35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • istenostora03
    És fölment a levegőnyomás vagy mi a fákk??!
  • Kenworth
    Hengerfejesre vágtam a Kenworth W900 (Kinetic 9W9), felső 1-be lassult full gázon, és fél 1-be tartotta a sebbeséget! Ja... és egyszer csak megállt az út közepén!

Volt valakinek hasonló "élménye"???
  • danyr
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1152897145&no=8829]#8829[/URL] ezt nézd meg ez a lengyel map
  • LeWyTy
    #9080-légyszi!valaki!
  • Yoda001
    már százszor le volt irva..
  • Padlogáz
    Hogy kell patch-et berakni?mert mindegyik valamit kiír!
  • norbi56
    szerintem is mind csak skineket találtam
  • LeWyTy
    Tud valaki kamiont(nem eredetit) átrakni a pttm-ből a haulin-ba???????????????

És mapot honnan lehet letölteni mongyuk a #9078-ban említett lengyelmapot?
  • Kenworth
    Ja, és Source Map!
  • Kenworth
    Srácok, Lengyel Mappal játszok, és Random-ból mentek a 9es úton Kielce-be, és nemtudtam, mert egy "üvegfal" van elötte!
    Valaki találkozott már ott, evvel?
  • Faszanova
    az 1.5 öst ugy kell hogy a german modot leszeded és anak a hejére rakod vagy valami ijesmi nem emlékszek nagyon rá .
  • arsenalfan
    1.5-ös eu-mapot hova kell rakni, mert én beraktam a mod-ba de mikor új játékot kezdek fekete háttér jelenik meg, és a főmenüben nem látszanak a kamionok.előre is köszi!!!
  • Faszanova
    Hali Nekem Tandem Man Pótkocsija nem jön be azaz bejön csak a forgó zsámoj ig mit csináljak vele . euró map nemtugyátok honnan lehet letölteni?
  • Kenworth
    Ja még valami!!!
    A Source Map-ot továbra is keresem!!!!!!
  • Kenworth
    Hát srácok, nemtudom ki nézte mostanság a 3dartpol oldalt, de nem csak a járművek letölthetőségét, de a linkeket is elba**ták!
    Nagyon szar lett szerintem!
  • Schwarz
    ez a freeweb hibája volt, pontosabban az sql szerverüké, nem az enyém

bár a javítgatás még folyik, az oldal használható, 1.00-ás haulin magyar tölthető
  • Gollo
    Idézek az oldalról "# # # K A R B A N T A R T Á S # # #
    Az oldal az e107 verzióváltása miatt néha nem elérhető. A regisztráció már most működik, viszont lehet még néhány dolog ami nem. A frissítés befejezéséig szíves türelmeteket kérem."
  • Szabi1991
    CRITICAL_ERROR:
    Line : generic, class2.php

Error reported as: [6]: Nincs megfelelő kapcsolat a mySQL-hoz. Ellenőrizd az e107_config.php file-t, hogy megfelelő információkat tartalmaz-e.
  • Gollo
    www.sulyokg.hu
    Regisztrálsz és tádám már tölthető is -.-!
  • bajusza
    Olvasd el ezt, itt van a válasz.
  • kis fodor
    segítsetek a kamionokat amiket bele lehet rakni azokat hol lehet letölteni őket
  • Padlogáz
    Nem tudom,de az öszes fuvart végigpróbáltam hozzá és egynek normális volt!
  • hapcizoli
    halli!!!
    lenne egy kis gondom:beraktam a man-t és a pótnak a plató részét lehadja, a játék így csak az 1. tengelyt mutatja és kipróbáltam úgy is hogy mindent kiszedtem csak a man volt bent és akkor is ezt csinálta
    szerintetek mi lehet vele a baj????
  • Padlogáz
    Regisztrálni kell!De kérdezd meg Schwaz-ot,te hü...!
  • kis fodor
    melyik az az oldal amiről le tölthetem a Haulin magyarosítását
  • mrmilan
    Ne érts félre, csak arra akarok megoldást, hogy egy idő után, minden előjel nélkül ne baszkuráljon ki, és ne fagyjon le a játék. Mondom, 3éve van meg ez a kártya, gondom nincs semmi vele. Annyira nem vagyok hardcore gamer, és anno sokan ajánlották a kártyát. Igazából mindig is Nvidia-m volt, próbaképpen lett ez az ATI.
    Igazán nem akarom még lecserélni. Viszont ha arra kerülne a sor mindenképpen AGP-s kellene, mert az alaplapom még nem PCI expresszes. MSI NEO 2 FX. Üdv.
  • Kenworth
    Szerintem szarabb lett az oldal!

