35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • leho94
    nemtudjátok miért lesz ilyen a skinem???:S a pottal semmi gond de a kamion már csillog villog:S [IMG][/IMG]
  • blackjoe
    lécci valaki segítsen hogyan lehet névtáblát betenni kamionhoz??????
  • karajev
    HEllo! amikor leszedtem a full versiót feltettem az 1.6-os patchet...újra raktam a játékot és mostmár nem megy fel a patch...pedig eddig jo volt..most meg kéri az eredeti cd-t...VKI PLS SEGÍTSEN mi lehet a gond???előre is köszi a segítséget
  • blackjoe
    lécci segítsetek hogyan lehet névtáblát betenni kamionhoz?? segítsetek lécci!! kössz!!
  • Schwarz
    nincs mit
  • Schwarz
    tévedsz, más fájlokat is frissít a patch, nem csak azt
  • Schwarz
    sehova, fel kell telepíteni (.exe-t elindítani)
  • Schwarz
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1152897145&no=7538]#7538[/URL]
  • Kenworth
    És még mindig a B-double container pack fuvar szeretném vinni!!!!!!!!!!!!!
    Hogy kell fuvaroztatni, mert nem adja be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • solle
    Hello!
    Valaki mondja meg nekem hogy honnan lehet letölteni a scania interiort meg hogyan lehet a forgalom sűrűségét csökenteni.Választ előre is köszi.
  • 6milan6
    Akkor itt kérek elnézést Schwarztól, amiért kétszer is rosszul írtam a nevét!!!

Mégegyszer köszönöm a reg fájlt!
  • 6milan6
    Megoldottam a magyarítás nem településének a problémáját. Kitöröltem registryből a Haulin mappáját és utána felengedte telepíteni. Először próbáltam Schwartz "unreghun.reg" regisry bejegyzését , de az nem segített, viszont abból megtaláltam hol van a játék a registryben.

Köszi a segítséget Schwartz!!!
  • leho94
    1.előbb járjon az eszed mint a kezed:D szal ott van san fransisco mellett a map lényege a test ut:P
  • Kenworth
    A következőkben kell nekem segitség, válasz:

- A Source mapot kell-e másik mappal használni, vagy önmagában elég (mert a városnevek az amerikaiak)?
    - A B-double container pack-ot szeretném fuvarozni, és nem egyszeri fuvarba!
  • 6milan6
    Hali!

Tud nekem valaki segíteni abban, hogy miért írja ki a magyarítás telepítője, hogy már telepítve van a magyarítás és előbb szedjem le azt. Eddig jó volt, csak újra telepítettem a játékot, mert VGA-t cseréltem a gépben.Hiába törlöm le a játékot és törlöm ki még a mappáját is, akkor sem engedi feltenni. Mit tudok tenni?
  • blackjoe
    tudja valaki hogyan lehet a scania r620-ba névtáblát tenni?
  • victorius83
  • blackjoe
    lécci küldje el valaki??!!!:-(
  • kokosz
    Senki sem tud semmit a RIG N ROLL rol?Jah es persze valami ujj letolteseket a haulinhoz?
  • Kenworth
    És még mindig a B-double container pack fuvar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Hogy kell fuvaroztatni, mert nem adja be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • leho94
    jajj istenem..patch .scs ???? LOL:D:D:D
  • blackjoe
    heeló!!lécci valaki küldje el nekem a patch.scs-t akinek van fenn patch mer úgy lehet hogy ki lehet cselezni a corupted game [email protected] kössz!!
  • Kenworth
    Azért van az hogy nemtudod használni, mert be kell írnod a storagefile-be a truck adatait!
  • kis fodor
    hova kell berakni a patchet
  • norbi56
    csak teljesítménytuningot lehet peccs nélkül
  • blackjoe
    azt szeretném kérdezni hogy hogyan tudnám a kamiont tuningolni annélkül hogy patchet tennék bemer nem tudom betenni a patchet??!!lécci segítsetek!!!
  • leho94
    1 hszben nem fért volna el???
  • alexander034
    Please!
  • alexander034
    Valaki eltudná pontról pontra magyarázni?
  • alexander034
    Miért van az ho berakok több kamiont és csak eggyel tudok játszani?
    A pótókkal nincs ilyen gondom. HElP
  • Kenworth
    Én még mindig szeretném fuvarba húzni az Euro Doble Container Packot!!!

Lehet fuvart írni a játékba mint a PTTM-be ( ha nem adja ki a pótot a mod mappa bemásolása után)???
  • Kenworth
    Nincs!
  • norbi56
    jah elég rég voltam itt van már 1.6-os eu-map?
  • norbi56
    még 1 feltettem az all engines for all cuccot ami minden kamcsinak amit én raktam be azoknak is ad 205le-től 720-le-ig motort de nem működik pedig a read-me ben az van irva hogy csak bemásolom és enjoy:P
  • norbi56
    van valamilyen EU-s tréler pót?
  • MAN TGA XXL
    Valaki készítene vmi új skint az MB ACTROS 1840-hez!!LÉCC! ELŐRE IS KÖSZZZ!!
  • victorius83
    HI! Milyen programmal és hogyan tudom az interiort átszerkeszteni? Láttam egy két állat fórumképet. Már halálra unom a Scania-m gyári interiorját és szeretném átalakítani. Melyik file-t kell átvarázsolni?Tudna valaki segíteni? Köszi!
  • leho94
    OFF :
    nemtudna nekem vki pttmből átkonvertálni egy silo potot??
    ON :
  • blackjoe
    helló!azt akarom még kérdezni gogy hogy tudjátok olyan simára csinálni a feliratot a kamionon? mivel csináljátok milyen progival??
  • blackjoe
    helló! nekem az a gondom hogy a játékba mikor be akarom tenni a patchetakkor kiírja hogy corrupted game!! de már elötte fen volt a patch! nem tudnátok segíteni?