35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
sajna nincs, és Maxba kéne nekünk! legalábbis nekem mindenképp -
3DSMAXhoz ha van pmg-s plugin akkor ki lehet szedni a kamiont, bár én csak psm-est találtam anno...
a "kamion".scs-t totalcomanderben megnyitod, a tartalmát átmásolod egy mappába és ügyködsz kicsit Max-el, megnyitod amit lehet :D
deee ha az SA-ba akarsz konvertálni kamionokat, akkor a PTTM-es kamionokkal próbálkozzál, azzal könnyebb, a psm-el nincs annyi macera -
Zmodellert használj ^^
-
még mindig nemtudom :l -
Szabi1991 #8995 és hogy nyitom meg 3DS max al ?:P -
mi nem megy?.. amiket letöltesz scs file bemásolo d a mod mappába, ennyi -
sztanko15 #8993 csősztök! valaki tudna nekem segíteniabban h hogy lehet megcsinálni az Eu map-ot h akmionok és a pótok is működjenek????? Valaki legyen szives és segítsen! 
-
Szabi1991 #8992 a Haulinos járgányokat be lehet varázsolni valahogy 3DS MAX-ba ? :O
(szal +akarom nyitni az egyik kamiont 3DS maxban.. hogy lehetne ? :) -
te csak ne osztogass itt semmiféle reklámot!
-
lmarko #8990 Mert ezeket nem letöltik, hanem ők csinálják!!!
-
danyr #8989 nézzél vissza felé a linkek között azt keresgélj -
kokosz #8988 A F.A.Q-ban ilyen potok es kamionok nemis leteznek amiket ti ide a forumba kozbe-kozbe REKLAMOSZTOK.
-
kokosz #8987 Miert vagytok ennyire onzok?Miert nem osszatokmeg velunk is azokat a linkeket, hogy mi is mar tudjuk elvezni a jatekot. -
danyr #8986 r420-as highline
-
fulcrum falcon #8985 ez melyik scania kamzi? r620? -
merse noni #8984 sziasztok lenne egy kérdésem van 1 scániám és nem világit elöl a fényszoroja csak hátul annak mit lehetne csinálni segitségeteket elöre is köszönöm ha valaki tudja rá a választ hogyan lehetne orvosolni akkor az segitsen.sziasztok -
Talán itt meg tetszik valami vagy itt -
danyr #8982 Elővettem a Gönczi-t a garázsból 
Tudom a kamcsin a felirat még darabos de majd megoldom:
-
Andris66 #8981 :D öö végigolvastam de kamionokat nem találtam sehol na jó 1-2őt igen de azok nemolyanok amienekre én gondoltam mert itt is láttam gyönyörű képeket PL: SCANIA kamionokról na olyanokat honnan tudnék letölteni? -
mondjuk a FAQ? -
Andris66 #8978 Hello!
tudnátok nekem segíteni honnan tudnék letölteni truckokat ilyen SCANIA vagy akár milyet ha valaki tudja HELP -
danyr #8977 már rég
-
fulcrum falcon #8976 tudtátok h amit a Scania r620-as tetejére lehet rakni sárga villogót, azt már működtetni is lehet? -
danyr #8975 az scs fájlra 2 Katt vechile/truck/kamion neve/--->és itt nézd meg és lesznek ilyenek hogy bodypaint01.dds azt kicsomagolog és tudod szerkeszteni -
Cool az Audi! -
Mindegyik kamiont kicsimagolom csa egy csc fájl lesz: -
Megnézem még egyszer! -
danyr #8971 pedig kell hogy legyen -
De itt nincs semmi dds file csak egy fájl van.A Pttm-be van csak dds. -
danyr #8969 dds fájlt kell a Dxtbmp programmal megnyitni -
Milyen,melyik fájlt kell megnyitni a skin szerkesztéséhez? -
danyr #8967 Müller TOP QUALITY TRANSPORT:
-
atesz11 #8966 Haj!
Letöltüttem ezt a TZ express truck v1.2-t és az a gondom h gamelek és egyszer csak megáll a kép de a hang megy tovább szal lefagy a game ..eddig ezt nem csinálta nincs vkinek ötlete mi a here lehet? -
és mondjuk a mod mappába? :D
Kicsit gondolkozz,ha mindent a mod mappába kell zsúfolni akkor azt is oda kell :D
Szerintem...... -
Gerob #8964 Bazzeg lassítsál már kicsit!!!!
Schwarz világosan leírta a dolgokat! Netről egyszerűbb-gyorsabb leszedni cuccokat, mint küldözgetni MSN-en. Meg ne haragudj nekem sem küldött senki semmit, én kerestem meg magamnak mindent, és raktam be a játékba, nem egy ördöngős feladat!!
Ha arra van időd, hogy a fórumon kérd a dolgokat, akkor arra is tuti van időd, hogy utánanézz ezeknek!!
Amúgy meg nem mindenki ül a gép előtt egész nap! Én pl.: délután 4-re mentem melózni, és fél 10-kor jöttem meg este bőrig elázva motoron esőben...szerinted ilyenkor még van kedvem foglalkozni ilyen dolgokkal?? -
kokosz #8963 ja es meg annyi ha maskereket rakok a kamionhoz miert a regi marad?
regebben nemigyvolt es most fogalmamsincs hogy mi a fene baja lett -
kokosz #8962 Segitsetek ha berakom a SCANIA HIGLINET miert csak a kep latszik es a helyeben pedig amerikai kamion van? -
kokosz #8961 Ott bisztos nincsen -
FAQ -
kokosz #8959 Hogykell skint berakni?