35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • LTomi
    Jól néz ki, de látszik rajta a Photoshop, a játék ilyet magától még dx10-zel, nVidia GeForce 9583648254753267X-el sem. XD
  • Schwarz
    akkor nem jól csinátad végig, még mindíg file not foundot ír ki? elindítottad angol nyelven?
    ...
    bah, módosítom a telepítőt, hogy addig fel se menjen, míg nincs konfig fájl
  • Schwarz
    jah, nem tom miről beszélsz, mi van az esrb helyén? ...mindegy... ???
  • ricsa008
    "néztem a magyarítás oldalán hogy erre mi a megoldás megcsináltam de ugyanazt írja"
    de el olvastam
  • V43 1105
    PhotoShop..
  • daf xf
    dx10
  • Yoda001
    hogy csinálsz ilyen szép képet? :sS
  • daf xf
    Épp tekerek wroclawba.:
  • LTomi
    Én a játékbeli logófájlra gondolok, ami az ESRB Everyone helyén van, de mik vele a hibák? Egyébként ez az új (fórum) banner kiszúrja az ember szemét, a régi ennél sztem jobb volt. Bár RaST tudja, de akkoris...
  • Schwarz
    na most te a topik tetején levő logó(banner, kinek melyik tetszik)fájlra gondolsz vagy a játk logfájljára? ha az előbbit nem veszed észre, hogy miért rossz, akkor vak vagy, utóbbi esetben ki kell javítani a jelzett hibákat
  • Schwarz
    ezt nem olvastad el tuti
  • LTomi
    Huh, akkor leírom értelmesen:
    TZ Truck Pack, de azt NE kérdezd, hogy honnan tölthető le, keresgélj a Google-ban. Hiszen aki keres, az talál. Vagy nem. :D
  • Gibor
    de aztis nézd hogy a fele a magyarmap-ból van... ott azthiszem saját kamionok is vannak... azért más...
  • LTomi
    TZ Truck Pack, de azt NE kérdezt, hohy honnan tölthető le, keressgélj a Google-ban. Hiszen aki kieres, az talál. Vagy nem. :D
  • daf xf
    Tomi, a láthatatlan falat hogyan lehet megszüntetni mert van a polák map ban is.
  • Gibor
    de ezzel még nem vagy tisztában...
  • újonc tomi
    Sziasztok !!
    Új vagyok és szeretném ha adnátok nekem 1-2 linket ahonnan le tudok olyan kamiont is tölteni aminek nem csak a külselye hanem a belseje (műszerfal) is változik. Mert ahogy nézegettem a képeket már van olyan is.

És ezzel is tisztában vagyok.
    Úgyhogy szeretném segítségeteket kérni.
    THX
  • LTomi
    Hát... megnéztem ezt a mapot, nem vagyok nagyon elragadtatva. Nem azért, mert mi csináljuk Gollo-val a Magyart, hanem mert elég hiányos a map: alig van autópálya, szinte minden út ugyan olyan, stb.
  • LTomi
    Új cikk, és képek a Magyar Térképről:

Nah, megint jelentkezem, 13 képpel. Dunaújváros építgetésénél egy új módszert alkalmaztam, sokkal élethűbb lett a város, több az utca, nem mindenhol ugyanolyan házak vannak, stb. Minden várost szeretnénk ilyenre, de lehet, hogy az 1.2-ben még csak Dunaújváros lesz next-gen módon kidolgozva. A következő képekn csak Dunaújváros van.
    A képekért kattints ide!
  • bajusza
    Aradról indulok Sibiu-ba

• bajusza
    Igen, így csináltam. A magyarosítást benne hagytam véletlenül, szerencsére nem fagyott ki a game.
  • LTomi
    Ezt a bugot már többen is jelentették, dolgozunk rajta.
  • ricsa008
    de hogy kell feltenni?
  • Attila889
    amúgy az 1.1-es Magyar map-ban +a javítócsomagban Rajkánál a benzinkút és a súlyozás után a kijáratnál a semmibe megakadtam.
    Gondoltam csak szólok :)
  • Gibor
    király... remélem részletes.
  • ricsa008
    üdv
    a magyarosítás-t akarom indítani az ikonnal és file not found-ot ír
    néztem a magyarítás oldalán hogy erre mi a megoldás megcsináltam de ugyanazt írja
    mit kell ? hova kell telepíteni?
  • LTomi
    Pont most csináltam a Dunaferrt. :D
  • Gibor
    dunaferr-t csináld meg :Dmeg persze a sulit is:D
  • LTomi
    Majd arra felé is megyünk. Most az eddig meglévő utakat csináltam, hogy ne legyenek olyan unalmasak + Dunaújvárost. Egyébként nem tom, hogy miért rossz, ha vannak képek a topikban. Így nem tudunk rakni a Magyar Térképről.
  • Attila889
    Pentele híd benne lesz meg az M6-os? :D
  • belapeter
    Szerintemis szép ha a topic televan képpel!
  • LTomi
    Huh, nagyon jó lesz dunaújváros, hamatrosan rakok nektek képeket. Ja, nem képeket, hanem linket a képekhez, mivel én ma már raktam 1 képet. -.-
  • istenostora03
    nagy szar..lowpoly-s szar
  • leho94
    De ha már tele van képpel a topik az meg már nemjó..Amugyse raknánk többet 1 nap 1-2 képnél.
  • norbi56
    ez miért van????legalább feldobja a topicot
  • victorius83
    Símán csak bepakoltad a rarba lévő .scs fileokat a mod mappába?
  • victorius83
    http://files.filefront.com/Romanian+Map+v10rar/;9290391;/fileinfo.html
  • tmartin
    az én üzeneteimre miért nem válaszoltok
  • victorius83
    Segítséget kérnék valakitől.
    Egy kamion interiorját hogyan tudom szerkeszteni, és melyik programmal? A skin-t már megtanultam alakítgatni és most a kamionom belsejét is át szeretném alakítani. Fél éve ugyanazzal a kamionnal nyomom, és már uncsi a belső nézet.

• tmartin
    honnan lehet letölteni?