35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Jól néz ki, de látszik rajta a Photoshop, a játék ilyet magától még dx10-zel, nVidia GeForce 9583648254753267X-el sem. XD -
akkor nem jól csinátad végig, még mindíg file not foundot ír ki? elindítottad angol nyelven?
...
bah, módosítom a telepítőt, hogy addig fel se menjen, míg nincs konfig fájl -
jah, nem tom miről beszélsz, mi van az esrb helyén? ...mindegy... ??? -
ricsa008 #12001 "néztem a magyarítás oldalán hogy erre mi a megoldás megcsináltam de ugyanazt írja"
de el olvastam -
PhotoShop.. -
dx10 -
hogy csinálsz ilyen szép képet? :sS -
Épp tekerek wroclawba.:
-
Én a játékbeli logófájlra gondolok, ami az ESRB Everyone helyén van, de mik vele a hibák? Egyébként ez az új (fórum) banner kiszúrja az ember szemét, a régi ennél sztem jobb volt. Bár RaST tudja, de akkoris... -
na most te a topik tetején levő logó(banner, kinek melyik tetszik)fájlra gondolsz vagy a játk logfájljára? ha az előbbit nem veszed észre, hogy miért rossz, akkor vak vagy, utóbbi esetben ki kell javítani a jelzett hibákat -
ezt nem olvastad el tuti -
Huh, akkor leírom értelmesen:
TZ Truck Pack, de azt NE kérdezd, hogy honnan tölthető le, keresgélj a Google-ban. Hiszen aki keres, az talál. Vagy nem. :D -
Gibor #11991 de aztis nézd hogy a fele a magyarmap-ból van... ott azthiszem saját kamionok is vannak... azért más... -
TZ Truck Pack, de azt NE kérdezt, hohy honnan tölthető le, keressgélj a Google-ban. Hiszen aki kieres, az talál. Vagy nem. :D -
Tomi, a láthatatlan falat hogyan lehet megszüntetni mert van a polák map ban is. -
Gibor #11974 de ezzel még nem vagy tisztában... 
-
újonc tomi #11973 Sziasztok !!
Új vagyok és szeretném ha adnátok nekem 1-2 linket ahonnan le tudok olyan kamiont is tölteni aminek nem csak a külselye hanem a belseje (műszerfal) is változik. Mert ahogy nézegettem a képeket már van olyan is.
És ezzel is tisztában vagyok.
Úgyhogy szeretném segítségeteket kérni.
THX
-
Hát... megnéztem ezt a mapot, nem vagyok nagyon elragadtatva. Nem azért, mert mi csináljuk Gollo-val a Magyart, hanem mert elég hiányos a map: alig van autópálya, szinte minden út ugyan olyan, stb. -
Új cikk, és képek a Magyar Térképről:
Nah, megint jelentkezem, 13 képpel. Dunaújváros építgetésénél egy új módszert alkalmaztam, sokkal élethűbb lett a város, több az utca, nem mindenhol ugyanolyan házak vannak, stb. Minden várost szeretnénk ilyenre, de lehet, hogy az 1.2-ben még csak Dunaújváros lesz next-gen módon kidolgozva. A következő képekn csak Dunaújváros van.
A képekért kattints ide! -
bajusza #11969 Aradról indulok Sibiu-ba
-
bajusza #11968 Igen, így csináltam. A magyarosítást benne hagytam véletlenül, szerencsére nem fagyott ki a game. -
Ezt a bugot már többen is jelentették, dolgozunk rajta. -
ricsa008 #11966 de hogy kell feltenni? 
-
amúgy az 1.1-es Magyar map-ban +a javítócsomagban Rajkánál a benzinkút és a súlyozás után a kijáratnál a semmibe megakadtam.
Gondoltam csak szólok :) -
Gibor #11964 király... remélem részletes. -
ricsa008 #11963 üdv
a magyarosítás-t akarom indítani az ikonnal és file not found-ot ír
néztem a magyarítás oldalán hogy erre mi a megoldás megcsináltam de ugyanazt írja
mit kell ? hova kell telepíteni?
-
Pont most csináltam a Dunaferrt. :D -
Gibor #11961 dunaferr-t csináld meg :Dmeg persze a sulit is:D -
Majd arra felé is megyünk. Most az eddig meglévő utakat csináltam, hogy ne legyenek olyan unalmasak + Dunaújvárost. Egyébként nem tom, hogy miért rossz, ha vannak képek a topikban. Így nem tudunk rakni a Magyar Térképről. -
Pentele híd benne lesz meg az M6-os? :D -
Szerintemis szép ha a topic televan képpel!
-
Huh, nagyon jó lesz dunaújváros, hamatrosan rakok nektek képeket. Ja, nem képeket, hanem linket a képekhez, mivel én ma már raktam 1 képet. -.- -
nagy szar..lowpoly-s szar -
De ha már tele van képpel a topik az meg már nemjó..Amugyse raknánk többet 1 nap 1-2 képnél. -
ez miért van????legalább feldobja a topicot -
Símán csak bepakoltad a rarba lévő .scs fileokat a mod mappába? -
http://files.filefront.com/Romanian+Map+v10rar/;9290391;/fileinfo.html
-
az én üzeneteimre miért nem válaszoltok -
Segítséget kérnék valakitől.
Egy kamion interiorját hogyan tudom szerkeszteni, és melyik programmal? A skin-t már megtanultam alakítgatni és most a kamionom belsejét is át szeretném alakítani. Fél éve ugyanazzal a kamionnal nyomom, és már uncsi a belső nézet.
-
honnan lehet letölteni?