A Source Map-ot honnan lehet letölteni???
  • bajusza
    Fogalmam nincs, mit csinálnak most. Reméljük egy jobb oldal készül el.
  • Kenworth
    Megnéztem a 3dartpol oldalt, és szerintem most egy nagy szar evvel a menü rendszerrel! Tudja valaki hogy mi ez a változás?
  • bajusza
    Nekem MSI NX7300GS videokártyám van 256 MB RAM-mal, nem tapasztaltam eddig fagyást Haulin alatt, minden simán megy (WinXP SP2 Hun oprendszer alatt).
  • Yoda001
    hát szerintem meg köztudott hogy a sapphire a legrosszabb.. de mind1.. te tudod
  • mrmilan
    Hi!

Hát ezt még nem hallottam a Sapphire kártyákról. 3 éve van meg a kari, eddig semmi gondom nem volt vele. Most sincs, csak eme game pöcsöl néha. A kukába természetesen nem dobom ki, nem szórom a pénzt feleslegesen. Egy játék miatt meg nem kell új kártya. Egyébként nem olyan "szar" szerintem. A "kukába videokártyát dobni" baromság helyett valami más? Üdv.
  • Yoda001
    hi. hát figyu.. azt a sapphire kártyát dobd a kukába met alapbol maga a sapphire szar, tulhajtja a kártyát.. másrészt meg csak SP2-t és vistát szeret mert nekem pl SP1-el kékhalál (XD)..
  • mrmilan
    Sziasztok!

Nem olyan régen szereztem meg eme gyöngyszem sorozat (18 wheels of steel) tagjait egyik kedves ismerősömtől. Szuper a játék, főleg, hogy a tököm is tele van már a Need for Speed-el. Egy a baj, hogy időnként kilépkedm, illetve kifagy a játék. Max grafikán szaggatásmentesen fut a progi egyébként. Athlon 64 3500+, Ati Radeon 9600PRO Sapphire 256MB, 2GB DDR400-as van a gépben. Elvileg hardverügyileg kényelmesen terpeszkedhet a game. Videokátya drivert tegnap este frissítettem az ATI honlapról. A legújabb van fent tehát. Mi lehet a probléma? HAULIN és PTTM is produkálja párszor a dolgot. Meg néha, amikor 0,5mp-re megröccen a game, pattogó hang is kíséri rövid időre. Olvastam valahol, hogy Service Pack2-tőt nem szereti a játék. Vista a pöcsömnek se kell. Összegezve király lenne a játék ha nem fagyogatna ki. HELP! Ötlet? Előre is köszi. Eredetiben meg kéne venni (HAULIN), de tényleg nem kapható kishazánkban? Üdv.
  • RaST
    Ez mióta tandem ? ;>
  • garam93
    Köszi szépen!
  • Padlogáz
    Ez a man a download truckerfan-ról letölthető!!És tök király hly forog az első tengelye!!!
  • tzsoltika
    szélvédő nélkül...
  • V43 1105
    Csak tandem F2000-est tudok adni, ha érdekel =)

• Gerob
    Eszméletlenül nagy kár!
    Amikor lejön a pályáról a lehajtó rész + az útkereszteződés nagyon pengén meg van csinálva!!!