35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Itt is van egy rakás kamion, pót meg minden
-
A Haulinhoz van Eu-map ami még nincs teljesen kész, folyamatosan rakják fel az újabb verziót, amiben újabb városok és utak vannak ezt innen töltheted le. Itt vannak kamionok és pótok is és egy csomó kiegészítő -
Én már 1x felvetettem ezt az ötletet. -
Kenworth #8685 Szerintem kellene csinálni mindenki számára elérhető (kb 3db) regisztrációt a germanytrans-spedition oldalán, és akkor mindenki használhatná és nem lenne az hogy nem értem, nem értem, nem értem.... -
Ő leírta hol és hogyan kell találkozni velük, és azt is hogy hogyan kell alkalmazni. Hol itt a probléma?! Talán mondj/mondjatok neki köszönetet, vagy kabbeafaszom vagy valamit. Nem pedig itt ugatni értelmetlenül, aminek persze semmi értelme sincs...
Ez a hangnem itt nem megengedett, menj inkább repülj egyet egy MiG-29-cel vagy egy F-16-tal. (persze ha érted mire célzok) -
fulcrum falcon #8682 Te hülye vagy bazzeg! Nem azt kérdezte h hogyan lehet őket alkalmazni hanem azt h hogyan tud találkozni a sofőrjeivel akiket alkalmaz. -
normomo #8681 valaki ngyon szépen kérem segítsen a germanytrans-spedition oldalához fontos lenne és én nem tok németül,és mi a frászt kell csinálni,ilyenhez hülye vok mint a föld,segítsetek(v6_os soundpack kellene az oldalról) -
OFF:sokat fórumozok én.Pl.: gamearea-n.....meg egyéb helyeken.De sokat tanultam az elmúlt 2 évbe..mert 2 éve fórumozok :D
Csak nem ezzel a névvel
ON -
jó gondoltam :D :D
Értem már a fórum humorokat itt :P -
hotelekben. ha elmessz egy hotel mellett kukkincs be oda es hatha lesz ott alkalmazhato sofor -
capone0121 #8677 hy,hol lehet talizni sofőrökkel?????mert azt tom h hogy kell alkalmazni de hogy hol lehet velük talizni arról fogalmam sincs!!!plz segítsetek -
normomo #8676 akik értenek a germanytrans-spedition oldalához (mert én nem)mit jelent mikor piros gomb van,valaki help kösz -
TomV #8675 Üdv mindenkinek!
Én még új vagyok, és nem akarom az egész fórumot végigolvasni, azt akarom kérdezni, hogy mivel a Pttm-hez volt egy bizonyos lengyel mod, európai térképpel,kamionokkal, járművekkel, és hogy a Haulinhoz lesz-e ilyen "all in one" európai mod, ha igen akkor kb mikor. -
mert nem csúnya járgányok vannak ott -
Amúgy sokat kell fórumozni, és akkor tudsz... -
nem:D -
ez most halál komoly? 

-
csak 12 évesek tölthetnek onnan. -
germanytrans-spedition honlapján miért nem lehet letölteni? -
a bus mod nem megy az eu mapen, mert nekem az eu-mapen bus modban kamion van csak es az USA mapen pedig megy. hogy van ez?
es meg csak annyit, hogy a "hivatalos" 1.5 eu map/et hogy kell betenni a mod mappaba, mert ha csak ugy beteszem, kicsomagolva, mint pl az 1.4-est, akkor nem megy. Segitsetek kerlek -
normomo #8667 ok
-
ohhh, inkább hozzá se fogj
-
normomo #8665 amit mondtál SWARZ hogy csinálhatok hangot kamionnak ,te ilyenhez értesz? -
Verdák? Nem inkább kamionok/pótok? Yoda jól mondja: FAQ!! -
FAQ.. -
tdeejay #8662 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a HAULIN-ban, hova ,vagy hogyan kell bemásolni a verdákat???
Előre is köszi mindenkinek! -
SkylineGTR #8661 hello all. 2napig jól ment a game, most meg rámegyek az ikonra elsőtétűl, kirakja az asztalt, megint elsőtétűl megint kirakja az asztalt és nem megy tovább. letöröltem, felvettem de akkor is ugyanezt csinálja. vki help me -
matthew king #8660 kezdtem új játékot de akkor sem jó -
normomo #8659 kösz schwarz mindent....látom témába vagy nagyon -
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1152897145&no=8632]#8632[/URL] -
nem hallottam ilyenről, ettől függetlenül még lehet, amit akár te is megtalálhatsz, vagy az a lehetőség is előtted áll, hogy felveszel kiváló minőségben minden elkészített kamiontípushoz megfelelő hangot és a játékhoz elkészíted -
Kenworth #8656 Én is letöltöttem a source mapot, és nincs semmi a rar file-ban! Ilyenkor mi a pi..a van? Honnan tudom letölteni rendessen? -
Olyan oldalt nem tudsz ahol europai gépek vannak? -
normomo #8654 vágod:d?
-
normomo #8653 izé új hangot ad minden kamionnak
-
miféle soundpackot? miről beszélsz? -
heh... thx... -
normomo #8650 már mindenkitől kérdeztem kivéve akitől nem:honnan lehet letölteni haulinhoz soundpackot...(valami jót filefrontot már probáltam de rossz) -
haulin trailers katt ide! -
Gerob #8648 kezdjél új játékot, akkor elvileg működnie kell!!