35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • LTomi
    Télleg, inkább átrakom egy új mapba, aztán kezdek belőle egy kitaláltat.
  • LTomi
    Nem külön map, az EU Maphoz építgettem néhány autópályát, de átküldhetem, körforgalom is van benne.
  • leho94
    gecí jó:D nem kellene vki aki teszteli a mapot??mert azt szívesen vállalom:D
  • bikboy
    nagyobb teljesitményü motorokat nem lehet be épiteni????
  • LTomi
    Építem az útépítést:
  • LTomi
    Nekem is ez a kérdésem.
  • Balaka
    Tudnátok segiteni??
    A legújjabb TZ-t honnan szedjem le?
  • LTomi
    Én mondjuk Audacity-ben szoktam, mert az tud szerkesztni is, meg konvertálni, meg sok mindent.
  • LTomi
    Konvertálóprogrammal.
  • abrahams
    hogyan lehet át irni mp3-at .ogg-ba
  • Kenworth
    Valaki csinál a játékba járműveket???
  • CseNo
    Menetlevél
  • Schwarz
    ha megvan a telepítő mi a francnak akarod mégegyszer letölteni? ha meg annyi eszed volt, hogy letörlöd a telepítőt cd-re írás nélkül, ne itt sírj utána, ez nem warez topik!
  • Schwarz
    hja, hogy a lerakott telephely melyik cég telephelye legyen? azt a térképszerkesztőben az adott telephely tulajdonságainál lehet kiválasztani.
  • CseNo
    Küldd el ide, és felrakom: [email protected]
  • Padlogáz
    Blue Dragon Warez
  • kis fodor
    Valaki nem tudja honnan lehet letölteni a haulin mert az enyém nagyon lassú volt és letöröltem és nem megy vissza gépre.
  • SlaCker
    Szerintem én értettem férre. :DD
    Nekem nincs laptopom,hanem a szomszédnak telepítettem.
    Nekem 3 éves gépem van a videókártya meg 2 éves:Geforce 6200GT és nekem jó így és ez.
  • levi1989
    beszenneltem egy menetlevelet azt hogy tudom ide feltenni?
    a képfetöltési linket nem engedélyez!
  • LTomi
    De nekem az kéne, hogy a game észlelje, hogy ott van a városkámban.
  • V43 1105
    Jó hülye vagy, már bocsi, vehettél volna egy közép-felső kategóriás PC-t ! :S
  • Schwarz
    na ja, mindenki manapság azzal van elgoflalva, hogy apuci pénzén 2 havonta cserélje a csili vili videokártyákat 40-50k-ért, nekem egy 3 éves gef4 ti4200-am van, naés? futnak rajta a játékok normálisan.
    a másik véglet meg az, hogy egy laptopban van valami integrált gagyiware videovezérlő, amit még csak cserélni sem lehet
  • SlaCker
    Én nemrég telepítettem fel laptopra a haulint és nagyon szarul ment rajta.Érdeks a dologban az hogy az NFS Underground 2 meg jól ment rajta nem értem. .lényeg a lényeg tényleg nem laptopra való a gamma.
  • Schwarz
    eszembe nem jutna az asztali helyett egy vacak lapost venni, tized annyi dologra nem tudnám használni, mint most amazt otthon.
    az más dolog, hogy van egy céges laposom, de az kell a melóhoz, arra meg bőven elég
  • Faszanova
    hy kb 1 hete elatam a p4 emet vettem hejette egy ASUS laptopot 220 e ft ért aszt hittem jobb lesz hogy birom minden hova vinni meg minden . de megbántam a játékok nagyon szarul mennek rajta és semmi extra nincs benne tehát ha valaki ijenen gondolkozik inkább tegyen le róla . ez csak egy jó tipp
  • Schwarz
    \def\economy\company\*.sii
    ezekben tudod meghatározni, hogy melyik cég mit kínáljon és mit fogadjon
  • LTomi
    Elnyomtam a válaszgombot, bocs.
  • LTomi
    Nekem is van kérdésem: csináltam új várost, majd bele cégbázist, parkolót, cégeket, de nem tom, hogy hova és hogyan jegyezzem be, mert így nem értelmezi a game, és nem tok oda/onnan szállítani, stb.
  • LTomi
    1. Node-ok irányai: a legegyszerűbb, hogy a piros node csak a zölddel megy össze, a pirossal nem, és ez a zöldre is igaz.

2. Én csak duplapályásnál tudtam orvosolni, úgy, hogy (nem tom, hogy mondjam) a két útpályát egy prefabbal kettészedtem, egy kicsit így vezettem, majd újra összeraktam, és akkor passzolt.
  • Kenworth
    Na akkor megint:

Node-ok irányai? <--------az mi?
    - Hogyan tudom orvosolni?
    - Duplapályásnál hogy oldottad meg?
  • Schwarz
    nem hülyeség az, csak tudni kell használni. ezek nélkül pl nem tudná a hülye ai, hogy milyen irányban folytathatja útját
  • norbi56
    end of this year az ennek az évnek a vége
  • Kenworth
    Válasz 'Kenworth' üzenetére (#10032)
  • Kenworth
    Node-ok irányai? <--------az mi?
    - Hogyan tudom orvosolni?
    - Duplapályásnál hogy oldod meg?
  • arn999
    Sziasztok nekem abban segítsen valaki h megveszem az új kamiont és nemtom h kell átszállni h azzal menjek tovább és a régit használja a másik sofőr.előre is köszi
  • LTomi
    Mert eltérnek a node-ok irányai. Sztem egy bosszantó hülyeség, de duplapályás úttestnél tudok megoldást rá.
  • Kenworth
    Ha pályát épitek, akkor miért van az hogy nem lehet pontossan összeillyeszteni két úttestet?
  • LTomi
    Valaki tud 1 linket a TZ Trailer Packhoz?
  • bajusza
    nagyon szívesen!
  • bikboy
    nagyon zsír lett köszi szépen!!!!!!