35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • leho94
    .pmg :)
  • Kenworth
    Amit még elfelejtettem, hogy leszedtem a LightWave modelezőt, de nem tudom melyik filet kell megnyitni a kamion mappájából, hogy modositsak! Valaki megtudná nekem mondani?
  • Kenworth
    Ma megint megprobáltam letölteni a két B-Double pótot és megint két üres RAR mappa jött le!
    Valakinek sikerült már letölteni a pótot?

ez meg ez
  • Yag
    Szólánc ... ide csatizott ligikusan - számomra - a teljes név. Ennyi. Egyébként A teljes version mérete 350 MB
    Így bárki is próbálja lekapni ha ennél kissebb az max demó vagy valami csökkentett verzió.
  • leho94
    És ezt miért nekem mondod??:D
  • Yag
    18.Wheels.Of.Steel.Haulin-FASiSO - free torrenten meg is találod.
  • joco22
    a magyarosítást fel kell telepítenni mielött fel teszed a metalt de az le is van írva csak el kéne olvasni mit kell csinálni
  • Kenworth
    Nem a jelszóval van a baj, hanem hogy nincs a mappába semmi amit letöltöttem!
  • mama2
    Tudom nem az a rész, de a pedal of the metal magyarítását hova kell másolni? Mert ugye,kicsomagolom a magyarítást, mappákat kapok, amikbe ugye fájlok vannak. És gondolom, hogy maga a feltelepített játék mappájában, kéne olyan fájloknak meg pappáknak lenni, és felül kéne írni az eredeti fájlokat, a magyarításban lévő fájlokkal. De nincsenek olyan mappák:S. Mit kell itt tenni?
  • dragon11
    Oké,köszönöm szépen a válaszodat:) akkor várjuk a map-ot.
  • hungaro
    -nem lehet játszani a játékkal interneten
    -most készűl a magyar mapp
    -kamionokat pedig innen lehet letölteni
  • dragon11
    Elnézést kérek, de nem találom erre a megoldást a F.A.Q-ban,mert nem jeleníti meg:
    -A játék játszható-e neten?
    -Milyen magyar városok tölthetőek le?
    -Kamionok.
    Köszönöm Szépen A Választ.
  • denesch
    Turkish mod

http://files.filefront.com/18+WoS+Haulinzip/;6327268;/fileinfo.html
  • danyr
    különben köszi
  • bajusza
    Ok, rendben.
  • danyr
    majd legközelebb :)
  • V43 1105
    Szép! De használd a Debug kamerát, mert így nem látszik a gép negyede .. :|
  • danyr
  • benitez3
    A 3 oldalal ezelötti 1.06 -os patch is csak demó ! NEKEM FULL KELL !!!! Kinek van meg ????
  • denesch
    egy brazil haulinos oldal

http://haulinbr.awardspace.com/
  • denesch
    nagyon szep a magyar map!! gratulalok a keszitoknek az igy tovabb!!!
  • benitez3
    kössz srécok !!!!
  • tmartin
    a harmadik oldalon megtalálod a patchet!
  • RaST
    Befejeztétek?
  • LTomi
    Nah, 3 hidat kijavítottam a mapon.
  • Gollo
    Bármondjuk nekem azvan meg amit még itt anno eggyik kolléga feltöltött nemistudom kivolt asszem Schwarz:)!És most te kezded a balhét?!
  • leho94
    kérdeztelek??
  • Gollo
    lol a fájlméretnek semmi köze hozzá:D
    Nekem a telepítő mindössze 124MB:) és röhögve megy rajta minden^^
  • leho94
    de ne 120-140mbset szedj le(nemtom hány mb a feltört demo)hanem a nagyobbikakat asszem Fasiso vagymi a nevük..
  • benitez3
    Honnan tudom a full 1.06-os patch-et leszedni ?
    Ha csak ez a baj !!!!!! Idegesutő mert igy a hun map-ot sem tudom felrakni,pedig már teljes eu kamionjaim,meg eu pójaim vannak CSAK EZÉRT IDEGESIT !!!!
  • Gollo
    Hát igen ez a baj városba hidat meg van olyan mikor pont a hidon van rajta:S!
  • benitez3
    Teljes a játék kollega !!
  • allock #11198
    rakjatok oda hidat vagy emeljétek meg a föld szintjét
  • leho94
    Ne feltört demo-t szedj le hanem fullt..
  • benitez3
    Lenne egy kérdésem ! Csak eredeti haulinhoz lehet megcsinálni az 1.06-os patch-et ? Hiába töltöttem le ,mikor a haulinpatch exe-re megyek ezt írja ki :"Corupted instalation. Reinstal application from original CD" !! Mi erre a gyogy mod ????? Kössz a választ előre is :D
  • Gollo
    Ömmm van egy nagyon rossz hírem...!Sajnos a falakat sehogyse tudjuk kivenni a mapból!De van egy jó is a fuvarozás 100%-osan jó:)!Deáht sajna mitér ez ha nekimész a rakománnyla a falaknak:(!Ha valaki ért a mapoláshoz és van valami ötlete legyenszives szoljon!Előre is köszi!
  • LTomi
    Csak modellezői poszt szabad, mapolni, skinezni, stb.-t mi is tudunk Gollo-val.
  • tmartin
    Nincsen más amit kell csinálni?
  • tmartin
    És hogy modellezek?
    Miről modellezek?
  • leho94
    LoL..modellezd ne rajzold..