35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
nemtudjátok miért lesz ilyen a skinem???:S a pottal semmi gond de a kamion már csillog villog:S [IMG] [/IMG]
-
lécci valaki segítsen hogyan lehet névtáblát betenni kamionhoz?????? -
karajev #9310 HEllo! amikor leszedtem a full versiót feltettem az 1.6-os patchet...újra raktam a játékot és mostmár nem megy fel a patch...pedig eddig jo volt..most meg kéri az eredeti cd-t...VKI PLS SEGÍTSEN mi lehet a gond???
előre is köszi a segítséget
-
lécci segítsetek hogyan lehet névtáblát betenni kamionhoz?? segítsetek lécci!! kössz!! -
nincs mit
-
tévedsz, más fájlokat is frissít a patch, nem csak azt -
sehova, fel kell telepíteni (.exe-t elindítani) -
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1152897145&no=7538]#7538[/URL] -
Kenworth #9303 És még mindig a B-double container pack fuvar szeretném vinni!!!!!!!!!!!!!
Hogy kell fuvaroztatni, mert nem adja be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Hello!
Valaki mondja meg nekem hogy honnan lehet letölteni a scania interiort meg hogyan lehet a forgalom sűrűségét csökenteni.Választ előre is köszi. -
Akkor itt kérek elnézést Schwarztól, amiért kétszer is rosszul írtam a nevét!!!
Mégegyszer köszönöm a reg fájlt! -
Megoldottam a magyarítás nem településének a problémáját. Kitöröltem registryből a Haulin mappáját és utána felengedte telepíteni. Először próbáltam Schwartz "unreghun.reg" regisry bejegyzését , de az nem segített, viszont abból megtaláltam hol van a játék a registryben.
Köszi a segítséget Schwartz!!! -
1.előbb járjon az eszed mint a kezed:D szal ott van san fransisco mellett a map lényege a test ut:P -
Kenworth #9297 A következőkben kell nekem segitség, válasz:
- A Source mapot kell-e másik mappal használni, vagy önmagában elég (mert a városnevek az amerikaiak)?
- A B-double container pack-ot szeretném fuvarozni, és nem egyszeri fuvarba! -
Hali!
Tud nekem valaki segíteni abban, hogy miért írja ki a magyarítás telepítője, hogy már telepítve van a magyarítás és előbb szedjem le azt. Eddig jó volt, csak újra telepítettem a játékot, mert VGA-t cseréltem a gépben.Hiába törlöm le a játékot és törlöm ki még a mappáját is, akkor sem engedi feltenni. Mit tudok tenni? -
tudja valaki hogyan lehet a scania r620-ba névtáblát tenni? -
#9272 -
lécci küldje el valaki??!!!:-( -
kokosz #9290 Senki sem tud semmit a RIG N ROLL rol?Jah es persze valami ujj letolteseket a haulinhoz? -
Kenworth #9289 És még mindig a B-double container pack fuvar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hogy kell fuvaroztatni, mert nem adja be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
jajj istenem..patch .scs ???? LOL:D:D:D -
heeló!!lécci valaki küldje el nekem a patch.scs-t akinek van fenn patch mer úgy lehet hogy ki lehet cselezni a corupted game [email protected] kössz!! -
Kenworth #9286 Azért van az hogy nemtudod használni, mert be kell írnod a storagefile-be a truck adatait! -
hova kell berakni a patchet -
csak teljesítménytuningot lehet peccs nélkül -
azt szeretném kérdezni hogy hogyan tudnám a kamiont tuningolni annélkül hogy patchet tennék bemer nem tudom betenni a patchet??!!lécci segítsetek!!! -
1 hszben nem fért volna el??? -
alexander034 #9281 Please!
-
alexander034 #9280 Valaki eltudná pontról pontra magyarázni? -
alexander034 #9279 Miért van az ho berakok több kamiont és csak eggyel tudok játszani?
A pótókkal nincs ilyen gondom. HElP -
Kenworth #9278 Én még mindig szeretném fuvarba húzni az Euro Doble Container Packot!!!
Lehet fuvart írni a játékba mint a PTTM-be ( ha nem adja ki a pótot a mod mappa bemásolása után)??? -
Kenworth #9277 Nincs! -
jah elég rég voltam itt van már 1.6-os eu-map? -
még 1 feltettem az all engines for all cuccot ami minden kamcsinak amit én raktam be azoknak is ad 205le-től 720-le-ig motort de nem működik pedig a read-me ben az van irva hogy csak bemásolom és enjoy:P -
van valamilyen EU-s tréler pót? -
MAN TGA XXL #9273 Valaki készítene vmi új skint az MB ACTROS 1840-hez!!LÉCC! ELŐRE IS KÖSZZZ!!
-
HI! Milyen programmal és hogyan tudom az interiort átszerkeszteni? Láttam egy két állat fórumképet. Már halálra unom a Scania-m gyári interiorját és szeretném átalakítani. Melyik file-t kell átvarázsolni?Tudna valaki segíteni? Köszi!
-
OFF :
nemtudna nekem vki pttmből átkonvertálni egy silo potot??
ON : -
helló!azt akarom még kérdezni gogy hogy tudjátok olyan simára csinálni a feliratot a kamionon? mivel csináljátok milyen progival?? -
helló! nekem az a gondom hogy a játékba mikor be akarom tenni a patchetakkor kiírja hogy corrupted game!! de már elötte fen volt a patch! nem tudnátok segíteni?
[/IMG]