35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Én tegnap véletlenül találtam meg ezt a fórumot. Találtam egy pár jó linket és ezekről letöltöttem progikat, kamionokat és trélereket. A megadott helyre be is pakoltam őket, de a játék nem ismeri fel a kamionokat. Segítene valaki PLEASE!!!!! Hova és hogyan kell berakni őket. Norbi56 - VIP-nek. NAgyon durva a vezérgéped hogy csináltad? Én is készítenék egy hasonlót de nem vagyok benne a dolgokba, így kicsit amatőr vagyok segítenél? Sajnos nem tudok sokáig a gépnél lenni, úgyhogy e-mailbe küldjétek a tanácsokat. Előre is köszike! Üdv!(Az e-mail címem [email protected]) -
Üdv minden wos fanatistának!
-
Na feltettem a gammát xD
-
-
a vezérgép: -
én nem -
kérdés:
találkozott-e már valaki az alábbi szövegekkel a játékban:
- select source storage
- select destination storage
- select some item to move
ezek nem a notebook/transport wehiclesben vannak, én nem találkoztam ezekkel sehol. -
szeerintem a set default bejelölésével inkább az éppen beállított tulajdonságok lesznek az alapértelmezettek -
jobb also sarokban lehet cuccokat kiválasztani. és azok tulajdonságait váltogatni a Set Deafultban -
akkor nemtudom, viszont kereszteződések között ugyanígy lehet keresni, a help eddig egyik játékban sem működött -
De ott csak házakat, az útra féknyomokat, meg ilyen húzható cuccokat lehet rakni, parkoló kamiont például nem, és a Map Editor "Help" menüpontja nem működik. -
#8024? -
A Set Deafults hol van? -
először is ablakban nyisd meg ne teljes képernyőn. aztán a "Set Deafults"-ra kell menni, ott azt változtatsz amit akarsz.. -
Senki sem tudja, hogy hogyan kell változtatni a kerezteződés típusán, és hogy modelleket hogyan lehet lerakni?????!!! -
pedig jó lenne, ha azt tennéd... -
esik az eső?!
-
Valami... -
paulthomas #8046 Hali.Valaki nemtudja hogy mért csinálja azt a játék hogy egyszer csak játszok és elkezd sisteregni rohatul? -
a krone coolinernek mi a kódja? -
Valaki tud segítséget: #8028???!!! Már megjelent az EU map 1.6-os verziója????? -
Sziasztok.Bocs a hülye kérdésért csak azt szeretném hogy berakok egy pár kamit és nem mindegyik látszik.(Bocs hogy ha már régebben meg volt beszélve csak nem akarok visszaolvasni)Előre is kössz.Csá!
-
na az autocad hogy is jön ide? modellezni szeretnél? akkor zmodeler a te barátod, vagy 3dsmax -
Kenworth #8041 Lehet hogy hülye vagyok, de nem vettem ki itt a sok szövegből, hogy az AutoCAD 2000-rel tudok-e bármit is kezdeni a Haulinba???
-
hja, négyszer akkora rendszerpartícióért meg ramért, mint xp... grat. -
melyik most akkor a legujabb eu-map? mert ott egy helyen ugy osszebonyolitottak: az 1.5, vagy az 1.6-os -
merse noni #8038 én pontosan tandem vagy valami forgozsámolyos gépre gondoltam olyat nem tudsz hogy honnan lehet letölteni?kösz -
vistán futó játékok -
Megy!!!!
Most tettem fel és működik!
Minden!Patch is! -
lehet -
Mégbetont se lehet azzal a ****ral keverni.. csak a ramot zabálja fújj.. -
merse noni #8033 sziasztok a haulinba lehet valahol letölteni potos szerelvényt? -
rájöttem:P XP-m bánta -
ehhe, nem is jó az semmire... mármint a vista -
nem megy;) -
Hi all!
Nem tudja nekem valaki megmondani hogy megy e Vistán a Haulin? -
Lécci segítsetek! A Map Editorban amikor a kereszteződés típusát meg akarom változtatni, nem engedi, és ezt írja ki: "The prefab is not compatible with the original one!". Lécci segítsetek, hogy mi lehet a baj! Kösz!!! 

-
Kenworth #8027 Megszereztem az AutoCAD 2000-t! Tudom valamire használni a játékhoz (pálya, jármű, stb) bármi téren??? -
Kösz, abban is lehet néhány cuccot, e nem pont olyanokra gondoltam, de azért kösz, mert segített. -
még jó, hogy egy sorral lejjebb ott a link! 

ilyenkor felmerül bennem egy-két kérdés: mi a frásznak jön az ilyen fórumozni? egyáltalán minek ül le a gép elé? vagy már 14 éves?
szüleid helyében még gépet sem adnék a kezedbe, nemhogy internetet...