinted a storagefájl alatt nem a truck_storage.sii-t értik? merthogy más nincs
  • LTomi
    Kösz!
  • garam93
    Meg kell nyitni total commanderben a skinezésre szánt pót(vagy kamion) scs-ét, és abban vehicle/trailer/storage mappában vannak a dds-ek, amit meg kell nyitni a dxtbmp-vel, majd elmenteni.
  • garam93
    Én ott a storage fájlra gondoltam, bocs.Mert a truck storage-re én azt hittem, hogy a storage file-ra gondol, csak nem jól írja, mert itt sokan sokmindent nem jól írnak.Mégegyszer bocs.
    Amúgy ha vki megtalálja a storagefile-t, akkor abban már meg kell találnia a truck_storage.sii-t is, mert ha nem, na, akkor ott nagy baj van...:-DD
  • LTomi
    Visszakerestem, és senki nem írta még le, hogyan lehet skinezni!
  • Schwarz
    [oktatás]
    jó lenne, ha végre mindenki találkozna a lap alján levő keresőmezővel, melynek ez a címe: Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra
    de ezekszerint úgy tűnik, hogy egyesek a visszaolvasással még a lap aljáig sem jutnak el...

például írjuk csak be a lenti mezőbe, hogy "storage" idézőjelek nélkül, majd katt a mehet gombra, és láss csodát kidob vagy 100 hszt, amiben le van írva minden! ugyanez igaz a zene berakásra, festésre, skinezésre!

sorszámra úgy lehet ugrani, hogy a mezőbe beírsz egy #-et majd közvetlenül utána a hsz sorszámát, majd mehet gomb. pl: #7368

hja, az oktatási naplót minden érdekeltnek kötelező aláírni!
    [/oktatás]
  • Schwarz
    alaphelyzetben a mod mappában egy deka truck_storage.sii nincs.
  • Schwarz
    például innen:
    http://www.google.hu/search?hl=hu&q=dxtbmp&btnG=Google+keres%C3%A9s&meta=

ugye, hogy nem is olyan nehéz keresni?
  • norbi56
    google
  • LTomi
    Egyébként honnan lhet letölteni?
  • LTomi
    de nem dds fájlban vannak a skinek
  • norbi56
    DXTBMP!
  • LTomi
    A haulin-ban hogyan lehet skinezni? Mer az SCS fájlokban nem lehet festegetni.
  • Kisvigyori
    Hoppá látom megint bele keztél a skinelésbe nagyon jól tetted! nagyon jól néz ki grat
  • Yoda001
    kéne pot
  • atesz11
    Wabi .. a volvo még késszül xD

• Yoda001
    még régen amikor meg se jelent a játék volt egy olyan kép amin egy csomo kamion egymás mögött áll és mennek. ezt hogy kell megcsinálni? konvojba menni gondolom..?