35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
DDS 5 -be kell elmenteni...:)!Nálam legalábbis ezvolt a baj... -
Bocsi a sok postért.:
az úton van a láthatatlan fal..:s csak kidobott az út szélére.. -
itt is van egy láthatatlan fal. -
Hogy tudok felvenni szállítmányt és elvinném zsé-ért..please help!(am jó a magyar map..) -
Értem köszi,gondolkodom a magyar mapon hogy bemásolom-e ..:) megnézem milyen, ha jó nem törlöm ki, s gémelek.Ha rossz akkor letörlöm.. de persze jelentem a hibákat... -
Yag #11312 Bocs! Persze hogy nem Danyr, hanem Gollo :) -
Yag #11311 danyr: DxTBmp konvert bmp > módosítottam, visszakonvertáltam dds.re ... de bent a gamában tök rózsaszín az egész. Gondolom valami alpha csatornát kellene még hozzáigazítani. mi a trükk ?
Ja .. próbáltam az itt található mailodra levelet küldeni de visszadobta ... másik cím ?
köszi. -
volfika #11310 Hy!
Olyan gondom van,hogy bemásolom a 1.1 magyar mapot de ki kapcsol a játék mi a baj?? -
dvsc18 #11309 egy keresztkérdés:) Skin:megvan dtmbx vagy mi megcsináltam mindent ahogy levolt irva hogy kiválasztom mivel szerkesztem stb meghivom abba elmentem bpm be és vixatöltöm dtmx be majd elmentem az eredtire dds be és berakom a játékba és rózsaszin lesz.... -
téged nem tudtalak beazonosítani, milyen névvel regeltél? -
nem tudom, hogy némely címekre miért nem megy ki automatikusan... újraküldtem -
bajusza #11306 Kipróbáltam, kezd egész jó lenni, de hibák még vannak (úgy néz ki, béta tesztető lettem én is):
1. Budapest és Győr között kb félúton van egy újabb láthatatlan fal, szépen belementem
2. Néhány városban nem lehet fuvart felvenni. -
Nem bugjavító hülyeség!!!!!!
NEM KELL HOZZÁ SEMMISE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EGYSZERŰEN MÁSOLD BE EZT A JAVÍTÓ CSOMAGOT A MOD MAPPÁBA!! AZ EREDETI MAGYAR MAP NEM KELL HOZZÁ!!
CSAK EZT A "BUG JAVÍTÓT" MÁSOLD BE!!!
sry Caps lock off
hja és csak magyarországon mehetsz meg ausztriába meg Szlovákiáa meg amiket csináltunk hozzá de csak ezen a térképen:)!
Tehát akinek most bennevan a mod mappába a Magyarorszag.scs az szépen azt törölje ki és csak a Javítócsomagot másolja be a sima 1.1 béta nemkell csak ez a Javító:)!(gyengébbek kedéjért irtam így aki okossab irja felül a régi mapot xD)
Jó játékot:)!/Ha falakat találtok tessék irni/És hol aza lebegő targonca?xD/ -
Tudom hülye kérdés, de fel kell tennem:
Már töltöm a magyar mapot,hozzá a bug javítót,de ha ezt bemásoltam a mod mappába akkor csak magyar országon mehetek,vagy mehetek a többibe is?:) thx a választ. -
Mikor jön meg kb a levél arról az oldalról ahonnan szendém le a magyarítást?mert már egy ideje várom (5min) máshonnan 1perc alatt kapom..thx for help.:) -
faja,nekem ezzel megy is.. de hol vannak a kamion/pót modellek??? O.0 -
Ohh köszi szépen.Még annyit:
Még nem tettem fel, de tegyük fel hogy:-fentvan alap
-patch
-magyarosítás
-De akkor a magyar map-hoz kiadtak most egy javító csomagot, most akkor töltsem le az első magyar mapot, majd rá másoljam be a javítócsomagot és úgy játszhatok?:S köszi a segítséget.:) -
Ezt ne az 1.1 Béta mellé rakjátok, hanem úgy rakjátok be, minta pl. 1.2 lenne, tehát a Magyarorszag.scs-t írjátok felül a javítócsomagban lévővel. -
bajusza #11299 1. Haulin telepíteni
2. 1.06-os Patch install
3. Haulin magyarosítás
4. Magyaroszág Map mod mappába -
Ha most töltöttem le, mivel ez egy javítócsomag akkor előtte felkell tennem az alapot aztán a magyar mapot s aztán a javítót vagy hogy?
Jah és please mondjátok el hogy van a sorrend!:pl:
Alap->patch>magyar map>magyarosítás vagy hogy van.thx for help!!! -
Magyarország Map Javítócsomag
És még mindig várjuk a hibákat hogy hol találtok mert akkor még mindig javítjuk:)!
Jó játékot! -
danyr #11296 belső ;]
-
Azért ilyen kevés mert minden sz*r kivan belőle szedve pl.: a DirectX telepítője szóval a telepítés végén nem ajánlatos telepítésre kattintani mert hibaüzenettel levág:) -
Olyan gondom van, hogy a térképen lévő cégjelzés eltér a 'Manage Contact' menüben a cégek telephelyeitől. Ami itt laláható, pl.: Tesco olyan a egész térképen nincs, és úgy vette észre, hogy varsóba csak a 'Vos Logistic'-hez és Krakkóba a 'Lidl'-hez tudok szállítani. Bármi mást választok varsó mellé kell szállítanom a pusztába. Mitől lehet ez? -
Mapa Poliski 0.3
-
mingyárt mondom!
-
#11287 please help^^csodálkozom a 140mb-on mikor 300mb+ volt:.:S please help..:) thx! -
Melyik lengyelen? : ) -
Van itt valaki, aki a lengyel mapon játszik?
-
Üdv!
-
#11262 hsz-ben levő link-re gondolsz?:) ha igen akkor letöltöm azt a 140mb-ot.. -
pfff,ezen az oldalon van linkelve... -
Én benne lennék, de eltűnt a cd amire kiírtam...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Így megkérnék mindenkit, aki hajlandó lenne segíteni:Dobjon már meg egy olyan torrent linkkel ahol sokan seedelik, hamar lejön, biztonságos(nem vírusos) és működő képes híbátlanul(mint a többi crackelt)+legyen benne crack..)
Köszönöm!:) -
Az lenne a legjobb, ha nekiállnál te is bugokat jelenteni, hogy kijavíthassuk a Javítócsomagban. Van egy új láthatatlan fal.-ellenes módszerünk, tehát ki tudjuk őket szedni. -
Én nemtudtam belemerülni nagyon mert mire nagynehezen belejövök meg minden bumm egy fal:D:D de sztem jó ígyis;) -
Sziasztok!Szerintetek érdemes "szenvedni" a magyar mappal, hogy bugos(egyenlőre..) vagy még várjuk meg a bugmentest?:) köszi a választ. -
Zmodeller -
nem tudom.. csak mondtam -
és azt hogyan csináljam miből vagy mivel? -
nem rajzolni kellene,hanem modellezni.. nem ugyanaz