35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • norbi56
    ez már láttátok?
  • Faszanova
    hy beraktam az TGA-t és megszüntek a tuningok kivetem makkor se lett jobb ujra telepítetem akkor se jo szerintetek mit csináljak ?
  • Félember #9516
    HY,Valaki volt már Dortmundban a KV-Nagelnál az 1.5-ös EU mapon?mert én nem találok aoda a céghez a piros kört látom és az ott van az autó pálya mellett a semmibe hogy lehet oda jutni?segítsetek létszives!
  • leho94
    me olyan kedve volt
  • Boconadi
    és mér mér mér törölted?
  • RaST
    Mér mér mér ? Mert töröltem ..
  • blackjoe
    scania t164 csőröst nem lehet letölteni valahonnan ami egy tengelyes nem kettő?
  • blackjoe
    danyr hova lett a tegnapi képed amikor megálltál vásárolni??? meg az milyen map volt??
  • Schwarz
    Miért nem tudsz legalább a #9489-ig visszaolvasni?
  • Kenworth
    Találtam photoshopot, de nem tudom használni, mert meg se birom nyitni hogy elkezdjem szerkeszteni!
  • Kenworth
    Remélem érted...
  • Kenworth
    Megnyitod a storage-t úgyhogy tudjál belefirkálni, ha ez megvan akkor beirod amit (mostmár lrgtöbször) a readme file-ban találsz @-os sort amihez oda van irva az is hogy traffic.sii vagy truck.sii kell be irnod a megfelelő @-os sort
    HELo
    hol lehet uj pályát vagy vmi leszedni hozzá szedtem le egy csomó kamiont meg pótót de nem tom berakni mert vmit kutyulni kell a storagefile-ban vki magyarázza el nekem h hogy kell
    lécci vki
  • Varga10
    Miért nem teszi fel a Patch-t M????? azt irj ki hogy telepítsem ujra az eredeti CD ről..........
  • Garth22
    sziasztok ! tudja e valaki hogy az uj premiumnak ,miért nem forog a kormánya kabinnézetben,és hogy hogyan lehetne ezt orvosolni ???
    hali honnan lehet letölteni kamionokat pótokat stb vki segítsen
    előre kösz
  • kokosz
    Valaki valami uj letoltéseket talált?Én annyira ügyetlenvagyok, hogy nemjártam semmijen szerencsével
    vki segítsen h lehet kamiont csinálni szerkeszteni stb
  • RaST
    A total commanderben
  • danyr
    pedig azzal lehet a legjobban skint csinálni
  • Kenworth
    Nincsen photoshopom!!!
  • Kenworth
    Na ezt most nem értem! Tudom hogy volt róla szó, csak már nem emlékszem a folyamatra hogy hol, mikor kell 0-ra állitani! Base.scs-ből kimásolásnál, vagy oda visszamásolásnál, vagy mindkettőnél...
  • danyr
    de ott a prefs/select editorban ki tudod választani a photoshopot
  • RaST

Azért mert nem találja a texturát. A tömöritési arányt 0-ra kell állitani visszamásolás közben, ..
  • danyr
    Azért mert széthúzza a paint-ben a skint, megvan a skin eredeti mérete és azt nem lehet száthúzni a sötétszürke jelenti az úgymondott keretet,nekem is számtalanszor volt ez,remélem jól magyaráztam el de ezt máshogy nem lehet elmondani.
  • Kenworth
    De hát ha ugyanoda rakom vissza?
    Csinálok egy biztonsági másolatot az eredetiről, és és amikor elmentem akkor is felüliratom vele azt amit átszerkesztek.

Mit tudok csinálni, hogy jó legyen?
  • RaST
    Nem találja a dds-t ..
  • Schwarz
    jó lesz az, csak be kell kalibrálni, ha nincs saját beállító szoftvere akkor vezérlőpult/játékvezérlők (vagy valami ilyesmi) alatt tudod újrakalibrálni, holt zónákat beállítani
  • Schwarz
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1152897145&no=7538]#7538[/URL]
    ezt egyébként kb 3 lappal ezelőtt is belinkeltem, szóval vissza se sokat kellett volna lapoznod
  • Kenworth
    igen paintel, de ugyhogy a DXTbmp-be kattintok duplán és az adja a paint-ot. Miért, máshogyan kellene csinálnom?
  • danyr
    paint-ben csinálod?
  • Kenworth
    Három pótkocsis "Road Train" szerelvényt nem lehet csinálni a Haulinba? Ha nem akkor miért?
  • Kenworth
    Ha skintcsinálok akkor miért lesz rózsaszin a pótkocsi fényezése??? Mit lehet tenni???
  • Magnumrolcsi
    Ezt akarnám berakni, de nem teszi be :( Hogy kell másik kamionra betenni?
  • zolo
    Végre megkérkezett a DFP-m , és lenne pár kérdésem:
    Be van állítva 900°-ra, működik is rendesen, de az az érdekes, hogy beindítja a motort, amint elfordítom a kormányt, meg néha magátol elindul előre.Ezt hogy tudnám kiküszöbölni?
  • norbi56
    jah és ezelőtt nekem is az volt
  • norbi56
    kapcsold ki a tükröket nekem 1280-ba van maxon p42600mhz geforce galaxy 7600gt premium 1gb ram szal nekem gyngébb a procim mégis megy nagyon maxon tükrök NÉLKÜL
  • Kenworth
    A Scania Kerner-t azt mi helyett rakja be a játékba, vagy csinál helyet magának a showroom-ba??? Az MAN nehézvontatóra ugyan ez a kérdésem!!!
    hali hogy lehet ilyen kamionokat csinálni pl MAN stb meg h hol lehet
  • Gollo
    Jó csak ez azért irritál mert eddig ATi Radeon 9600Pro-m volt ami fele ennyit se tud és nem akadt XD