35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
matthew king #8647 beletettem a mod mappába de ott sem műxik mit csináljak? -
matthew king #8646 thx -
FAQ -
matthew king #8644 bocs h 2x ment -
matthew king #8643 hello az open source mapot v mit hova kell tenni?köszi előre is -
matthew king #8642 hello az open source mapot v mit hova kell tenni? -
CseNo #8641 Lehet, .ogg formátumba kell konvertálni a zenéket, és bemásolni a játék dokumentumokbeli music mappájába. -
CseNo #8640 Pl. Gugli barátunk
http://www.google.com -
bad boy 2 #8639 olyat nem lehet hogy a rádióban azok a számok menjenek amiket én be rakok? pl:republic ezt hogy tudom meg csinálni? köszi elöre is.
-
normomo #8638 bocs de hülye vok ilyenekhez
-
normomo #8637 kösz szépen... de még kérdezném alássan hogy hol találtál ilyet?köszi szépen
-
www.3dartpol.da.ru -> downloads -> 18 wos haulin -> keresgélj... -
normomo #8635 hali mindenki.itt sok okos ember ezért megkérdem:lécci mondjatok soundpackot valahonnan haulinhoz lécccccccccccci
-
Konvertálni PttM-ből haulin-ba hogyan lehet? -
CseNo #8633 http://kamionszimulator.extra.hu (van PttM és Haulin' is)
http://germanytrans-spedition.de/downloads.php?cat=29&sid=109550acbf0b72b86e8b9a5e4352d834 (Haulin') -
CseNo #8632 

(bocs a tartalmas hozzászólásért, de nem igaz hogy még a MAGYAR nyelvű WinRAR-t sem tudják egyesek használni...)
-
légyszíves moderáld magad (ha nem, majd Rast megteszi), nyilvánvalóan tömörített fájlhoz tömörítő prg kell a kicsomagolásoz, bár lehet, hogy ezen jogosan vagy felháborodva. nem kell 100* letölteni, elég egyszer, kicsomagolni, aztán használni, és nem kell a szerzőt b@sztatni a saját lámaságodért, örülj, hogy egyáltalán megosztotta azt amivel napokat dolgozott!
-
ez haulin topik.. -
kokosz #8629 ami a pttm-nel talalhato szar,nemlehet hasznalni keri a tomoritot pedig vagy 100 al probalkosztam.Nagyon megkoszonnem ha valaki kisegitene egy linkel ahonan letolthetnem a SUPERSTART.Elore is koszonom -
:DDDDDDD -
kokosz #8627 Iveco turbostart hol talalok? -

-
eztkell beleírni 

-
paulthomas #8624 Hali.Letöltöttem az új renault kamiont beakarom tenni csak a storage fájlba megkell változtatni ezt a sort : Edit your truck_storage file adding this line -> @include "definition/premium.sii
csak nemtudom h mire.
Valaki segítsen pls. -
egy két cucc -
FAQ bazz FAQ -
bad boy 2 #8621 a rendőrők nékül tényleg semmi értelme rá jöttem de a kamion mért csinálja azt fékezésnél mint egy rally auto hogy ide oda csuszkál ezen lehet javitani pach-el (bocsi ha roszul irtam) és hol tudom letölteni ,meg azt nem értem hogy más kamionokon méert nincs szálitmány pl auto trailaraken auto mért nincs szállitmány sos köszi elöre is. -
Gerob #8620 Húú vazzeg! Rendőrökkel kapcsolatos dolog.
A térkép új részén néhány szakaszon lehet előzni, ott ahol nincs semmilyen terelő- v. záróvonal felfestve. Valamint a végig záróvonalas részeken is lehet tolni a többieket lefele!!!
Nem sok logika van a dologban!! -
bajusza #8619 Ez csak tipp volt. Ma pl. bekapcsolva hagytam a rendőröket és a fáradtságot is. Jónéhányszor megbüntetett a rendőr. -
Szerintem sincs! -
lol 
bajusza: ne csodűlkozz ha majd egy egyszer nem fogod élvezni a játékot
-
annak úgy semmi értelme szerintem -
bajusza #8615 Így lehet kikapcsolni a rendőröket a játékban (nálam így van):
Fel van rakva a game + az 1.06-os patch
Megnyitjuk a config.cfg fájlt Jegyzettömbbel (C:/Documents and Settings/windows felhasználó/Dokumentumok/18 WoS Haulin/ mappában van)
Találunk benne egy olyan sort, hogy:
uset g_police "1"
az 1-et átírjuk 0-ra.
Elmentjük a módosított fájlt.
A játékban már nem lesznek ott a rendőrök az utak mentén. -
engem persze megbuntetett me a járdán bicikliztem
-
igaz.. igazibol se lehet kikapcsolni öket (bár nem is kell, amugy se figyelnek semmire
)
-
menj szabályosan :P -
Gerob #8611 Wroclwban a DHL telep bejárata se kutya!!! Alig fértem el a nyerges szerelvénnyel, mikor fordultam be. Kipróbálom majd egy Roadtrainnel, hogy mi a helyzet!! :):) -
bad boy 2 #8610 helosztok a rendöröket hogy lehet ki kapcsolni mert elégé szemetek amit le töltötem a faq-ban az nem müxik szoval lécci segitsetek köszi elöre is. -
-
örülünk..