35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • kokosz
    Segitsetek milyen videokartya softot toltsek le, hogy ne akadozzon a jatek?tudom hogy a www.NVIDIA.com televan de megis melyiket?Ti milyet hasznaltok?Csak azirjon aki igazan segiteni akar!!!!!!
  • V43 1105
  • SlaCker
    köcce a válaszotokat.amúgy vegassal 4.0-va vágtam és csináltam.Naon veszélyes a képed czapi. :DDDDD
    Nállam is csinált ilyeneket de nem fényképeztem ki :((
  • czapi
    Nálam is történnek érdekes dolgok http://www.kepfeltolto.hu/?img=2yfv
  • Yoda001
    jo let.. amugy télleg érdekes dolgoklat müvelnek mivel vágtad össze a videot? :)
  • SlaCker
    Na hali mindenkinek.Sikerült feltenni a videjót.Szerintem érdemes megnézni ,mert ilyet ritkán láttok :DDDD.A videó a legelső amit csináltam életemben.A vezetésemet lehet fikázni hurrogni,de engem naon nem fog érdekelni.A videó célja hogy nállam 10 perc alatt mik történnek!!Nem tom nállatok is ilyen eseménydús az út???Annyit kérek tőletek ,hogy mondjátok el a véleményeteket.
    Itt a link:http://youtube.com/watch?v=lq2pcH9DFJU
    Ja a hang.Sajna nállam a fraps nem vesz fel hangont nem tom miért.
  • garam93
    Kéne egy kis segítség:próbálgattam konvertálni, és ahogy én gondoltam, nem jött össze!Hol tudnál ebben írni részletesen?P.üziben, vagy msnen?
  • bajusza
    Nagyon szép. Én is szeretem a Freightliner kamionokat.
  • CseNo
    Átkonvertáltam ide, itt szebben mutatnak a króm alkatrészek Nagyon tetszik ez a kamion most nekem

• Schwarz
    példának okádék
  • leho94
    faq heeeee
  • kokosz
    Valaki kisegitene linkel?Ahonnan tolthetnek a haulinhoz
  • Boconadi
    rakj fel ujabb videókártya drivert
  • kokosz
    A jatek miert akadozik?Ujbolraktam az XP-T es most akadozik azelott soha!!!!
  • norbi56
    fórumozni kell és akkor tölthetsz!!!de már pár1000x elmondtuk
  • Debilon
    sakko ménem jegyezted meg?
  • AlbyCobra
    és különben is nem jó ha berakom a mod mappába mert nem működik.amikor láttam azt a videót ahol tök sok minent csinált a csávó hogy barkja akkor nekem is jó lett
  • AlbyCobra
    Jaj istenem most mi a bajotok? egyszer megkérdeztem és terméeszetesen mindenki leszart és nem válaszoltatok.Megkérdeztem mégegyszer most meg tök idegesek vagytok,hát kösz szépen
  • kokosz
    Nekem nagyont bejon!Honnan tolthetnem le?
  • istenostora03
    Valaki tölt a germanytrans-spedition.de-ről?
    Ha igen akkor mondja el lécccives hogy kell mert én ha rámeek arra piros ikonra akkor nem csinál semmmit!
  • norbi56
    sztem ez a legcsúnyább kamion és minden DAF-nak ilyen az interiorja
  • Yoda001
    nvidia.com
  • szabensz
    szevasztok valaki nem tud küldeni geforce fx 5200 driver legújabb verzió telepítőjét vagy egy internet címet ahol le lehet tölteni a legújabb verzióját itt az email címem [email protected] kösz csá
  • istenostora03
    Jah,nem rossz...sőt király!
    A pót honnan van?
    Ha nem tudod a linket küldd már el msn-en!
    Köcce
  • Balee 007
    Please hel me!!
  • Balee 007
    Hy all. Honnan lehet új mapot letölteni? Mert én nem találtam sehol.
  • Yoda001
    szerintem ez se csunya, ezzel a pottal

• leho94
    utánozás majomszopás..
  • Yoda001
  • leho94
  • istenostora03
    Póttal!
  • Yoda001
    mert ott a faq.... milyen video kéne még azon kivül hogy beteszed a mod mappába??
  • V43 1105
    Megkérdezhetem mért lámázod?
  • Yoda001
  • AlbyCobra
    egy kérdés: volt valahol egy videó ami megmutatja hogyan kell felrakni a kamionokat. az hol van? mintha egyszer itt találtam volna meg
  • Yoda001
  • istenostora03
    Semmi, csak nekem teccik!
  • Yoda001
    mi a nagyszám rajta?
  • istenostora03
  • AlbyCobra
    egy kérdés: volt valahol egy videó ami megmutatja hogyan kell felrakni a kamionokat. az hol van? mintha egyszer itt találtam volna meg