35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
dzsozefo #10691 Nekem is gond! prism3dengine hibát észlelt... ezt még fejleszteni kell srácok
-
Nah, itt egy direktlink is, most működik:
http://haulinhunmap.extra.hu/Magyar_map_10_beta.rar -
thomas200 #10689 Nekem gondom van. mikor új hjátékot kezdek, akkor kiírja h a prism3dengine hibát észlelt, stb. Mért? -
pirosasz #10688 kösz minden készitőnek hogy megcsináltátok nekünk a magyar mapot -
pirosasz #10687 remélem a hibát minél elöb kitudjátok javitani mert már nagyon várom hogy letölthesem
-
Dolgozom a hibán, szórakozik az extra. -
404-es hiba. Legalabbis nekem. A file nem talalhato. Meg probalkozom. -
pirosasz #10684 nemtom letölteni a magyar mapot mert vmi 404-es hibát irki vki segitsen
-
-.-'
-
Gondolom az Olvass_el.txt mindenki leszarta eddig igaz?
Na az azér van hogy OLVASD EL nem olyan nehéz ha Haulinozni tudsz akkor azt is elolvasni:)!
Hja és bocs a késésért:)!
Remélem nincs harag ;) ! -
Danke, jól átalakítom ezt is^^ -
Jó játékot;)!
-
thomas200 #10680 Köszönjük!!!! -
Üdv mindenkinek! Itt a map!
-
thomas200 #10678 Oké! -
Nincs Eu Map 1.6-od xD
1. Multkor bevallotad hogy nincs
2. 10 kép van még csak róla szal még bőven messze van ahoz hogy kész legyen
3. kössz hogy rondtod a Magyar map hírét -.-' -
xD Valami gond van a feltöltéssel LTominál most megpróbálom én ha nekem se megy akkor feldobjuk a régi Extrás honlapra...! -
Az én mapom, EU 1.6-os akkor is jobb ^-^ -
thomas200 #10674 Én folyton a két oldalt lesem:P -
Nah már izgultok mi?:D Bocsi egy pár perc késés lessz:)Már töltsük fel:)
Egyébként ide lessz előbb belinkelve szal:P! -
thomas200 #10672 http://www.haulinhunmap.htst.hu/index.php -
szia
hol lesz fennt a magyar térkép?? -
Azaz este 6-kor. Mert en az UK-ban elek.
Es szeretettel varom, mindjart telepitem is vissza a Haulint, hogy legyen mihez felrakni.
-
thomas200 #10669 Na mind1, azért kivi vok a magyar map-ra! -
dvsc18 #10668 gondolom ha fifázni leeht normálisan vele akkor kocsit vezetni is.. nekem bevállt.. probáld ki.. olyan mint a ps joy-a:) kis analog cuccal kanyarodás sztem nagyon zsiros.. jobb mint a bill meg a kormány.. vagy nemtom.. nekem bevállt.. -
dadani #10667 én eddig egy kormányt vettem, valami speed wheel -t de az félév és kivan kopva, rángat, volt nálam 2 génius is, ugyanez.
dvsc18!
az a roumble pad az mit tud? :D azzal leheet finoman kanyarodni, gázt adni, fékezni, vagy ilyen végletes mint a billentyű?
köszi. -
dvsc18 #10666 logitech roumble pad:) -
Honnan veszed hogy a kormányoknak 1 év az élettartama? Nem kell földhözbaszni és simán megy az tovább is. Az én logitech vibration wheelem 3 éves és semmi baja nincsen... -
thomas200 #10664 Lenne 1 problémám. Az , ha berakom manual-ba a sebességváltót, és manuálisan próbálom váltani a kamiont,akkor indulásnál felugrik 6-osba,és ha visszaváltanám, újra ezt teszi, és kezelhetetlen lesz.Lécci vki ha tud segíccsen, fontos lenne! Köszi! -
dadani #10663 Azt énis tudom de gondoltam van valami megoldás rá.
Mert kormányok azok olyan max 1 éves életűek, billentyűvel szinte irányíthatatlan, egér az meg nagyon pöpec. szóval semmi megoldás nincs? nem tud valaki valami olyan plusszt hozzá?
köszi. -
Bodka12 #10662 Jaj de jó!!!!!!!!!!
Nagyon örülök neki.Igaz,hogy csak BÉTA de akkor is.

-
nincshát xD -
Solt #10660
-
Sziasztok!
Van egy jó hirem! Ma Kiadjuk a Magyar "TÉRKÉP" BÉTA változatát! Még sok hiba van benne...És ha valami hibát találtok benne kérlek jelezzétek a [email protected] címen saját érdeketek be is hogy a következő verzió már sokkal élvezhetőbb,játszhatóbb legyen.És ezzel a verzióval majd légyszives úgy játszatok mint egy BÉTÁVAL!Ma még dolgozunk rajta kb este 7 óra fele lessz kiadva addigis türelem
-
karajev #10658 tudtommal ebbe nincs egeres irányíáts... -
dadani #10657 már emgtaláltam go-trucks -on :) amugy a kékre gondoltam.
Ti hogy nyomjátok a Haulint? billentyű, kormány? vagy esetleg egeret sikerült valakinek megkreaálnia Haulinhoz?
Köszi -
thomas200 #10651 Üdv! Lenne 2 problémám. Az 1ik: ha berakom manual-ba a sebességváltót, és manuálisan próbálom váltani a kamiont, felugrik 6-osba,és ha visszaváltanám, újra ezt teszi. létezik erre vmi megoldás? 2: Vki tudja mér jelez hibát a game ha betöltök 1 mentést?? Előre is köszi a válaszokat! -
En is gratulalok a magyar mod-hoz es sok sikert a tovabbi fejleszteshez!
Szerintem is nagyon jo lesz a kepek alapjan, es biztos, hogy fel fogom tenni meg egyszer a Haulint, ha kesz lesz. Remelem az Euro Truck Simulator-hoz es a 18 Wheels of Steel: American Long Haul-hoz is lesznek ilyen modok. (: -
5-el is megy, én azzal dolgozom .. -
pirosasz #10648 csak aniy a géz hogy meghalt a photosopom
és paint sho pro x-em van
-
DXTBmp, Photoshop ..