35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
lol nemtudom :DDDDD de a játékba még benn volt. amugy köszi :) -
Szép, de az út melletti fák ttelye hova tűnt? -
A névre gondolsz? Photoshop, beírod a feliratodat, és a szövegdobozt a sarkánál elfordítod. -
laci1993 #7709 nem találtam sehol profis logot ha valaki találna kérem adjon már egy linket vagy valami és valaki leírná pontosan hogy kell a mentéstől a betevésig a skinell bánni mert én sehogy se tom betenni a játékba. -
igen.
LTomi: hogy kell olyan feliratot csinálni mint amilyen az elözö képeidben van? :) photoshop?(ha igen azon belül hol?:D) -
ha felteszem az 1.5-os eu mapet, akkor is ujra kell kezdjem a jatekot, mint mikor az amerikai terkepet csereltem le? -
kép -
ha elmentem ps-be azt irja alpha information lost. ha rá megyek hogy ok akkor 1 orát baszaxik és semmit nem csinál:S ha arra megyek hogy cancel akkor meg nem menti el..mit kell csinálni?:D:D -
:) direkt olyanok de ha kell kiszedem -
#7702-s üzenetet ne vedd fikázásnak!
-
Nem rossz, de a Media Markt logónál a betűk nincsenek kivágva (a belsejük más színű, mint a pót). -
elsö skinem :P ne fikázzátok :D -
Átskineztem a Peterbiltem belsejét:
És itt a Media Markt utánfutó:
-
Te pedig jó vagy nyelvtanból! ;D -
De rohadt értelmesek vagtok -.- -
ha nem tünt fel, arról érdeklődnék, hogy az mi... -

-
-
ez hogy kerül ide????? -
laci1993 #7688 köcce majd keresek neki logót hát a végeredmény az majd késöbb lesz mert lefagyott a photoshop azt nem tom mé és kitörlődött az egész nemsoká újrakezdem csak befejezem a hűtőpóton a tesco meg a cora skint -
szerintetek létezik meda marktos pot??? -
akárhogy teszem be a dds filet valami fltos szar lesz belöle.. valaki leirná hogy kell? lépséröl lépésre:S -
#7682 PLS -
az eredményt nem láthatjuk? egyébként csak úgy lehet megtanulni, ha próbálkozik az ember. ne add fel!
jobb logót esetleg a profi weblapján (már ha van neki) találhatsz. de legjobb lenne egy fotó egy kamionjukról. -
-
valaki elmondhatná már végre hogy kell vissza tenni a dds-t ... -
laci1993 #7681 ez életem első skinje ma kezdtem és szerintetek totál szar lett nem sokat szendvettem eddig vele kb 30 perc -
bajusza #7680 egész jó gép. -
Van egy új kamion a 3dartpol-on.Egy peterbilt 359-es. -
jaja -
Dexantreal #7677 Ja. Cargo Destination vagy mi a neve. -
öm piros kör jelzi a célállomást -
Dexantreal #7675 Schwarz és Debilon nagyon thanks! 
Asszem megveszem majd az összes pótot, ha lesz pénzem rá, mert úgy könnyebb. Nem kell állandóan venni, de egyébként vágom Debilon a témát, szal értem, hogy melyik cumóhoz melyik pót kell. -
Debilon #7674 azzal tudsz szerződést kötni akinek már (asszem) legalább egyszer fuvaroztál.. a megbízók listájában kis $ jel van mellettük..
DE olyan pót kell a géphez ami az adott cég profiljához kell..
pl. aki autókat szállít, oda nem jó a tartálykocsi:D -
notebook/manage contracts
először kiválasztod a céget akinek szállítani akarsz, asszem egy dollárjel vagy valami van azok mellett akiknek már vittél árut. után jobb oldalt add contract vagy ilyesmi (új szeerződés) aztán a megjelenő 3 gombbal lehet sofőrt, kamiont, pótot hozzáadni, ezután a sofőr teszi a dolgát, az eseménynaplóban követni lehet, hogy mit vitt hova és mennyiért -
Dexantreal #7672 Nekem az lenne továbbra is kérdésem, hogy most vettem a Pacific 379-t, az alvós kamion változatot és mellé ugye ott az alap, ami induláskor volt. Van két sofőröm, akiket menedzselhetnék: Clay és Thomas. Egyiküknek ott lenne az alap kamion, na, de ti mondtátok, hogy előbb cuccot kell alá tenni, különben naná, hogy nem mennek. Vettem egy gázolajt szállító konténert és úgyse tudtam semmit se csinálni a Manage Drivers opciónál vagy minél. Meg érdekelne, hogy egy vállalathoz, vagy mihez hogyan tudnék leszerződtetni és csak az ő holmijaikat vinni. Bár most leginkább ezután a 84ezer dolcsis fuvarocska után, ha elvittem vissza a gázolajat San Franciscoba - Cheyenne felé tartok már -, akkor a hadsereg fog érdekelni erősen
.
Szóval pls magyarázza el valaki, hogyan kell sofőröket menedzselni, meg vállalattal szerződést kötni! Ha benne van a FAQ-ban, akkor nem szólta és hülye voltam sry.
Előre is thanks!
-
laci1993 #7671 nekem is ez volt beálítások ott fentről a 3. ra rámész és ott kormány tengelyére rákattintasz és elfordítod akármerre a kormáynt akkor még gázpedál tengelyem rákattintasz megnyomod a gázpedált utána fékpedál tengelye(lentről a 2.) rákattintasz megynomod a féket és kész nekem ezután működött -
Azt szeretném kérdezni hogy egyik haverom adott kölscön kormányt de nem akar sikerülni hogy mennyen a játék vele! A játék maga felismeri de amikor rámegyek hogy gáz és lenyomom a gázpedált nem csinál semmit! Nem lehet beállítani rájuk! PLS aki tudja a hibát az szoljon! Előre is kösz! -
<ot>
címlista a szerveren van, úgyhogy nemkell
</ot> -
laci1993 #7668 már nem kell