35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • victorius83
    Én tegnap véletlenül találtam meg ezt a fórumot. Találtam egy pár jó linket és ezekről letöltöttem progikat, kamionokat és trélereket. A megadott helyre be is pakoltam őket, de a játék nem ismeri fel a kamionokat. Segítene valaki PLEASE!!!!! Hova és hogyan kell berakni őket. Norbi56 - VIP-nek. NAgyon durva a vezérgéped hogy csináltad? Én is készítenék egy hasonlót de nem vagyok benne a dolgokba, így kicsit amatőr vagyok segítenél? Sajnos nem tudok sokáig a gépnél lenni, úgyhogy e-mailbe küldjétek a tanácsokat. Előre is köszike! Üdv!(Az e-mail címem [email protected])
  • victorius83
    Üdv minden wos fanatistának!
  • RaST
    Na feltettem a gammát xD

• King of Roads
  • norbi56
    a vezérgép:
  • norbi56
    én nem
  • Schwarz
    kérdés:
    találkozott-e már valaki az alábbi szövegekkel a játékban:
    - select source storage
    - select destination storage
    - select some item to move

ezek nem a notebook/transport wehiclesben vannak, én nem találkoztam ezekkel sehol.
  • Schwarz
    szeerintem a set default bejelölésével inkább az éppen beállított tulajdonságok lesznek az alapértelmezettek
  • King of Roads
    jobb also sarokban lehet cuccokat kiválasztani. és azok tulajdonságait váltogatni a Set Deafultban
  • Schwarz
    akkor nemtudom, viszont kereszteződések között ugyanígy lehet keresni, a help eddig egyik játékban sem működött
  • LTomi
    De ott csak házakat, az útra féknyomokat, meg ilyen húzható cuccokat lehet rakni, parkoló kamiont például nem, és a Map Editor "Help" menüpontja nem működik.
  • Schwarz
    #8024?
  • LTomi
    A Set Deafults hol van?
  • King of Roads
    először is ablakban nyisd meg ne teljes képernyőn. aztán a "Set Deafults"-ra kell menni, ott azt változtatsz amit akarsz..
  • LTomi
    Senki sem tudja, hogy hogyan kell változtatni a kerezteződés típusán, és hogy modelleket hogyan lehet lerakni?????!!!
  • Schwarz
    pedig jó lenne, ha azt tennéd...
  • Schwarz
    esik az eső?!
  • V43 1105
    Valami...
  • paulthomas
    Hali.Valaki nemtudja hogy mért csinálja azt a játék hogy egyszer csak játszok és elkezd sisteregni rohatul?
  • norbi56
    a krone coolinernek mi a kódja?
  • LTomi
    Valaki tud segítséget: #8028???!!! Már megjelent az EU map 1.6-os verziója?????
  • ZAZ
    Sziasztok.Bocs a hülye kérdésért csak azt szeretném hogy berakok egy pár kamit és nem mindegyik látszik.(Bocs hogy ha már régebben meg volt beszélve csak nem akarok visszaolvasni)Előre is kössz.Csá!
  • Schwarz
    na az autocad hogy is jön ide? modellezni szeretnél? akkor zmodeler a te barátod, vagy 3dsmax
  • Kenworth
    Lehet hogy hülye vagyok, de nem vettem ki itt a sok szövegből, hogy az AutoCAD 2000-rel tudok-e bármit is kezdeni a Haulinba???
  • Schwarz
    hja, négyszer akkora rendszerpartícióért meg ramért, mint xp... grat.
  • szavulyzsolt
    melyik most akkor a legujabb eu-map? mert ott egy helyen ugy osszebonyolitottak: az 1.5, vagy az 1.6-os
  • merse noni
    én pontosan tandem vagy valami forgozsámolyos gépre gondoltam olyat nem tudsz hogy honnan lehet letölteni?kösz
  • norbi56
    vistán futó játékok
  • Balaka
    Megy!!!!
    Most tettem fel és működik!
    Minden!Patch is!
  • leho94
    lehet
  • V43 1105
    Mégbetont se lehet azzal a ****ral keverni.. csak a ramot zabálja fújj..
  • merse noni
    sziasztok a haulinba lehet valahol letölteni potos szerelvényt?
  • leho94
    rájöttem:P XP-m bánta
  • Schwarz
    ehhe, nem is jó az semmire... mármint a vista
  • leho94
    nem megy;)
  • Balaka
    Hi all!
    Nem tudja nekem valaki megmondani hogy megy e Vistán a Haulin?
  • LTomi
    Lécci segítsetek! A Map Editorban amikor a kereszteződés típusát meg akarom változtatni, nem engedi, és ezt írja ki: "The prefab is not compatible with the original one!". Lécci segítsetek, hogy mi lehet a baj! Kösz!!!
  • Kenworth
    Megszereztem az AutoCAD 2000-t! Tudom valamire használni a játékhoz (pálya, jármű, stb) bármi téren???
  • LTomi
    Kösz, abban is lehet néhány cuccot, e nem pont olyanokra gondoltam, de azért kösz, mert segített.
  • Schwarz
    még jó, hogy egy sorral lejjebb ott a link!

ilyenkor felmerül bennem egy-két kérdés: mi a frásznak jön az ilyen fórumozni? egyáltalán minek ül le a gép elé? vagy már 14 éves?
    szüleid helyében még gépet sem adnék a kezedbe, nemhogy internetet...