35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Dexantreal #7809 Korábban volt szó róla, hogy ogg. formátumú zenéket tehetsz be a játék mappájába azt hiszem :S. -
Oli23 #7808 valaki pls mongya el hogy zenét hová lehet berakni? -
arsenalfan #7807 Eu-map legújabb részét honnan tudom letölteni???Előre is köszi -
laci1993 #7806 amin akarja de hozza a pénzt rendesen szoval nekem bevált -
akkor min viszi az árut? XDDD -
laci1993 #7804 de ugye úgy van a megállapodásoknál új megállapodás na teszek sofőrt kamiont de én pótot nem teszek így sokkal több hasznot hozott sztem szóval nem tom sztem felesleges pótot akasztani a sofőrök kamcsijára -
Dexantreal #7803 Közben most veszem észre, hogy rácsúszott az előző kép, ahol lekaptam a szállítmányt, amit a hadseregnél vállaltam. -
-
van biz, :) AREA51 -
Dexantreal #7800 Mazsola? :S Amúgy jahh, kissé gáz
.
-
én azt bírtam, mikor mentem a mazsola mellett a pályán, egyszer hallom, hogy 'kopp'. mi történt? az idióta sávot váltott, úgy, hogy közvetlenül mellette voltam. ez azér gáz...
-
Dexantreal #7798 Hadseregnél Roswell mellett felvettem a rakétát, irány Houston, s ott volt egy zsaru az út mellett. Gyorsan mentettem, de cucc felpakolása előtt is volt egy mentésem, szóval mindegy, nem baj és bumm bele mentem a zsaruba 

.
Assault
....megtámadom, lekaszabolom, szétzúzom a kamionommal a zsarut
.
-
Dexantreal #7797 Vagy úgy! Mennyit akasztana le rólam a zsaru lóvét? 

Mellesleg azt nagyon utálom, hogy kis piszmogó autók a balra kanyarodó sávban városban, autópálya felhajtó előtti kavarodásban satöbbi idnexel, vagy nem indexel - nem mindig látni külső nézetből és én azt szeretem - puff gyorsan balra kanyarodik, mikor ugye egyenesen mehetne tovább akár. Szóval olyan hírtelen jön az egész.
Ez így van a sima egyik sávból a műsikba való átálláskor is. Index egy pillanat alatt és huss előreront és karcolja a kamion, vagy a pót oldalát, persze leáll ilyenkor, villog és nem megy aztán karambol rosszabbik esetben. Bár szerencsére sokszor tovább megy.
Jah, meg ennek a sofőrnek, akivel vagyok mennyi kell ahhoz, hogy beleboruljon a műszerfalba?
Szerintem már második napja folyamatosan vezetek vele és írja ki szorgalmasan, meg ásítgat a géjm, hogy álmos, aludni kéne, de én tesztelem álóképességét.
Amúgy előző előtti hsz-ban, amit te is idéztél Schwarz, az ott ah=ha akart lenni, sry a hibáért. -
Dexantreal #7796 Lolololol looool
. UFO is van a géjmben!

Roswell felé haladva láttam
.
-
"Mi lenne, ah neki mennék egyszer csak úgy az oldalt parkolónak?"
hatósági közeg elleni erőszak
-
Dexantreal #7794 Jah, apropó rádió! Néha hallani csajt is, ahogy válaszol. Oké, kamionok, férfiak vezetik általában - ellenpélda Konvoly című film és Feketeözvegy -, de azért először meglepődtem a csaj hangon. Viszont ritkán hallani. Csak úgy betették egy csaj hangját véletlenül, vagy direkt? Lehet majd csaj sofőrt is bérelni? :S -
Dexantreal #7793 Jaja, szerencsére csak pár százat. Ezekszerint vannak nagyobb árú sofőrök is.
Egyébként de lol... Albuquerque-ból jövök és megyek Roswellbe a hadsereghez segíteni nekik majd, hogy egy-kté fuvart elvállajjak, erre piroson pár centinél áthajtok, későn fékezek.
Már felénél van a piros csík a rendőr jelzőn, erre, mikor elhaladok a parkoló zsaru mellett, az nyomomba ered. Szólok rádión a fiúknak, hogy vigyázzatok zsaru és repesztek tovább, bevágva az egyik kocsi elé. Mivel csak a kamion van és semmi pót most, ezért igen könnyű száguldani.
Kamera hátra irányt, érdeklődve lesem, hogymikor kap el. Erre mit látok? Zsaru bummm! Felöklelte azt az autót, amit én megelőztwem és autó bufkencezik párat

