35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
exodu020 #8567 a játékot rakd ujra te agyas meg a szarokat amiket már te beleraktál... -
paulthomas #8566 Figyelj ha nem tud segíteni legalább a megjegyzéseit hagyja otthon. -
Nah vegyél vissza nagyon gyorsan, mit képzelsz te? 
-
paulthomas #8564 Te meg húzz a csába -
exodu020 #8563 ne menj a városba:) -
paulthomas #8562 Hali.Az a problémám hogy vittem roswellbe egy szállítmányt még a város előtt leraktam és ahogy akarok a városba menni mindig kijön az a qrva prism3d.Hiába mentem, újraindítom a gépet.Mindig ez van.
Mi lehet a gond? -
Menjél mellé,de szerintem nem lehet, neked megy a Busmod? -
hali
vki tudja hogy a bus modba hogy kell az utasokra rá állni hogy fel lehessen venni öket ??
válaszotokat elöre is köszi
-
-
az ilyeneket ugyse törli csak a jo kis képeket.. :DD -
Na, megoldotta a problémát a topikjába írt szöveg.
Bocs, a topik terhelése miatt.(Töröld őket lécci, RasT) -
Egy kicsit OFF:
Felraktam a gépre a Mercedes Benz Truck Racing-et, és van vele egy problémám.A gombnyomásokat csak egy csomó idő után veszi észre.Nem tudtok rá vmit?
(Azért ide írom, mert múltkor mintha vki írt volna vele kapcsolatban vmit, talán Gumikacsa.A játék topikjába meg már régen nem írtakDe kipróbálom amit ott írtak, de ha nem műxik úgy, akkor kéne egy kis sgeítség.)
ON -
-
Nem az a lényeg... -
És egy játék nem szoftver? :C -
:D -
Igen, csak azt elfelejtettem, hogy a hibás kamionnak írtam be a storage-ba egy sort.És amíg nem szedtem ki, addig nem működött:-(De most már nagyon jól megy.Zsííír jó. -
Bennz #8550 Tehát:
Két új "kamionos" játék az SCS Software-től::új info június 15-én(ez volt múlt pénteken ugye :))
Nos még nincs hír hogy Sabre-ék dolgoznak-e a Haulin addon pack-on,de június 12-én az Scs Software oldalára feltett egy képernyővédő programm-ot,amit mindenki letölthet és 7 napig ingyen használhat és utánna ha tetszik megvásárólhatja a teljes képernyővédő programmot $9.99-ért.
Link:
http://truckpol.proboards35.com/index.cgi?action=display&board=software&thread=1181888128&page=1
A másik hír az SCS Software-től hogy két új "kamionos" játékon dolgoznak,de még nem ismert hogy ez része lesz-e a 18WOS sorozatnak. -
mondtam hogy szedj le frissitést és pár kamiont. ennyi.. #8545 -
Ne vakard a fejed, sikerült megoldanom a problémám.:-PP Műxik.Végre.Pontosan nem tudom, hogy a frissítés okozta-e, vagy az, hogy egy kamion rosszul volt berakva, és kiszedtem, mindenesetre működik, és nagyon jól megy.Semmi akadozás (a menüben néztem eddig).Egy csomó kamiont nem láttam még teljes méretében a menüben, mert eddig csak az alját mutatta:-)))És most már láttam őket XD -
-
Igen, erre én is gondoltam, de a mostanában berakott kamionokat kiszedtem.Már csak a frissítés marad. -
hát.. szedd le a legujabb video kari drivert meg directx-et.. ha nem megy akkor valamio betett kamion okozza mert nekem is volt egy ilyen :S -
haggyjuk az egészet.Mert igazából azt nem értem hogy sem a magyarítást sem az 1.06-os patchet nem engedi feltelepíteni.
felőlem bárki mondhat bármit de nem megy pedig nem nagy cucc, csak nem értem hogy miért? -
és amik vannak az autókhoz kiegészítők pl.:a scaniahoz lámpa az az enyémre hogy kerülhet rá?
-
honnan szedted le? -
Hi!Nekem is 9600-os van csak nekem Zafir és nekem megy.Sztem rakd ujra a windowst -
Semmit.A Haulin jelénél, még a menü előtt megáll, és nem tölt be, még csak ki sem vágja a prism 3d-t...Semmi. -
ja:( -
mit hoz be? -
EU map, de az egész az amerikai, csak átírták a városneveket. -
de nem birom letölteni!te letudtad? -
Hali!
Ma vettem új videókártyát, egy ATI Radeon 9600XT-t.Viszont a haulin nem megy rajta:-((( Úgy sem, ha újrarakom.Ugye ezen a kártyán működik a játék, csak vmi kiegészítő okozza ezt nálam? -
semelyikkel mappal nem megy.. ennyi... -
mivan benne?ezt lekell töltenem! -
-
Szerintem nincs jól, de kár ezen vitatkozni...
-
jólvan.... -
Szoftvertől, de mindegy... -
valami 2 uj kamionos játék az SCS szoftvernek..