35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Tess:
Itt van néhány letöltés! -
Kenworth #9133 valaki tud hasznos linkeket még a FAQ-ban lévőkön kivül? -
Kenworth #9132 de már nincsenek!!!
SAJNA -
ezek mind fönn voltak a 3dartpol-on -
Debilon #9129 kérdezd Haki Tamást, majd ő fügyül valamit neked :D -
Kenworth #9128 Solt, végülis mindegy hogy mi fütyült rajta, az lenne a lényeg hogy fütyüljön.
Senki nem tud olyat aki megcsinálná a hangot??? -
Ezt nézzétek meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
merse noni #9126 sziasztok lenne 1 kérdésem alakitotam egy kamiont és mikor mentetem akkor teljesen egyszinü lett az miért van vagy hogyan lehetne megcsinálni hogy jo legyen?aki tud segitsen légyszives elöre is kösz
sziasztok -
Elárulná valaki, hogya rákba kell kereket cserélni, a kamionon?! :@
-
Solt #9124 Az öreg "edéknél" nem a turbó fütyült annyira, hanem a "kipufogó tuning"! :D -
normomo #9123 van valami benne de nem sok :(de azért jo lenne -
Kenworth #9121 beállsz a szervizbe!!!
DE FAQ-BA BENNE VAN!!! -
hotgy lehet tuningolni a kamiont tuningolni pl lámpák stb -
Kenworth #9119 Megnéztem a linket, ez a scania V8 motorhangja, és ez tök jó lenne a játékba is, de az a probléma hogy itt sehol nincs fütyülés!!! -
Kenworth #9118 Beraktam a Ice Mapot, és érdeklődnék, hogy Calgary feletti úton kivül van változás??? -
normomo #9116 mondjuk nem rába hang de fütyül meg minden:D
-
normomo #9115 ehun vane:http://www.youtube.com/watch?v=FHu9b82vyeo -
segítsetek a haulinba elmegyek a hotel hez és tovább nem tom hol kell fölvenni vagy nem így kell -
Szabi1991 #9113 Scania R620 + Sounds for GTA San Andreas -
Kenworth #9112 ja és kérem azt a vidinek a linkjét!!!!!!! -
Kenworth #9111 Szia
Szerinted Scaniman580 tudja milyen a RABA hang?
Jelentkezzen olyan ember aki tudna hangot csinálni, vagy van ismeretsége ez ügyben!!! -
haho az mpII -es L-fülkés mercit betudta valaki rakni a játékba?a truckerfan.de oldalon található -
SlaCker #9107 Én sajna sík hülye vagyok hozzá,de ha ezt azt elmondtok szivesen segítenék énis. -
Jaja szerintem sem rossz ötlet csak ki lesz az aki megcsinálja!?Egyébként ezzel igaz így még elvezetesebb lenne a játék! -
normomo #9105 frankon mondod én is tettem fel vidit és brutál hangja volt...tutira jo ötlet
-
Srácok nem birtam berakni a merci mp-t tik hogy csináltátok ? -
magyarosítás van a játékhoz ha igen honnan lehet letölteni
-
hé segítsetek hogy lehet tuningolni pl lámpák meg ilyeneket venni a kamionra 

-
Ömm... talán külföldi fórumokon lehetne kérdezősködni... Scaniaman580 készített Scania motorhangot, ha érdekel belinkelem a vidit... =) -
Kenworth #9100 Tud valaki motorhangot csinálni a játékba?
Ötlet:
-Motorhangnak olyat kellene csinálni mint az öreg RABA kamionoknak. Lehessen hallani a turbo hangot a motorhangja mellett, de azt az igazi fütyülös hangját.
-Váltó hangot is jó lenne csinálni, mert olyan váltót még találtak ki a kamionokhoz aminek a levegőrásegítése hangtalan! A ciszegő hang adja meg a "fílingjét" a váltásnak!
Remélem vannak ebben a témában érdekeltek akik támogatják az ötletemet (mint a magyar nyelvű cb hang).
Köszönöm, a velem egyet értőknek -
Kenworth #9099 Fullra föl ment a levegnyomásom, aztán egyszer csak megállt! -
a-a. az interior nem, az a kenworth-é. -
am...man interiorja van? -
tegnap néztem nem találtam mind1 -
truckerfan.de parancsolj -
azt a MAN-t honnan lehet letölteni? -
nagyon fasza
Köszi a segítséget!
-
csak a duplapótos fuvarnál látszódik az egész -
üdv!valaki légyszi help!már láttam h többen írták ezt a problémát. A tandem pótos mannal van a gondom. A pótkocsinak csak a forgózsámolya látszik, próbáltam megoldani de nem jutottam semmire. HA valaki tud segíteni az légyszi írja meg. Előre is köszi! -
hy valakinek sikerült már az MP II -es L-fülkés actrost betenni a játékba?