35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
volfika #12229 Békés Boldog Karácsonyt az összes itt lévö HAULINOSNAK!!!!!!!!!!!!!!! -
Kössz mindkettőtöknek. :) -
megelőztél xD -
Igen ez egy bug sajnos ilyen a magyar mapba is van ha rámész a járművek átszállítására ott megjelenik szállítsd át eggyik közelben lévő parkolóba és ottlessz!:) -
Szállítsd át a parkolóba, és ott meglesz. Ilyen néha sajnos nálunk, a magyaron is előfordul. :( -
Polski map-ba hogyan lehet kamiont venni? Megveszem aztán a garázsba nem mutatja, pedig alszok 24órát. -
jimyke1 #12223 köszönöm szépen -
A track packba nem akarja berakni a skinem. Segítene vki? -
Állítsd a tömörítési arányt 0-ra Total Commanderben , és ott írt át , a storagefilet! :) -
jimyke1 #12220 sziasztok, lenne egy nagy problémám, remélem valaki tud nekem segíteni.
töltöttem le kamionokat a játékhoz, bemásoltam őket a "mods" mappába, amelykhez módositani kellett a "truck_storage.scs" fájlt, beírtam, de a játék indítása után, nincs benne egy kamion sem a játékban, mit csináltam rosszul? valaki légszi segítsen előre is köszönöm. -
Jah és nagyon fárasztó és nehéz volt beirni a google-ba majd meg szakadtam megne próbáljátok-.- -
nőőők-.- de csak neked csak most LoLka PoLka Map V0.3 -.- -
hogy honnan letölteni a polák mapot?
azért nézzek vissza, vagy hogy miért nem válaszoltok az üzenetemre? -
SlaCker #12213 Újonc Tomi köszi a segítséged rendes vagy pont ijenre gondoltam :D:D
Gollo nem úgy értettem bocs ha kétértelmű voltam.Szimplán annyit akartam hogy javítás vagy ijesmi van e már,de tomi már megoldotta :) -
Muthig #12208 Én mondjuk a base-en belül írtamam bele azt a sort, amit kell. Az úgy gáz? Ez lehet a hiba oka? -
újonc tomi #12201 Fel akartam rakni az 1.0.6-os patchet és azt a hibaüzit írta ki angolul hogy rakjam fel a játékot eredeti cd-jével.
Akinek sikerült felrakni a patchet és netről töltötte le PLS adjon egy linket ahonnan le tudom tölteni, hogy le tudjam patchelni.
THX
-
denesch #12197 Hali!
Ime 2 kep a eurospar skinemmel:
http://images.netbag.hu/20071225/1198544782061.jpg
http://images.netbag.hu/20071225/1198544794030.jpg -
nem olvastad el figyelmesen, küldd el a zipfájlt amit készítettél a leírás szerint és megmondom mit szúrtál el -
Valami cseh,oroszboltban .. :S -
Van olyan webáruház ahol meglehetne venni valamelyik 18wos részt is?(Long Haul árára vok kíváncsi meg ezekre..) -
hátjah ártatlan vagyok...csak vkit a magyarázat nem érdekelt direkt eza nevem... -
Hát lol újra regisztráltál?XD vélgülis nemis lehet felismerni a neved xD!
PcBalu: a tengelyeket bekell neki állítani különben nemlessz jó!:) -
alul keresőmező sok mindenre képes:) -
PcBalu #12188 segítsen valaki kérem! most kaptam karira egy pc wheel kormyányt Logitech Formula Vibration tipust. csak az a helyzet hogy ha játszok a játékkal nem megy a kormány meg a pedálok sem működnek pedíg nem a keyboardra van állítva. Előre is köszönöm! -
Muthig #12187 schwarz elolvastam amit a storage fájlról írtál, de ha abban átírok valamit, akkor általában nem tölt be a játék. Na ez mitől van? A másik kérdésem meg, hogy kögel pótból (nem nyerges) miért csak az első kerekek meg a vonórúd látszik? -
Ha visszaolvastál volna tudnád hameg nem FAQ
Szal ne kamujj lama:)! -
zsoltlama #12185 Tudom h unni lehet már ezt a primsd3 hibát de nekem akkor se megy! Mindennen túl vagyok és még mindíg! Addjatok ötleteket és igen visszaolvastam! LÉÉÉCI -
Olvass vissza .. -
Miért nem válaszol senki az én üzenetemre?
12152 erre létszi válaszoljatok! -
Senkinek sem okoz bajt a nafta a játéka?
Nem lehet valahogy megoldani azt a problémát
hogy ne foggyon ki a nafta?
ha valaki tud segítsen!
(most jáccottam,vittem tojást Miami-Chicago, nem volt tankoló
és Szenteste kifogyott a naftám--megbasztam) -
AdyBaby #12181 Persze egyteértek...Én is megtaláltam magamnak mindent. Nagyjából! :) -
AdyBaby #12180 Én már segítettem neki. Mellesleg ne hari, de mire begépelitek az okosságokat, addigra kétszer leírható mi merre hogyan patchoszul. :D -
Jah igen télleg Kéziféket húzd be és rakd üresbe mert egy picit megfogod húzni a kamcsid ha nem húzod be:)! -
Miért nem válaszoltok az én üzenetemre?
12152 erre létszi válaszoljatok!
-
Beraktam az EU TZ Truck és Trailer patch-ot.
Nagyon jó de egy idő után mindig kidob a játékbó.
nem tudna valaki segíteni?
PPPPPPPPPPPPPPPPLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLSSSSSSSSSSSSSSSSSS -
de nem a konzolba kell!! a Flyspeednél ugye megadtál egy szám adatott akkor a játékba megnyomod a 9-es után található betűt nálam ez a Ö betű és akkor a nyilacskákkal tudod mozgatni a kamerát! -
FAQ, a banner alatt .. :] -
Hát tudod ilyenkor szent este minden vágyunk a mapot csinálni haggyatok egy kicsit pihenni is most nincs időnk a mapra most az ünnepek alatt valószínüleg nemis lessz vele semmi...! -
zsoltlama #12168 Valaki tud olyat linkelni h honnan tudom ingyen leszedni? nanana?:P -
AdyBaby #12167 Boldog Karácsonyt!
Köszi a topicot! Itt akadtam rá a játékra, és azóta csak ezt nyomom! Hajrá HTST! Még új vagyok, de haladok szépen....gyorsan...XD