35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Szabi1991 #9393 de durva :OO
könyi egy linket igy a komplet kamionhoz
(akár a tiszta pót is bennelehet :D) -
Délelőtt unatkoztam és megcsinaltam, gondoltam megosztom veletek a ezeket a képeket:):
-
Kenworth #9391 Kkellene nekem egy link!!! Valami pete379, és a többi részét nemtudom alinknek, de azt igen hogy rajta van két longframe-s kamion, egy Peterbilt, és egy Kenworth K100. -
Logitec formula force ex-re gondolsz?
Nekem be lehetett...
Options->Controller->kormányt kiválaszt->sterring axis gomb katt->kormány balra->accelaration axis gomb katt->gázpedál nyomni->brake axis gomb katt->fékpedál nyomni
nekem ennyit kellett csinálni és megy a kormány jól. -
Figyej... csinálj egy skint, töltsd be a játékba. A monitorra tegyél ragasztót, aztán szorj oda egy kis homokot és kész is...
-
Mi az hogy csinálnak nekünk?Nem mindegyik privát, és én is csináltam már pár skint.Ja, és ne sértődj meg. -
Lergalább lesz egy kis munkátok... 

-
csinálj te:P:D -
SlaCker #9385 Pfffffffffff.Ne sértődj meg garam93 de ijeneket ne nagyon írj.
Összetehetjük a két kezünket,hogy eggyáltalán csinálnak nekünk szkineket nemaz,hogy még meg is mondjuk,mondják hogy mijet csináljanak. :S -
Ja, mert az olyan egyszerü nem ?
-
Üdv!
Van egy ötletem!Eddig mindig csináltátok a szép, csilli-villi skineket, de: mostantól sztem -egy kis változatosságképpen- a szép skinek között készítsetek régi, koszos skineket is.Szóval ne csak olyat, hogy a skin szövege van rajta, hanem mminden más mocsok, piszok is. -
lehet de faszság :D hacsaknem potos kamion:P -
A MAN F2000-es pótkocsiját lehet másik kamionnal is huzni? -
Kenworth #9380 Az mitől van hogy az elindulásnál jó a kamion és pót fényezése, de ha megyek 10 métert már teljessen fekete minden???
(Történetessen a Volvo VNL770 és a B-combo double pótról van szó) -
SlaCker #9379 Énsem értek hozzá de igyekszem. :DDDDDDDDDD
nállam aszt csinálja hogy mikor kereszteződét akarok azt nem nem engedi
-
akko nemtom -
Szabi1991 #9377 mindkettönél néztem :S -
hol akartad beállítan?ahol belehet mindent indexet kéziféket lámpát?agy ott ahol a controllert lehet kiválasztani?mert ott kell ahol a controllert kell választani sé ottvan hogy x,y tengyel ott kell -
Hali ! én le tudom menteni ,csak valamiért nem tölti vissza !!! 1 ébként köszi hogy reagáltatok a kérdésre !!! -
Kenworth #9374 én most probáltam mapot lésziteni, de nem enged felülirni, és ujat menteni se!!! -
én pl semmit nem értek a map késziteshez szal nem tudok:D -
Szasztok ! Nem tudtok ,vagy nem akartok válaszolni a kérdésemre ??? -
ha sikerült megoldani szolj:D -
Szabi1991 #9370 jah , Ex-em van :( -
EX-ed van? me nekem az van beállítom fel is ismeri de semmire nem reagál mikor állitanám be a gáz, fék stb-t.:S -
Szabi1991 #9368 sikerült már beállitani vkinek egy kormányt a játékhoz rendesen ? :D
én sehogy se bírom beálélitania gáz,féket,meg a kormányt pffminden gombra belehet állitani vmit,de a legfontosabb dolgokat nem érzékeli :S
(a kormány más játéknál tökéletes..) -
convertálj pttm-ből és akkor csinálnak -
már megvan...
-
sztanko15 #9365 Valaki segítsen h hogy tok térképet készíteni! (egy részletes leírást nem tudna adni vki??)mert ha tudnám akko csinálnék térképeket emrt vannak ötleteim:D -
melyik áruhoz rakja be azt a pótot ami az MAN-hez kell ???
-
Varga10 #9363 Ifát csináltak már a Haulinhoz????? :D -
ecsém leveszed az érzékenységet és lassan óvatosan nagyon kicsit fordítva kormányzol 

-
danyr #9361 de a Tesco tök király
-
Kenworth #9360 Ja már veszem észre! -
danyr #9359 de különben is tele van láthatatlan fallal 
-
danyr #9358 Oda volt írva hogy nem lehet fuvart választani csak sima platóval menni.
-
Kenworth #9357 Sikerült elindítanom, de kivág ha fuvart választok! -
Kenworth #9356 Nekem nem akar elindulni a South Europa map!!! -
Szabi1991 #9355
-
#9354 vagy küldje el nekem vki a prism3d.exe fájlt a [email protected] vagy vegyen fel msn-re [email protected]