35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
bajusza #9225 Kétszer rákattintasz a dxtbmp-ben a skinre, és behozzá az éppen aktuális szerkesztőprogramot (Paint, Photoshop, Photofiltre stb.), és ott lehet szerkeszteni a skint. -
pedig jo pár százszor le volt irva.. -
cris07 #9223 hello!már majdnem elolvastam az egész fórumot de még midnig nem jöttem rá h h kell skint csinálni...megnyitom a dxtbmp-vel megnyitom szerkesztést és utána????
pls segítsetek
-
bacow #9222 helló tudna valaki adni egy linket ahol mükődő iveco stralist vagy esetleg egy renault magnumot lehet letölteni köszönöm -
tzsoltika #9221 3dsmax-al hogyan tudom szerkesztgetni a kamionokat? vagy zmodeler kell neki? -
1. Mindenki csinál magának ha tud
2. Bemásolod a Mod mappába mely C:/Document and settings/Neved/Dokumentumok/18 WoS Haulinba Található!őő naggyából ennyi de sokat nem kéne visszanézned....
Vista esetén meg C:/Users/Neved/Dokumentumok/18WoS Haulin :P
Ja és még valami az Eu Conatiners pack-ot ha berakom minden fájlját a megfelelő helyre azaz a mód mappába miért dob ki a játék ha új játékot kezdek vagy betöltök egy játékot??? -
Nah most jön a fejleharapás de akkor is megkérdezem, mert sok a hozzászólás nehéz megtalálni amit kérdezni szeretnék:
1. Honnan szeditek a magyar skineket?
2. Hogy a p****ba lehet berakni a kamionokat mert leszedtem már többet de nem soknál volt a txtbe mellékelve h mit kell beírni a storagefile.scs-be h meg is jelenjenek a kamionok. A faqban se volt semmi konkrét!
THX, ha segítetek hanem! -
tehát akkor a kártyám a régi nem?És újabb kéne neki hogy jobb legyen :S -
DHL -
Kenworth #9214 Euro Containers Pack ( Single + B-Double ) melyik cég foglalkozik a lengyel mapon a fuvar kiadásával? Vagy másik mapon!!!??? -
Lajti #9213 A kép azért akadozik, mert nagyon optimalizálatlan a 3d motor.
A hang pedig azért recseg, mert live-od van. Nekem is ezt csinálja. :( -
Szabi1991 #9212 köszi
-
A magnumos átfestés gumikacsa kamionja? A manos pedig melyik manhoz jó? -
ohh.köszi szabi:D:D:D -
Hogy Szabi boldog legyél,és a többiek akinek kellenének itt van:
Wabis full combo
[URL=http://files.filefront.com//;8266436;;/]A Révészes skinnek -
saját skinek -
Szabi1991 #9207 a linkek lemaradtak
-
SlaCker #9206 Köszönöm szépen a segítségeteket.Tényleg az volt a baja hogy a két zip fájlt át kellet nevezni scs-re.Szerintem naon király a map.Égegyszer köszönöm. 
-
Waberer's skin:
Révész Eurotrans-os Magnum:
Révész Eurotrans-os MAN TGA:
-
karajev #9204 nekem a tz expresses EU map van fent...én nem szoktam double szerelvénnyel menni.. -
miért akadozik a játék ha jönnek a kamionok?Pl: Renault,Man,stb.... :S
alacsony grafikán van,meg minden.Geeforce FX5200-asom van 2.0 GHZ-s géppel.Meg a hang is szercseg :S :S
Sound Blaster Live hangkártyám van. -
Kenworth #9202 A konténer pack-ot szeretném szállitani double szerelvénybe akkor milyen fuvar neve van, és melyik cégnél, melyik map-nál? -
tök mindegy mi a kiterjesztés, akármi lehet -
karajev #9200 én tegnap szedtem le a konténer pack-ot!és simán bemásoltam a mod mappába...és jó volt! -
Az van adtak is hozzá be is másoltam:P! -
#9127 -
Nemtudja valaki hogy honnan tölthetném le azt a modot amely kicsit eltávolodik a póttól.Mert idegesít ahogy közel van :S :S
3dartpoolról letörölték :( -
trailer storage kell asszem -
Hy
Letöltöttem a Euro Containers Pack ( Single + B-Double )!
Na és beraktam Mod mappába ugy ahogy mindent kell és ezután ha új játékot kezdek ha betöltök egy mentett állást mindig kidob Prism3dEngine-vel!Ilyenkor mi a Teendő?(Jó tudom ne használjam szedjem ki és kész de egyéb ötlet?) -
CseNo #9194 Mindegy mi, a lényeg hogy a tömörítettségi szint 0. -
nekem zippel is megy xD -
1.5mapot úgy kell felrakin , hogy bemásolod a két fájlt, átnevezed, zipről scs-re őket ;) -
az 1.4-esbe másold be amit leszedtél ha ien darabokba jött le és utána tedd be:P -
magyarosítést nem -
Foxbat3fx #9189 Haulinhoz magyarosítést tud valaki? -
C/Documentum Setting/Neved/Dokumentumok/18 Wos Haulin/mod
Ide kell bemásolnod -
SlaCker #9187 Segítség!!Úgy látszik csak én vok ennyire sügér,de sajna nem tom hogy kő berakin az eu 1.5ös mappot.Segítetek légyszi!! -
Kenworth #9186 Segitséget azért továbra is kérek a europa double container pack szerelvényre! -
Kenworth #9185 ok -
karajev #9184 nem..nema tiédre! köszi a linket megtaláltam a tz expresses patchet!