35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Abban semmi realitás nincs ha városbanis meg autópályánis végigrongyolsz vagy 120al -
énis -
Viszarakóra várok.xD
-
ja és a magyar map main zenéjének mi a címe? -
Énis úgytolom! -
nektek is szokott kifagyni olyan 20-30perc után magyar mappal?és tz truck pack-al? -
Atomhulladék is sokat hoz a konyhára, mondjuk én inkább elektronikai eszközöket szoktam szállítani, illetve földet :] -
Engem nemérdekel hogy mennyivel megy a kamcsi!Én mindenhol betartom a sebesség korlátot 90-el megyek pályán városba 50-el:)! -
Yag #11779 Nekem a tojás jött be. A szimpla is de a dupla póttal elég jó ... nem túl messzire 35-40k körül van a fuvar. Chichago - New York közt pl. Hosszabb utakat addig nem vállalok míg nem tuningolom fel a kamiont és 100-120al nem lehet tekerni az aftopályán. -
Én vittem üveget Vancouver - Miami vonalon 157 000-ért szerintem ami jó fuvar az ami törékeny számitógép meg ilyesmi vagyis én ezeket hurcolászom :P -
Jó szállítmány...Mi a jó szállitmány? Én eddig a Truck-okra szavaznék, egy rövid szakaszon 10K körül van az ára. A rekord Seattle és Orlando között 95K volt.
Van valakinek valami jobb szállitmány tippje? -
Yag #11776 Köszi Carlos valóban érdeles lenne tudni mi különbség saját póttal felszerelni a kamionparkot.
Ez csak tipp de gyanítom annyi, hogy ha pótot adsz neki akkor csak azt a terméket vagy termékeket tudja szállítani ami arra a pótra rámegy. Ha nincs saját pót akkor mást is amit attól a cégtől el tud hozni amit ott talál .... ez csak gyanu. A saját pótbak az lehet az előnye hogy rá dutod állítani egy speckó termékre a sofőrt. Pl valami jó drága fuvarra amit az általam adott póttal le tud szállítani. ... találgatok csak. Nyugdtan bele szólhat akinek több tapasztalata van már :D -
matiasrex92 #11775 hat ma nem aze de az aegy volvo .....:D -
csá "istenostora3" . hol találom meg ezt a kamiont? -
helló,hol lehet lehúzni ezt a (szerintem) mercedeszt ?
-
Mert más nem tud.
Azért, mert az az exe, az engine és minden.
Az hajt mindent. Ha egy szar textúrát vagy hangot vagy kismajmot raksz bele amire az exe nincs felkészitve, akkor az fog lefagyni, mert a kódban (ami az exe ugye) hibát generál és elfagy. -
volfika #11771 Hello!
Olyan kérdésem lenne,hogy miért/prism3d.exe/ fagy le a játék amikor bemásolom a magyarositást! A segitséget szeretném kérni! Köszi!!!! -
Akkor mégegyszer, hátha valaki most válaszol rá? :)
"A pót vásárlás előnyösebb gazdasági szempontból vagy tök felesleges ? Esetleg többet keres a sofőrőm ha saját póttal küldöm melóba ? Azt vettem észre hogy ha kamiont adok egy sofőrnek és leszerződtetem egy céghez,simán felveszi a melót saját pót nélkül is. Egyenlőre pénz kidobásnak látom a pótvásárlásokat, de könnyen meggyőzhető vagyok ha vannak egyéb előnyei." -
Alakul:
Népszerű témák
2. 18 Wheels of Steel Haulin -
A 200 Mb-os szerintem csak RIP-pelt verzió lehet, nem?
Amugy valaki nem tudna privátba megdobni egy linkkel?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy honnan tudnám letölteni -
joco22 #11767 Hello! Nem tudom mi a különbség de nekem is a 333mb és van meg mert én is azt szedtem le a torrentről! Ha jóldtudom minenkinek aki haulinozik 300mb-és van meg -
AdyBaby #11766 HAli!
Na csa megvan...Bocs kérdezősködésért, de lenne még...:)
Van nekem ebből egy 200 valamennyi megás. Találtam egy 333 megásat is. Mi lenne a difi a kettő között? Érdemesebb a nagyobbat? Miért? :)
Köszi! -
karajev #11765 igaza van Gollonak... -
denesch #11764 Koszi szepen Rocco!! Neked meg Gollo ha olyan nehez valaszolnod valamire akkor ne is valaszolj semmit!!!! -
9306 #11763 vagy csak a haulinba nem szereted a longline-t? -
9306 #11762 gollo te nem szereted a longline-t? -
Privát, nem kiadott ! -
olvass visszaaaa!!! Ott megtudod honnan lehet tölteni:)! -
denesch #11759 Nem nyilvanos a dolog vagy mi? -
Fúú de utálom a Longlinet xD :/! És csináltasd meg a kamcsid oldalát!! elég rendesen meghúzhatatad azzal a táblával a főnőköd kifog nyirni ha pedig tevagy akkor igen béna fönök lehetsz xD -
FUUUUU NEMIGAZMÁR SENKI NEM MERJEN VÁLASZOLNI NEKI XD ő is tud visszaolvasni egy oldalt:)! -
denesch #11756 Es honnan toltheto az ha szabad tudni? -
Köszi szépen, 1.6-os Eu map .. =) -
denesch #11754 Hali!
Rocco nagyon szepek a kepek amiket felraktal! Es mejik mapbol vannak? -
hát... végülis a "rendőrcsik" felére ugrott :O -
Majd megbirságolnak :] -
baj? parkolás közbe kicsit nekimentem XD -
Most látom, tábla a földön :DD -
jpg rulz -.-" játékba szebb... np xD -
De ronda Longline , már bocsi :|