35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
De én is letölteném, mert ez jó volna aWabis skinhez.
Amúgy a hibámat orvosolom. -
új szerelvényt kaptam a hűtőpót az a legújabb
-
az, az OPTIMUM SOLUTION az a hátilján nincs! -
Az most mind1, mondjátok meg mi a baja! -
És íme, rákreáltam a szöveget a hátsó ajtóra.:-DD
-
De milyen volvó?? -
Vagy erre?
-
Láttuk elsőre is, mi a faszér kell kétszer berakni? -
nem skinezni akartam, hanem akartam csinálni egy normális volvót. -
Helló!
Mielőtt kérdeznék, elmondom, hogy elolvastam a FAQ-t. Az lenne a gond, hogy amikor a map editorban menteném a pályát, egy hibaüzenettel kivág, hiába raktam a Haulin könyvtárába base mappát, ezt csinálja még mindig. Lécci segítsetek, mert volt egy jó kis mapom, és újra szeretném gyorsan csinálni. Kösz!!! A hibaüzenet:
-
Ez milyen volvo?Honnan van? -
gondolom photishoba akartél skint csinálni a kamcsira,nem? a réteget lehet hogy overlay-re "átlátszó"-ra állitottad :) -
Valaki tud erre a problémára választ adni?
-
Lécci help: 7959!!!!!! -
Csak még ahátulja nincs kész:-(Bocs, ez az előbb lemaradt. -
Itt az én Wabis skinem.Már csak a volvot, a dafot és amaercit kell megcsinálnom, mert gumikacsa pótján már ott van a kék Wabis skin.
A pttm-ben meg már csak a volvot kell megcsinálnom, a többi már kész:-D
-
Helló!
Mielőtt kérdeznék, elmondom, hogy elolvastam a FAQ-t. Az lenne a gond, hogy amikor a map editorban menteném a pályát, egy hibaüzenettel kivág, hiába raktam a Haulin könyvtárába base mappát, ezt csinálja még mindig. Lécci segítsetek, mert volt egy jó kis mapom, és újra szeretném gyorsan csinálni. Kösz!!! A hibaüzenet:
-
Csá all!
Vki tudna adni egy linket ahonnan letudom tölteni az Iveco Stralis?
-
:D akkor nemtudom -
Tom, mi az AI, de olyanra gonoltam, hogy pl. az egyik személyautót lecserélni, mer láttam már olyan képet, amin egy Barkas ment a forgalomban. -
hát az ai az uton megy, minden más ami nem te vagy(csak jármüvek).. gpndolom nem lehet letölteni :D -
HI!
Tud valaki olyan helyet, ahonnan AI-t lehet tölteni? -
Nem adna valaki valami linket hogy onnan jó lenne letölteni? -
Na,lejött a magyarosítás de a játék igy sem megy fel.
És ez valami FULL English verzió.
Talán ki kéne irni? -
hát őszintén a 3dportálról töltötem le motort meg váltő szerüségű képnél lévőt és igy gurul -
Ez miylen motorral van? -
windows reinstall :D -
Sziasztok!
De leszedtem magyarositást és még mindig azt irja hogy valahol a gépen rajta van?
Ilyenkor mi a teendő?
Programok Telepítése és törlésénél ott is leszedtem.
Szóval mindenhonnan -
Kicsit erősebb ez a motor mint ami alpból benn volt!!! ja és lejtő nélkül visz ennyit
-
Nekem a hűtőpót, amit le lehet tölteni a scania r620-ashoz, nem jelenik meg, hanem a régi hűtőpót van helyette.Pedig már skint is csináltam rá.Nem tudjátok, mi lehet a baj? -
nekem az 1.5-ös map másolása után elindítom a játékot és a betöltés közben kefagy!Miért? -
Én most néha Eu mapon(1.4-es), néha meg a germany modon tolomXDSose tudom, melyiken menjek.XDDe amúgy az 1.5-ös-ben csak annyi változás lett, hogy azt a fölső utat megcsinálták, nem?
Amúgy azt sem tudom, milyen skint csináljak.:$ -
#7779 -
és az 1.03mast azt honnan lehet leszedni? -
Értelek,csak én feltettem és letöröltem de még azt irja hogy valahol még mindig van és nem tudom leszedni:( -
nemtom, nekem amcsi modokon kívül semmi nincs a játékba.. -
A magyarosítás nem zavarhat be? -
asszem nincs oan...ird be vmelik torrent keresőbe a név után h full és azt szedd le! -
No CD Crack? -
ISO a kiterjesztése