35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
És hogyan modellezzek?
Hogyan rajzoljam meg a lánchidat? -
Köszi! -
Kell a DXTbmp nevezetű program Google -ba beirod...letöltöd bemész a kiválasztasz egy kamiont azon belül vehicles/truck/kamion neve és azon belül vannak dds fáljok azokat megnyitod a DXTbmp-vel és átmented bmp-be és szerkeszted pl paintel...!
Pótkocsinál ugyanez csak ott vehicles/trailer/pót neve bár ez alapján sztem ugyse fog sikerülni de megpróbáltam leirni:D! -
Hogy lehet skinezni? Írja már meg vki!
-
rics88 #11273 Valaki tudna nekem segíteni?A Schwarz féle magyarítást szeretném letölteni de az oldal nem enged szal vki nem tudná átküldeni msn-en???a címem: [email protected] -
rics88 #11272 Kedves Schwarz!Regisztráltam az oldaladra hogy letölthessem a magyarítást de nem kapok kativáló levelet vagymit..
..Nincs vmi ötleted???előre is kössz
-
bajusza #11271 nem rossz video, a kamion szép darab. -
Kenworth #11270 meg ez is jó hang, a 5:30 perctől nézzétek!
De szerintem egy ilyen Road Train is összemodelezhetne valaki! -
bajusza #11269 eddig 2 láthatatlan falat találtam a map-ban, majd szólok ha lesz még. -
Kenworth #11268 Valaki nem tudna csinálni valami jó skin-t a fordualtszámmérőnek és a kilométerórának (3as nézetbe!)?
Továbbá keresek mély légkürt hangot olyan igazi amerikai stilusut, mint ez!
-
Yag #11267 Székesfehérvárról indultam, valahogy átvergődtem Tatabányán és amikor fent a körgyürünél le akartam térni jobbra Budapest felé ... na ott mentem falnak a lejáró végénél. Bele az árokba se megfordulni se tovább menni nem tudtam. Restart.
-
volfika #11266 Azt másoltam be és igy kapcsol ki a játék!!!!!!!!!!!!!! -
Nekem ettől kétszer jobb gépem van és azon is akad xD -
Solt #11264 "von Schwarz, ha szabad kérnem!" 
-
benitez3 #11263 Kössszzzz mindenki nevében SCHWARZ !!! Rendes vagy! -
Csak itt, csak most, csak nektek, csak 3 napig, csak mer' rendes vagyok 
18 WoS Haulin.iso 142Mb retail verzió minden szemét nélkül, én is ezt használom
1.06 patch és magyarítás a weblapomon -
csá kurva jo a magyar map de tatabánya körbevan alazva! -
danyr #11260 Csak a hangulat kedvéért ;)
-
Mert feltört demo-d van ember!! -
benitez3 #11258 Ráadásul 128-as videó kárgyán "MSI",512-es memón,és 2.8 -as procin akad a játék,a tükröt bekapcsolom,még jobban ! Pedig vinnie kéne mint a sz-art -
benitez3 #11257 Beszarok ,az sem jó LTomi!! Állandóan ezt írja ki : CORRUPTED INSTALATION !! -
Lenne 1 kérdésem hogy letöltöttem a haulinhoz ezt az elvielg lengyel mod-ot ami itt volt linkelve! És hogy nem akarja elindítani mert prism3 hiba van! Valaki találkozott hasonló problémával ennél a mod-nál? :)
Előre is köszönöm! -
Öhm, nem hallottál már az SCS Software hivatalos honlapjáról? -
pirosasz #11254 én találtam egy falat ahogyan mentem budapeströl tatabányára ot a felhajtónál belerohantam -
nincs is 1.06-os map
az egy patch..
-
benitez3 #11252 CSÁ ! De csak 1.06-os mapon megy a magyar map NEM !!!! Azt én tudom hogy hova kell a magyar mapot másolni!!!,NEM EZ A BAJ ,HANNEM HOGY NEM TALÁLOK EGY NORMÁLIS HAULINPATCH .EXE 1.06-os FULL MAPOT ! -
Néhány bugon még törjük a fejünket, még néhány nap, de ha nem jövünk rá a bugokra hamarabb, akkor kicsit elhúzódhat, ja és ha láthatatlan falat találtok akkor ne azt írjátok, hogy "sok helyen van lehajtóknákl", hanem hogy hol találtatok, mert az előbbi mondatból nem tudjuk kibarkóbázni, hogy melyik lehajtó(k)ra gondoltok. -
pirosasz #11250 mikor adjátok ki a javítot változatot? -
Jesszus, nem a hungary_map_11_beta.rar-t kell a mod mappába, hanem a benne lévő Magyarorszag.scs-t, de ELŐTTE OLVASD EL AZ OLVASSEL fájlt!! -
benitez3 #11247 Honnan lehet 1.06 -os full mapot letölteni ? Eddig csak demót találtam !!! A kurva égbe már :^ -
dbb #11245 Szevasztok,letöltöttem a magyar mappot nagyon fain lett viszont addig nem naon akarok játszani amíg nem elhet a láthatatlan falak miatt:S...azt szeretném kérdezni hogy mikor adjátok azt a javítást ami kijavitja a falakat??előre is köszönöm -
volfika #11244 Hy!
Olyan bajom,hogy bemásolom a magyarositást és kikapcsol a játék mi lehet az ok?hungary_map_beta_11 ezaz egyik a másik 18woshaulin_patch_hun, 18woshaulin_patch_hun_100 ezek lennének azok amik miatt kikapcsol a játék.
A segitséget elöre is köszi!!! -
bajusza #11243 + még több lehajtónál is falnak megy az ember. Ugyanúgy Tatabánya felé menet. -
pirosasz #11242 ahogyan mentem Budapeströl Tatabányára a felhajtón 90-nel neki rongyoltam egy falnak -
Yag #11241 Azért szivesen megtanulnám hogy kell ilyent vagy hasonlót csinálni .. vállasz korrepetálást ? :)) -
Yag #11240 Érdemesebb a LightWavevel foglalkozni mint a 3D Maxxal ? Nekem a Max kissé bonyolult és összetett de biztos nagyon penge. Ezzel a másik progival egyszerübb a modellezés ? -
Szép ;] -
danyr #11238 sehonnan.... -
Hol lehet letölteni ezt az M.A.N-t? -
danyr #11236 Debug kam :)