35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
hát ha kellenek skinek akor vállalom:P:D -
De tán ha itt páran összefognánk akkor hamarabb lenne belőle vmi!Én nem értek a térkép csináláshoz gondolom mások sokan nem de ezt közbe ki lehetne tapasztalni...És mindenki Kapna egy szakszt mondgyuk a saját városát XD és azt megcsinálni...Bár nemtudom meglehet-e valósitani hogy összevágni ezekből a szakaszkból egy nagy térképet és akkor nem az van hogy ez ilyen fáradalmas volt olyan fáradalmas volt ezér nem adom ki azér nem és igy mindenkinek meglenne...bár ez csak egy elmélet...de meg lehetne próbálni:P!Sztem egy próbát megér..! -
normomo #9790 ha szeged benne lesz tisztelet 

-
Szabi1991 #9789 internetről beszerezhető -.- -
Aha! Ez mind megvan? -
Szabi1991 #9787 ennyi elég lesz ? :DD
kép
link -
Nekem is meg Környe isXDXDXD -
A házak jól jönnének, meg mindenféle-fajta modell. -
Kenworth #9784 De ha módositottam, és el akarom menteni akkor nem engedi mert a mentés kattintásánál ki ir valamit, és szóval hát nemtudom...
MSN-n segíts! -
nekem olyan nincs mer van peccs:) -
sztanko15 #9782 Szerencsi cukorgyárat sem felejtsétek ki a map-ol:P 

-
Szabi1991 #9781 ha kell segitség skinezésben akkor szolj ;)
remélem BP nem marad ki :D
vab 1 két híresebb épület BP-hez ha kell :) -
kokosz #9780 Nagyon szepen koszonom a Turbostart!!Jol allna mogotte egy regi, kopott trailer de sehol sincs.DE KAR -
Előtte. -
Tatabánya nekem rajta legyen XDXD -
neked mi is a gondod?
Kenworth #9763-ban megkérdezte a jelszót, #9771-ben megírta CseNo a jelszót. -
Kenworth #9776 Tomi még annyit, hogy ha a map mappámat becsomagoltam, az elött módositsam vagy utánna a pályámat? -
cris07 #9775 először néznéd meg aztán okoskodnál!!!! -
Kenworth #9774 Cseno, még annyit hogy mi van a scania hagal, mert már privátba is zaklattalak evvel!!! -
gondolom az a jelszo ( ha jol emléxem:D ) -
Kenworth #9772 Nem jön be az oldal! -
CseNo #9771 Kamionszimulator.fw.hu -
Lajosmizse benne lesz???
-
Kérj engedélyt tőle, hogy használhasd a modelleit .. -
google a barátod -
Készítek egy Magyarország mapot, csak az vele a gond, hogy polog4 modelljeit is felhasználom rajta, és nem biztos, hogy engedi, hogy felrakjam a netre. -
SlaCker #9766 Valaki nem tudná nekam megmondani hogy Kb milyen súlyban van a:Kenworth W900L. ????? -
ott van a weblapon a jelszó -
Nekem nem kért jelszót soha XD -
Kenworth #9763 Jelszót is adsz hozzá? -
CseNo #9762 IVECO TurboStar -
Hiába futtatom az unreghunt, még mindig azt írja ki, hogy fent van a magyarosítás, de eddig soha nem volt fönt, mert nem engedte egyszer se. -
normomo #9760 #9718?:( -
kokosz #9759 Valaki nemtud enkem Iveco turbostarral kisegiteni(Link)?Es mega es profi liner potot? -
Magyarítás telepítésével kapcsolatos problémák -
kokosz #9757 A tomoritesi aranyt holl lehet allitani? -
Van még nálam baj...újra kellet telepítenem a játékot mert nem akart beengedni
folyton kidobott hibaüzenettel...nem tom rárakni a patchet de már nem is érdekel...először fenn volt....nem akarja feltelepíteni a magyarosítást mert állítóla g korábbi verziója van fön ( mikor kitöröltem a magyarosítást..na mind1).....bent a menüben minden ui_-val kezdődik..
Segítsetek lécci mert nagyan szeretnék már
újra játszani ezzel a játékkal! :)) Ja és csak egy Man EVO 2000-es van benne és egy Schwarzmüller pót amit én raktam be .... sehol egyikse :S -
Sziasztok !
Mint látjátok újra játszok ezzel a játékkal ! :))
töltöttem le hozzá 1.06os patchet mindent az 1.0ás magyarosítást és a
magyarosítás nem megy... először a 18 WOS Haulin mappájába tettem rá-
kattintottam a magyar ikonra ezt kellet látnom :
Utána a mod mappába is beraktam persze azelőtt letöröltem a magyarosítást
és ugyan ez ! :'((( Mi lehet a baj?? -
bacow #9754 hello nem tudja valaki véletlenül hogy renault premiumot honnan lehet letölteni? -
Bár igazatok van énis szoktam csak én 110 alatt nagyon nem XD(sietős vagyok XD)!
Aztán egyszer csak az AI Beleáll a fékbe és rosszabbesetbe bumm jobbesetbe leállosáv ;)!Amúgy azt nem lhehet valahogy átálitani hogy pl az Actrost ne csak 395 Lóerőig lehessen tuningolni hanem mondjuk 600-ig?Meg modjuk aza 205 lóerő Nyergesre pfff megse birna mozdulni 24 tonnával XD!
Segítsetek lécci mert nagyan szeretnék már