35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Nem inkább eu 1.6? -
1.5ös mapon? fura, én még nem találkoztam vele, pedig ott már mindent bejártam
(mondjuk 1 ideig nem is fogok, már nem az eu-n tolom q:o))
-
ez már ezerszer meg lett trágyalva: a játék amid van az egy feltört demo amihez nem jó 1 peccs se, egy FULL-t kell leszedni! -
Sziasztok!
Valaki nem segítene?
Nem megy fel a 1.06-os patch
Ezt irja:
Corrupted instalation.Reinstall application from original CD.
Mit tegyek?
Előre is kösz
Balaka -
ááá...valami orosz,lengyel honlapon volt beszúrva azt állítva hogy ez az 1.5-ös EU Map.
Itt a többi kép:
-
Nem.Honnan van a kép?Mert sztem is tök szuper.Csak nem te csináltad? -
állati! -
Ezt a mérőállomást már valaki látta???Egyépként nagyon király a kép!
-
merse noni #7926 sziasztok nem tudjátok honnan lehet hütös potot leszedni? -
Az 1.00 -ban nem lehet fejleszteni a dolgokat. Ez az opció ha jól tudom csak az 1.03-ban valósult meg! -
Tudna nekem segíteni abban hogy a 2-es számú kamera más lett mert a kamion hátulját nem közelről mutatja hanem baromira messze és ez így rossz.Ha valaki tudna andi valami ötletet hogy mi a baj azt nagyon megköszönném!(az után változott meg a kamera hogy beraktam pár újy kamit) -
Nekem is ez a bajom de azt mondja leho hogy a service én az ég egy adta kerek servicébén nem találtam. -
De nincs rá semmi azért kérdem pl a Premiumra nem lehet semmit csak a 3-om alapot -
Service. -
Sziasztok!Nekem segitség kéne hol lehet a kamionra tuning cuccokat venni? -
Hy nem fikázni akarom mert én még ilyet sem tudok csinálni,de a T-mobilos matrica előrébb van én ugy tudom!de azért nagyon szép! -
Na lett vezérgép.Több kép erről a gépről nem lesz!!
-
aha -
Na, előjött a napocska, és a T-mobilos matrica.
-
#7619 - #7626 -
Azért, mert a játék sztem amcsi bill-re van állítva, nekem az alsócsík valamelyik szám (nem numpad) + shift, de a kamera nem működik. -
új skinem: nemtudom aktiválni azt a kamerát azért szar a kép
-
mi?hol?mikor? -
ezt ismerem de olyan alsó vonalat nem tudok írni a g és a flyspeed közé vagyis a játékban nem tudok itt írja_ -
télleg? bázz...hol maradtam le?
-
lesz új 18wos sorozat... Volt is róla hír amit be is másoltak ide. -
nem valószínű..eddig még nincs hír semmiről, tavaly ilyenkor már igencsak voltak infók, talán néhány kép is. idén szeptemberben való megjelenés egy új 18 wosnak tuti kizárt (magyaros-e volt?
)
-
Kenworth #7903 Haulinnak lesz folytatása? Ha igen akkor képek, leirás, stb hol van róla? -
Amúgy FAQ -
ezer thx -
::: Debug Cam :::
ez egy speckó, a gémben hatodik sorszámú kamera, ami szabadon mozgatható. az aktiválásához később a 0 billentyű megnyomására lesz szükséged.
ahhoz, hogy használni tudd, át kell írnod a config-ot a fenti módon,aztán a gémben megnyomod ezt: ~ most bepötyögöd a következőt:
g_flyspeed ???
fontos, hogy helyesen írd be, szóval: gé-alsócsík-flájszpíd-szóköz-és vmilyen szám, az alap a nulla, ilyenkor nem tudod mozgatni a kamerát, de forgatni tudod az egérrel. ha beírod ezt, hogy (pl)
g_flyspeed 10
akkor kapsz egy kellemesen mozgatható kamerát, amit a fel/le/jobbra/balre irányokkal mozgatsz. minél kisebb a szám a végén, annál lassabban mozgatod. ez jó arra, hogy a kamiont különleges szögben fotózd le
továbbá, ha beírod, hogy (pl)
g_flyspeed 500
akkor igen fürgén fog mozogni a kamerád, ez tökéletes arra, hogy gyorsan eljuss egyik helyről a másikra. hogy hogyan? csak meg kell nyomnod az
F9-et,
és máris TELEPORTÁL a kamionod pótkocsistul a kamera helyére. FONTOS, hogy mielőtt benyomod a 0-át, használd a "space" billentyűt, vagyis azt, amelyiket szóközre használod íráskor, a gémben pedig alapból ez a fék (nemtom mi a pontos neve). ha nem nyomod be, akkor a kamera mozgatásánál a kamionod valószínűleg elgurul majd.
van még pár ilyen hasznos parancs a gémben, ezekre szépen rá kéne jönni, mert én csak egyet találtam, mégpedig a napszak váltakozást, aminek nincs is haszna mivel lehet aludni
-
És hol tom beálítani mert a csak fel-le tom mozgatni? -
xarul állítottad be a camot -
Valaki adjon kielégítő választ erre(mért vagyok a föld alatt)
-
enyém ilyen: -
A Michalec-es szerelvényt honnal lehet tölteni? -
Lehet, hogy csak azért tűnik úgy, mert nincs a kerék és a pót vége között se pótkerék, se olyan doboz(ezt jól megasziontam, de nem tudom, hogy mik azokXD).Remélem érted. -
ez milyen nézet? -
xD
-
Ez van.. xDD