35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Varga10 #9477 Semmit sem csinálhatsz, ilyen a játék optimalizálása............. -
Pls
Na és mégegy kérdés:D!Miért akad a játék 1024*768-on Full grafon?XD
Config:Nvidia Gainward 7600GT(legfrisseb driver!1024MB Ram!3.2GHZ
Ömm elvileg nem nagyon szabadna akadnia vkinek vmi tipp?:S
Májkrémszaft Winfos Ikszpé Reinstallon kivűl?XDXD -
Varga10 #9475 Azt a Storage fájlt hogyan kell módosítani mert én nem is találom meg a FAQ-ban sincs leírva..............
-
karajev #9474 azt írtam be megnyitom a definition mappát és ami ott van..de nem jelenik meg:S:S -
danyr #9473 na azért ez sem a legjobb skinem :) -
9432 -
ottvan amit én adtam azon fennvan -
sehogy -
vayg valamien fájt
!!!!! -
császtok
tud nekem valaki segiteni?
arool lenne szó hogy winraral hogy toom megnyitni azt a dds fájt amit akarok skinezni?????????????
kösszi
-
#9467 már mind1 megszereltem és jó
de hogy kell vele szálítani meg stb ja és hogyan lehet ilyen király kaiomokat csinálni ?:D -
Olvasd el a F.A.Q-t -
#9465 Hali vki segítsen
nem idnul nekem egy valusoftos játéksem köztük a Haulin se
minden ilyen játéknál azt irja ki h pl a Haulin 18WoS Haulin
pl Convoy 18Wos Convoy
és hogy ezt leokézom mindig a Prism3d Engine vagy Prism3d.exe hibát észlelt és nem indul el vki HELP azt naon megköszönném vagy
MSN:[email protected]

-
hély a képeim hovalettek:S -
Szép, én most jöttem rá hogy az enyém hiányos,eléggé. -
segitsetek már hogy hogy kell telephelyet csinálni!!!!!!!
ISTENOSTORA SEGITSÉL MÁR!
KÖSSZI
-
danyr #9458 Ez pedig az én SOONIUS skinem:
( a bécsi rendszám rajt maradt majd leszedem )
-
Kenworth #9457 A kerner Scania-nak is adja meg valaki a pontos letölthető linkjét!!! Köszi -
mert a pontos nevét kell írni..mármint a defintitionba van aszem amit írni kell;) -
karajev #9455 Helo! átírtam a storage file-ba egy pár kamion nevét de nem jelennek meg...:S ez miért van??? vki tudja? -
Ja és még vmi majd elfelejtettem mikor letöltök egy kamiont az bevan irva pl i9300-nak nade én ezt átirom i9200-ra mert az i9300 már foglalt akkor mérnem engedi tuningolni azt a bizonyos i9200-as kamiont?Vagyis engedi csak motorizáltan nem 205 lóerőnél töbet nem enged ez mér van? -
Én átirtam másik kamionra és müködik!^^
És még egy kérdés a Scania Kerner-nek mér van elöl Dupla kereke?
Kicsit hülyén néz ki:S
http://kepfeltoltesbcs.extra.hu/files/double1187642361.jpg -
Kenworth #9452 Megtaláltam, letöltöttem, beraktam a mod mappába, és nem tudom megvenni, nincs a order truck-ba!!!!!!!!!!!!!
A storage-ba is beirtam: @include "definition/manfea.sii" -
Kenworth #9451 Valaki adja meg nekem pontosan azt a linket ahonnan le lehet tölteni a MAN 6x8 vontatót, mert én nem találtam meg azon a filfrontos oldalon! -
Kenworth #9450 Nagyon, szép csak egy bibi van a képpel!!! Nem látjuk a linket ahonnan letudnánk tölteni a skint! -
map editorban -
császtok lenne 1 kérdésem hogy lehet a haulinba telephelyet csinálni légyszi segitsetek kösszi!!!!!!!!!! -
elméletileg működnie kéne -
nekem se jó bekell írni a storage-ba majjd beeírom ha lesz kedvemXD -
Hy nekem berakom a 6x8-ast a mod ba de semmit nem dob ki . ?
Ti mit csináltatok vele hogy jo ? -
Kenworth #9443 Hát de sok pttm-s dolog van benne még!!! -
előbb néz szét utánna dumálj ja és a 8x6-os man is biztos haulni mert annak is ottvan -
TE GYEREK TE!!!!subor nakopirujeme do mojich dokumentov-haulin-mod.
potom este musime prepisat truck storage.ten subor si otvorime v notapede a nakopirujes tam toto
TRUCK STORAGE : @include "definition/karner.sii"
akkor szted miért írták oda a karner scania readme-jébe hogy MSÁOLD BE A HAULIN MOD MAPPÁJÁBA VILÁGOSAN OTTVAN Dokumentumok-haulin-mod vaksuller -
mi?az pttm?:S -
Hali
Hamarosan lesz egy DFP-m, így újra elővettem a játékot, és lenne pár kérdésem, mert nem követtem a topikot jóideje:
1.Érdemes feltenni az 1.06-os patchet?
2.Melyik oldalon lehet elérni a lehető legtöbb letölthető járművet, trailert?
3.Eleinte nem lehetett kamionbelsőt szerkeszteni, azóta ez megoldódott?Értem az , az új modelleknek már eredeti/gyári belseje van?
4.Van valamilyen normális map az eredetin kívül? -
Szabi1991 #9438 -.- -
Lajti #9437 Ááállat! :) -
normomo #9436 amúgy melyik a jobb modellező a 3dsmax vagy zmodeller?
-
Kenworth #9435 A francba, kezdtem örülni hogy vannak sok cuucok a haulinhoz erre meg ide ba..ol pttm szajrét!!! Nem véletlenül van a forum tetején a Haulin logo!!! -
a haulinba a mod könyvtárba , a Pttm - be pedig a makes truck + a trailers - be !!!!!