35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
És fölment a levegőnyomás vagy mi a fákk??! -
Kenworth #9088 Hengerfejesre vágtam a Kenworth W900 (Kinetic 9W9), felső 1-be lassult full gázon, és fél 1-be tartotta a sebbeséget! Ja... és egyszer csak megállt az út közepén!
Volt valakinek hasonló "élménye"??? -
danyr #9087 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1152897145&no=8829]#8829[/URL] ezt nézd meg ez a lengyel map
-
#9080-légyszi!valaki! -
már százszor le volt irva.. -
Hogy kell patch-et berakni?mert mindegyik valamit kiír! -
szerintem is mind csak skineket találtam -
Tud valaki kamiont(nem eredetit) átrakni a pttm-ből a haulin-ba???????????????
És mapot honnan lehet letölteni mongyuk a #9078-ban említett lengyelmapot? -
Kenworth #9079 Ja, és Source Map! -
Kenworth #9078 Srácok, Lengyel Mappal játszok, és Random-ból mentek a 9es úton Kielce-be, és nemtudtam, mert egy "üvegfal" van elötte!
Valaki találkozott már ott, evvel? -
az 1.5 öst ugy kell hogy a german modot leszeded és anak a hejére rakod vagy valami ijesmi nem emlékszek nagyon rá .
-
arsenalfan #9076 1.5-ös eu-mapot hova kell rakni, mert én beraktam a mod-ba de mikor új játékot kezdek fekete háttér jelenik meg, és a főmenüben nem látszanak a kamionok.előre is köszi!!!
-
Hali Nekem Tandem Man Pótkocsija nem jön be azaz bejön csak a forgó zsámoj ig mit csináljak vele . euró map nemtugyátok honnan lehet letölteni? -
Kenworth #9072 Ja még valami!!!
A Source Map-ot továbra is keresem!!!!!! -
Kenworth #9071 Hát srácok, nemtudom ki nézte mostanság a 3dartpol oldalt, de nem csak a járművek letölthetőségét, de a linkeket is elba**ták!
Nagyon szar lett szerintem!
-
ez a freeweb hibája volt, pontosabban az sql szerverüké, nem az enyém 
bár a javítgatás még folyik, az oldal használható, 1.00-ás haulin magyar tölthető -
Idézek az oldalról "# # # K A R B A N T A R T Á S # # #
Az oldal az e107 verzióváltása miatt néha nem elérhető. A regisztráció már most működik, viszont lehet még néhány dolog ami nem. A frissítés befejezéséig szíves türelmeteket kérem."
-
Szabi1991 #9068 CRITICAL_ERROR:
Line : generic, class2.php
Error reported as: [6]: Nincs megfelelő kapcsolat a mySQL-hoz. Ellenőrizd az e107_config.php file-t, hogy megfelelő információkat tartalmaz-e. -
www.sulyokg.hu
Regisztrálsz és tádám már tölthető is -.-! -
bajusza #9066 Olvasd el ezt, itt van a válasz. -
segítsetek a kamionokat amiket bele lehet rakni azokat hol lehet letölteni őket -
Nem tudom,de az öszes fuvart végigpróbáltam hozzá és egynek normális volt! -
hapcizoli #9063 halli!!!
lenne egy kis gondom:beraktam a man-t és a pótnak a plató részét lehadja, a játék így csak az 1. tengelyt mutatja és kipróbáltam úgy is hogy mindent kiszedtem csak a man volt bent és akkor is ezt csinálta
szerintetek mi lehet vele a baj???? -
Regisztrálni kell!De kérdezd meg Schwaz-ot,te hü...! -
melyik az az oldal amiről le tölthetem a Haulin magyarosítását 

-
Ne érts félre, csak arra akarok megoldást, hogy egy idő után, minden előjel nélkül ne baszkuráljon ki, és ne fagyjon le a játék. Mondom, 3éve van meg ez a kártya, gondom nincs semmi vele. Annyira nem vagyok hardcore gamer, és anno sokan ajánlották a kártyát. Igazából mindig is Nvidia-m volt, próbaképpen lett ez az ATI.
Igazán nem akarom még lecserélni. Viszont ha arra kerülne a sor mindenképpen AGP-s kellene, mert az alaplapom még nem PCI expresszes. MSI NEO 2 FX. Üdv. -
Kenworth #9055 Szerintem szarabb lett az oldal!
A Source Map-ot honnan lehet letölteni??? -
bajusza #9054 Fogalmam nincs, mit csinálnak most. Reméljük egy jobb oldal készül el. -
Kenworth #9053 Megnéztem a 3dartpol oldalt, és szerintem most egy nagy szar evvel a menü rendszerrel! Tudja valaki hogy mi ez a változás? -
bajusza #9052 Nekem MSI NX7300GS videokártyám van 256 MB RAM-mal, nem tapasztaltam eddig fagyást Haulin alatt, minden simán megy (WinXP SP2 Hun oprendszer alatt). -
hát szerintem meg köztudott hogy a sapphire a legrosszabb.. de mind1.. te tudod -
Hi!
Hát ezt még nem hallottam a Sapphire kártyákról. 3 éve van meg a kari, eddig semmi gondom nem volt vele. Most sincs, csak eme game pöcsöl néha. A kukába természetesen nem dobom ki, nem szórom a pénzt feleslegesen. Egy játék miatt meg nem kell új kártya. Egyébként nem olyan "szar" szerintem. A "kukába videokártyát dobni" baromság helyett valami más? Üdv. -
hi. hát figyu.. azt a sapphire kártyát dobd a kukába met alapbol maga a sapphire szar, tulhajtja a kártyát.. másrészt meg csak SP2-t és vistát szeret mert nekem pl SP1-el kékhalál (XD).. -
Sziasztok!
Nem olyan régen szereztem meg eme gyöngyszem sorozat (18 wheels of steel) tagjait egyik kedves ismerősömtől. Szuper a játék, főleg, hogy a tököm is tele van már a Need for Speed-el. Egy a baj, hogy időnként kilépkedm, illetve kifagy a játék. Max grafikán szaggatásmentesen fut a progi egyébként. Athlon 64 3500+, Ati Radeon 9600PRO Sapphire 256MB, 2GB DDR400-as van a gépben. Elvileg hardverügyileg kényelmesen terpeszkedhet a game. Videokátya drivert tegnap este frissítettem az ATI honlapról. A legújabb van fent tehát. Mi lehet a probléma? HAULIN és PTTM is produkálja párszor a dolgot. Meg néha, amikor 0,5mp-re megröccen a game, pattogó hang is kíséri rövid időre. Olvastam valahol, hogy Service Pack2-tőt nem szereti a játék. Vista a pöcsömnek se kell. Összegezve király lenne a játék ha nem fagyogatna ki. HELP! Ötlet? Előre is köszi. Eredetiben meg kéne venni (HAULIN), de tényleg nem kapható kishazánkban? Üdv. -
Ez mióta tandem ? ;> -
Köszi szépen! -
Ez a man a download truckerfan-ról letölthető!!És tök király hly forog az első tengelye!!! -
tzsoltika #9044 szélvédő nélkül... -
Csak tandem F2000-est tudok adni, ha érdekel =)
-
Gerob #9042 Eszméletlenül nagy kár!
Amikor lejön a pályáról a lehajtó rész + az útkereszteződés nagyon pengén meg van csinálva!!!