35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • 16gaborm
    Hali Tegnap töltöttem le a játékot,nagyon nagyon jó!CSak azt nem tudom hova kell a kamionokat meg a pótkocsikat berakni ha letöltöm!Lécci segítsetek!!KÖSZÖNÖM
  • norbi56
    ezen beszartok itt van pl 6x8-as nyerges manf2000 stb.+minden jó cucc
  • Szabi1991
    én még nem is probáltam :DD
  • Garth22
    te sem értessz a mapeditorhoz? már egy ideje ezen logok de még senki sem tudott idáig segiteni vagy ép nem akart !!! nem tudom ,de azt elképzelhetetlennek tartom hogy senki sem tudja hogy miért nem lehet visszatölteni a saját mapomat !!!
  • Szabi1991
    neem, sajna Flight Simulatorhoz :S

de vhogy ezt kéne betenni a Haulinba ha lehetséges..
  • Garth22
    nem mondod, hogy ezt a haulinhoz csinálták !!!!!
  • Szabi1991
    Aki ért a modellezéshez (3DSMax,Z-modeler), vagy texturázáshoz(Mappolás,festés), az szoljon :D

(még több kép)
  • Szabi1991
    Ferhihegyet nagyon szépen lemodellezték, az összes úttal, repülövel stb.. link,képek

és azért ott is gyakran járkálnak kamionok :)
    (Tankerek,nah + buszok..)
  • Garth22
    Szabi! igazad van ezt tényleg igy kéne csinálni! én csak is eu-mapban gondolkozom,eu modellekkel!!!!!!!!!!!!
  • Kenworth
    Az mitől van hogy a pályaszerkesztésnél, betöltök egy mapot, átvariálom, és utánna ha betöltöm akkor még mindig a régit adja és nincsen rajta az én variálásom???
    Fontos lenne!!!
  • Garth22
    hali ! pontosan mit kell átirni a haulin confijában hogy vissza is töltse a metésemt a mapeditorba ???
  • Boconadi
    teheneket
  • Szabi1991
    és az oxigén szállitó kamion mit visz ? XD
  • Szabi1991
    ha már ennyien akartok mapot csinálni, ha együtt csinálnátok lehet gyorsabb,és egyszerübb lenne :)

feltéve ha mind magyar pályát akartok :D
  • 6milan6
    Hali! Lehet hülyeséget kérdezek, de nem értek valamit. felraktam az EU map-ot és ha olyan fuvart választok, ami gigatrailer néven van, akkor miért csak egy forgózsámolyos sima pótkocsit ad? Ez normális?
  • SlaCker
    Nah.Szeretnék mapot csinálni.Annyit kérdeznék hogy ha pohotoshoppal csinálok skint 3ds maxal meg táblákat,kamiont,aszfaltot meg szóval mindent ami nekem kell azt be tom e rakni úgy,hogy a mapeditor lássa és használhassam?????
  • Garth22
    Kenworth! ha segitessz nekem ,akkor én is segitek neked !
  • Varga10
    Inkább -aki ért hozzá- annak kellene csinálni kamionokat.....
  • Kenworth
    Pályaszerkesztésbe nem tudom hogyan kell testreszabni a kereszteződést. Segitsen nekm valaki!
  • Szabi1991
    fényévekkel..
    most érzem hogy én irányitom a kamiont, egy picit rámegyek a járdára, már leborul a monitor annyirra rászkodik az asztalon a kormány XD
  • leho94
    sokkal jobb...
  • Lajti
    Mennyivel évezetesebb kormánnyal a játék? Végtére is ez nem egy túl komoly szimuláció...
  • Kenworth
    Pályaépítésnél a kerszteződésekbe összefutó utat hogyan lehet összeegyeztetni, mert az item properties-be nem lehet!!!???

Szeretnék rá választ!!!
  • garam93
    Akkor itt az ideje,hogy megszeresd őket!:-D Amúgy én enm mondtam, hogy úgy nem lehet skint csinálni.És úgy még élethűbb is.Na de mindegy, nem fontos, csak egy ötlet volt.
  • leho94
    hája:D
  • Varga10
    És ezeket nehéz használni????
  • leho94
    a játékban sehogy ^^ a játékba zmodellerrel vagy 3dsmaxal vagy más modellező progival:D
  • Varga10
    Hello!!

A játékban hogyan lehet kamiont csinálni????
  • normomo
    valaki segítsen nagyon szépen kérem,hogy kell skint a haulinba csinálni,mert a pedálét tudtam de ezt még nem vágom,legyenszives valaki segítsen
  • Szabi1991
    szép ez a kamion , csak azt nem értem, hogyha eza kelet európa pálya, akkor miért tud pottal menni ? :O

ez is durca, nemtudja vki honann lehet kleszedni ezt "belsőt" ?:D
  • Szabi1991
    ehh, feltettem az EX eredeti progiját és most megy a kormány XD

végre én vezetem a kamiont, és nem kamion engem..
  • V43 1105
    Ennyi erővel, lefotózol oldalról egy piszkos kamiont, és annak a textjét használod fel... Amúgy meg, én utálom a retkes kamionokat...
  • garam93
    Na látjátok, nem is olyan nehéz ez...XD
  • leho94
    jaja
  • Kenworth
    ha kiegészítőket akarok csinálni a kamionra, akkor is modelező progi kell? Például ha ködlámpákat, gallyrácsokat, lámpákat akarok csinálni, akkor is???
  • leho94
    it már semmit:) nekem ug muxik hogy beallitottam azt go game:D
  • Kenworth
    nagy térkép:
    - n betű -----> order map (látsz már valamit?)
  • tmartin
    megtudja valaki mondani hogy igazából hol lehet megnyitni a nagy térképet mert én csak egy kicsit tudok hogy hogy kell megnyitni (m)
  • Szabi1991
    nah és itt mit állitsak hogy mennyen az EX emmel a game ?:DD
  • Szabi1991
    az ex progija van fent vagy a G25-é ?