. Ez kész, jót röhögtem

Tiszta GTA: San Andreas
. Aztán persze elkapott utána rögtön.
Mi lenne, ah neki mennék egyszer csak úgy az oldalt parkolónak? -
jaja, először "kifoszt" a sofőr, de pár fuvarja után kapsz sok ezret. mellesleg ő csak pár 100 dolcsit vesz el..amennyiért béreled, gondolom -
Dexantreal #7791 Sodőr menedzselésnek mi haszna van? Thomasnak adtam az alap kamiont, meg egy gázolajas utánfutót vagy mit és Amergeinből Montreálba megy a cuccal ,de már odaért, most a térképen visszafelé tart Amergeinbe.
Én úgy gondoltam, hogy a fizetésből valamennyi rész az enyém lesz abból a fuvarból, amit Thomas teljesít. Egyenlőre nem akar beigazolódni a gondolatom, hanem fuvarozik tovább. Mikor lesz ebből valami haszon? :S Mert eddig csak a lóvét fogyasztotta a heti vagy napi vagy mittoménmi árával. -
#7788: Ha kiszeded az Amcsi kamionokat a storagefile-ból, attól még bent maradnak a játékban.
#7781: Tom, másra gondoltam, de azért nem kéne egyből lámázni!! -
Aha értem kössz!
Egyébként amiket felsoroltam ezek mind mennek a storagefile nélkül ha benne van ha nincs a storage fájl! szal biztos én rontottam el valamit a storage fájlban! -
némely kamionok biztos ugyanazon a néven futnak és azért jelenik meg csak az utoljára betöltött.
kamiont ugyanúgy tudsz kiszedni, mint brakni. amelyik nem kell kitörlöd a sorát a storagefájlból. -
KÖssz!
Egyébként ezt a storage filét már vagy 5 ször végigjátszottam!Már mindeféle sz*rságot probáltam de azt istenért nem akarnak megjelenni!
Össz vissz ezek jelennek meg:
Man F2000
Iveco Eurostar
Scania R580
Volvo FH12
Mercedes Actros
Daf 105XF
Daf 95XF
Scania T164
Man TGA
És a többi?????PL az R620-as scania tudtommal mindenkinek megjelenik csak nekem nem..?Ja meg az amcsi kamcsikat hogy lehet kiszedni?vissza olvastam 15 oldalt és irták de nemértem!a kereső meg semmit nem talál...!
-
#7733: nem
#7716: #7538 -
amiről te beszélsz szó sincs a hibaüzenetben
-
PLS #7716!!
PLS #7733!!
Please!
Köszke! -
valszeg a magyar miatt van, a korábbi verziók pakoltak fájlokat a base.scs-be, ezután a telepítő azt hiszi, hogy sérült a telepítés.
megoldás: magyar le -> játék le -> játék fel -> 1.6 patch fel -> magyar fel -
először én is mégis demo volt, -
laci1993 #7777 én is iso filet szedtem le de bocs -
nekem fel mivel isot szedtem le -
Nekem két gépem van namost az eggyikre nem ment fel a patch a másikra felment akkor ezt magyarázzátok meg pedig ugyannarról lettek feltelepítve!Aztán az eggyikről az egész haulint átmásoltam a másikra XD! -
hmm van hozzá crack??? -
Szerintem egy No_CD crack kell hozzá, mert cédét kér. -
valaki segitsen honnan tudnám leszedni Tademes kamiont?Elöre is köszi
-
neked fel megy rá a patch?-.- -
ha már leszedted legalább jót szedtél volna le:D
iso-t kellett volna -
ömm ez már egyszer kétszer átt lett tárgyalva!Azt irja rakd be a teljes CD-t!Vagyis ez a patch feltört demókra nemmegy fel csak arra ami alapból teljes verzió...! -
laci1993 #7768 amikor fel akartam tenni az 1.6 os pach-et akkor ezt írta ki nem tudjátok mé
-
mert amit Gollo írt miért nem normális? mellesleg ott a FAQ, abban le van írva minden világosan!! -
Lacesz #7766 Igazán Nagyon Köszönöm!!