35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Kimondta hogy kiadjuk?XD
-
Nehéz lehet ezt a szót beirni a google-ba ha ide betudta irni oda is betudod:)! -
klupyka #10396 mikor adják már ki a béta verziós hun mappot??!! -
valami közelebbi?? -
GOOGLE >.< -
Csá all ezt honan tom letölteni "TZ Express Truck Pack"??????? -
bajusza #10392 pl. torrentről. http://thepiratebay.org -
Sziasztok! Honnan lehet letölteni a teljes verziós játékot? Eddig akárhányat töltöttem le mind demó verzió volt 
-
nincs benne pont az pedig fent van a gépen most
-
Ha beírjátok a regeditet, akkor a szerkesztőnek kell jönnie, és ott asszem, hogy HKEY_CURRENT_USER -> Software -> ValuSoft -> 18 WoS Haulin, úgy emlékszem, onnan töröltem ki, mert nincs más ilyen. -
régen a truckerfan-on töltöttem le de most nem lehet sztem...de az is csak
a PTTM-hez tanáltam.. -
kokosz #10387 Legyszi valaki segitsen!Man Tga Xxl-t hol talalok? -
ez engem is érdekelne ...
nekem rendszerleíróadatbázis-szerkesztő jelenik meg hogyha "regedit"-et
írok be a futtatásba... -
cargame #10385 Sziasztok!!
Lenne 1 kerdesem!! sok helyt lattam hogy ha nem megy 1 jatek akkor vmi vidokartya driver frissitesrol beszeltek!!!Ha lenne valaki elmondana hogy ez mibol al??
Elore is koszi!! -
Valaki legyen olyan kedves hogy segítsen, felvettem egy új sofőrt, kamion, pótkocsi megvan , de nem tudom gépre ültetni, hogy ő is dolgozzon, hogy kell megcsinálni? :D Előre is köszönöm a segítségeket!
-
Hello!valaki meg tudná irni h honan tom leszedni az europai interiorokat?? -
A registry-ben melyik mappában vannak a játék bejegyzései? Én nem találtam. 
-
SlaCker #10381 Azért mert nállad sikerül meg működik az még nem aszt jelenti,hogy mindenkinél működik.
Nállamsem működik.Én is regklinerrel takarítom ki!! -
Mert azt kell beírni, hogy "regedit". -
hali!! valaki lécci mondja meg hogy honnan tudom letölteni az open source map-ot. -
kokosz #10378 Sziasztok,megkerlek segitdetek ki eggy linkel ahonnan Man Tga XXL-elt talalok mert a www.truckerfan.de-n nemlehetseges a letoltese -
nekem is... -
karajev #10376 hát nekem azt írja ki h a windows nem talál iet..
-
klupyka #10375 a truckerfanra minden vissza van rakva csak nem lehet letölteni!:( -
klupyka #10374 de! -
újabb értelmes hozzászólás... legalább kipróbáltad a javaslatodat mielőtt ide beírtad? nem -
én a mai napig nem értem, hogy mi a problémátok egy játék telepítéssel/eltávolítással. a magyar miatt vagy 66szor eltávolítottam, újratettem, de semmi probléma nem volt vele soha...
na ebből meg vonja le mindenki a konzekvenciát -
na én azt hiszem hogy azt kereshetném xDD -
klupyka #10370 beírod a futtatásba hogy regystri! és onnan ki kell törölni az összes haulin bejegyzést! -
karajev #10369 egy szóval se montam h elmentem akárhova is cask az ágyamtól a gépig..:D innentöltöttem fullversiót! -
És hol van az a Registry ? -
Egyébként bármilyewn játékra felmegy, de le kell törölni a játékot, ki kell törölni a registryből a játék bejegyzéseit, majd újratenni, és így megy a patch-is, és a magyarítás is. -
én nem tom de 1szer újratelepítettem az xp-t és fel ment rá 1szer ... de többször nem...
bár elég hihetetlen hogy elmentél külföldre ilyen "ócska" játékért ....
(nem úgy ocska hogy rossz hanem nem éri meg hogy külföldre menjünk érte...) -
karajev #10365 nekem full van és mégse rakja fel...már feltudtam rakni egyzser de újra raktam a gépet és azóta nem engedi
-
tört vezióra nem megy fel a patch. -
Császtok! Letöltöttem az 1.06-os patch-et a játékhoz, amikor fel akartam telepíteni kiírta angolul ezt: "Corrupted instalation. Reinstall aplication from original CD." Lehet. hogy azért nem lehet felrakni mert nem eredeti a játék? Ha tudjátok, hogy mi lehet a gond vagy valaki eltudja küldeni a patch-et írjon pls!

-
atiboy014 #10362 Hello. a haulinhoz ezt az európai térképet honnan tudnám leszedni és hogyan kell berakni?? ahoz h menjen ki is kellene cserélnem a kamionokat máskamionokra. előre is köszi -
Hello!adna valaki 1 linket ahonan letom tölteni ezeket az ero belsöket??
elöre is köszönöm! -
Igen, az 1.6-os patchhel. -
klupyka #10359 itt is lehet úgy tuningolni a kamionokat, mint a pttmben?