35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
kikapcsolás??? 
-
Debilon #8813 azért, mert anélkül, hogy fogalma lenne róla, hogy a játékban van-e ilyen ficsőr, már a kikapcsolásáról kérdez.. -
ez miért lol kérdés? pttm-ben van ilyen, itt nincs -
Debilon #8811 ezáma lol kérdés -
klupyka #8810 Van a játékban navigációs nyíl? Ha igen hogy kell bekapcsolni?? -
szabensz #8809 szevasztok valaki megtudja mondani hogy hogy kell berakni a kamionokat és miért nincs a kamionnak eredeti belseje -
FAQ amgy download.truckerfan.de -
kokosz #8807 Az ijen szep kamionokat honnan tolthetem le?linket lentud senki?a 3dartpol linken semmi jo sincs -
na jovan én ezt nem folytatom -.- -
de -
nemnagyon XD -
a játékhoz tartozik nem?!
-
igen.. de akkoris.. minek kell benyögni hány mega? -
tudod te egyáltalán mit jelent? :c -
ne itt offolj ... -
szabensz #8799 van 316.61MB -
szabensz #8798 kösz laci -
laci1993 #8797 300 MB körül -
szabensz #8796 szevsztok mennyit foglal a játék ha nincs feltelepítve kösz csá -
milyen kamera nézet ez? :O -
SlaCker #8794 Szépenkérek valakit hogy legyen olyan kedves hogy tegye már fell a scania v8 motor hangját,mármit a modot a haulinhoz.A youtubon nézegettem a v8-okat és komolyan megőrülök amikor hallom a hangját,egyszerűen fantasztikus.Csak a szivem fálydítom minél többet nézek.Légyszi tegyefel valaki.Légyszi -
tzsoltika #8793
-
WEIDLER skinem!:
-
nekemis vannak hangproblémáim a saját kamionom hangja sokkal halkabb mint a közlekedőké alig lehet hallani:(ha felveszem a hangerőt akkor meg megsüketülök a többi autó hangjától PLS HELP -
tzsoltika #8790 keressél nincsmit csá -
szabensz #8789 de milyen oldalról töltsem le nagyon kéne kösz csá -
Mitől van az hogy a hang 1-2 olykor 5 perc után elkezd recsegni hangosan?
Bus Drivernél is így van csak ritkábban (ugyanaz a gyártó)
friss hangkártya driver..
Codek probléma?
Előre is megköszönném a segítségeteket.. -
szabensz #8781 szevasztok segítsen valaki honnan lehet letölteni ezt a játékot kösz csá. -
Nálam a keresztződések elég bénán néznek ki..
Szürke a zebra után.. de utána megint jó.
Mi lehet a baj?
Patchot nem tudok feltenni. Friss driver van.
régebben (1 hónapja) jó volt
ÚJra van telepítve a gép -
k*rvara nem arrol van szo szerintem :D
-
konvertálhatnál 1 billencspótot:) -
germanytranson van és ha sokat fórumozol megengedik hogy letöltsd -
CseNo #8776 Én úgy csináltam, hogy beimportáltam az eredeti modellt (flcc) és ez alapján a PttM-es modellt elkezdtem feltextúrázni, illetve a dummyket lecseréltem a gyári kamionéra. Még nekem se megy nagyon jól a konvertálás, nem mindig jön össze elsőre. De ami fontos, hogy például az flcc.gloss textúrát sorban kell felépíteni! Tehát: bodybasic.dds; gloss.png; generic.dds. Az alpha csatornát is át kell alakítani, ezt is célszerű lenézni egy gyári kamionról. -
kokosz #8775 linkel kisegitenetek?nemkapok MAN EVOT amin veszjelzo is lenne
-
Bocs főnök! 800x600 a max?
-
Pont ilyet láttam Ausztriába ugyazez a szerelvény R620-as Scaniaval!Le is fotóztam tök szép...!Egyébként meg nagyon jó ez a kép:)! -
AlbyCobra #8772 bazi szép ez a scania -
Rád is vonatkozik a linkelés .. Legközelebb törlöm .. -
hogylehet konvertálni? -
sztem a legújabbat nekem is NVidia van 7600GT Galaxy Premium Edition zalman hűtés