35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • dzsozefo
    Nekem is gond! prism3dengine hibát észlelt... ezt még fejleszteni kell srácok
  • LTomi
    Nah, itt egy direktlink is, most működik:
    http://haulinhunmap.extra.hu/Magyar_map_10_beta.rar
  • thomas200
    Nekem gondom van. mikor új hjátékot kezdek, akkor kiírja h a prism3dengine hibát észlelt, stb. Mért?
  • pirosasz
    kösz minden készitőnek hogy megcsináltátok nekünk a magyar mapot
  • pirosasz
    remélem a hibát minél elöb kitudjátok javitani mert már nagyon várom hogy letölthesem
  • LTomi
    Dolgozom a hibán, szórakozik az extra.
  • bepe79
    404-es hiba. Legalabbis nekem. A file nem talalhato. Meg probalkozom.
  • pirosasz
    nemtom letölteni a magyar mapot mert vmi 404-es hibát irki vki segitsen
  • Gollo
    -.-'
    -
    Gondolom az Olvass_el.txt mindenki leszarta eddig igaz?
    Na az azér van hogy OLVASD EL nem olyan nehéz ha Haulinozni tudsz akkor azt is elolvasni:)!
    Hja és bocs a késésért:)!
    Remélem nincs harag ;) !
  • V43 1105
    Danke, jól átalakítom ezt is^^
  • Gollo
    Jó játékot;)!
  • thomas200
    Köszönjük!!!!
  • LTomi
    Üdv mindenkinek! Itt a map!

• thomas200
    Oké!
  • Gollo
    Nincs Eu Map 1.6-od xD
    1. Multkor bevallotad hogy nincs
    2. 10 kép van még csak róla szal még bőven messze van ahoz hogy kész legyen
    3. kössz hogy rondtod a Magyar map hírét -.-'
  • Gollo
    xD Valami gond van a feltöltéssel LTominál most megpróbálom én ha nekem se megy akkor feldobjuk a régi Extrás honlapra...!
  • V43 1105
    Az én mapom, EU 1.6-os akkor is jobb ^-^
  • thomas200
    Én folyton a két oldalt lesem:P
  • Gollo
    Nah már izgultok mi?:D Bocsi egy pár perc késés lessz:)Már töltsük fel:)
    Egyébként ide lessz előbb belinkelve szal:P!
  • thomas200
    http://www.haulinhunmap.htst.hu/index.php
  • Speedway
    szia
    hol lesz fennt a magyar térkép??
  • bepe79
    Azaz este 6-kor. Mert en az UK-ban elek. Es szeretettel varom, mindjart telepitem is vissza a Haulint, hogy legyen mihez felrakni.
  • thomas200
    Na mind1, azért kivi vok a magyar map-ra!
  • dvsc18
    gondolom ha fifázni leeht normálisan vele akkor kocsit vezetni is.. nekem bevállt.. probáld ki.. olyan mint a ps joy-a:) kis analog cuccal kanyarodás sztem nagyon zsiros.. jobb mint a bill meg a kormány.. vagy nemtom.. nekem bevállt..
  • dadani
    én eddig egy kormányt vettem, valami speed wheel -t de az félév és kivan kopva, rángat, volt nálam 2 génius is, ugyanez.
    dvsc18!
    az a roumble pad az mit tud? :D azzal leheet finoman kanyarodni, gázt adni, fékezni, vagy ilyen végletes mint a billentyű?
    köszi.
  • dvsc18
    logitech roumble pad:)
  • [HUN]FaTaL
    Honnan veszed hogy a kormányoknak 1 év az élettartama? Nem kell földhözbaszni és simán megy az tovább is. Az én logitech vibration wheelem 3 éves és semmi baja nincsen...
  • thomas200
    Lenne 1 problémám. Az , ha berakom manual-ba a sebességváltót, és manuálisan próbálom váltani a kamiont,akkor indulásnál felugrik 6-osba,és ha visszaváltanám, újra ezt teszi, és kezelhetetlen lesz.Lécci vki ha tud segíccsen, fontos lenne! Köszi!
  • dadani
    Azt énis tudom de gondoltam van valami megoldás rá.
    Mert kormányok azok olyan max 1 éves életűek, billentyűvel szinte irányíthatatlan, egér az meg nagyon pöpec. szóval semmi megoldás nincs? nem tud valaki valami olyan plusszt hozzá?
    köszi.
  • Bodka12
    Jaj de jó!!!!!!!!!!
    Nagyon örülök neki.Igaz,hogy csak BÉTA de akkor is.
  • Gollo
    nincshát xD
  • Solt
  • Gollo
    Sziasztok!
    Van egy jó hirem! Ma Kiadjuk a Magyar "TÉRKÉP" BÉTA változatát! Még sok hiba van benne...És ha valami hibát találtok benne kérlek jelezzétek a [email protected] címen saját érdeketek be is hogy a következő verzió már sokkal élvezhetőbb,játszhatóbb legyen.És ezzel a verzióval majd légyszives úgy játszatok mint egy BÉTÁVAL!Ma még dolgozunk rajta kb este 7 óra fele lessz kiadva addigis türelem
  • karajev
    tudtommal ebbe nincs egeres irányíáts...
  • dadani
    már emgtaláltam go-trucks -on :) amugy a kékre gondoltam.
    Ti hogy nyomjátok a Haulint? billentyű, kormány? vagy esetleg egeret sikerült valakinek megkreaálnia Haulinhoz?
    Köszi
  • thomas200
    Üdv! Lenne 2 problémám. Az 1ik: ha berakom manual-ba a sebességváltót, és manuálisan próbálom váltani a kamiont, felugrik 6-osba,és ha visszaváltanám, újra ezt teszi. létezik erre vmi megoldás? 2: Vki tudja mér jelez hibát a game ha betöltök 1 mentést?? Előre is köszi a válaszokat!
  • bepe79
    En is gratulalok a magyar mod-hoz es sok sikert a tovabbi fejleszteshez!
    Szerintem is nagyon jo lesz a kepek alapjan, es biztos, hogy fel fogom tenni meg egyszer a Haulint, ha kesz lesz. Remelem az Euro Truck Simulator-hoz es a 18 Wheels of Steel: American Long Haul-hoz is lesznek ilyen modok. (:
  • V43 1105
    5-el is megy, én azzal dolgozom ..
  • pirosasz
    csak aniy a géz hogy meghalt a photosopom
    és paint sho pro x-em van
  • V43 1105
    DXTBmp, Photoshop ..