35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • volfika
    Békés Boldog Karácsonyt az összes itt lévö HAULINOSNAK!!!!!!!!!!!!!!!
  • Magnumrolcsi
    Kössz mindkettőtöknek. :)
  • Gollo
    megelőztél xD
  • Gollo
    Igen ez egy bug sajnos ilyen a magyar mapba is van ha rámész a járművek átszállítására ott megjelenik szállítsd át eggyik közelben lévő parkolóba és ottlessz!:)
  • LTomi
    Szállítsd át a parkolóba, és ott meglesz. Ilyen néha sajnos nálunk, a magyaron is előfordul. :(
  • Magnumrolcsi
    Polski map-ba hogyan lehet kamiont venni? Megveszem aztán a garázsba nem mutatja, pedig alszok 24órát.
  • jimyke1
    köszönöm szépen
  • rico1
    A track packba nem akarja berakni a skinem. Segítene vki?
  • V43 1105
    Állítsd a tömörítési arányt 0-ra Total Commanderben , és ott írt át , a storagefilet! :)
  • jimyke1
    sziasztok, lenne egy nagy problémám, remélem valaki tud nekem segíteni.

töltöttem le kamionokat a játékhoz, bemásoltam őket a "mods" mappába, amelykhez módositani kellett a "truck_storage.scs" fájlt, beírtam, de a játék indítása után, nincs benne egy kamion sem a játékban, mit csináltam rosszul? valaki légszi segítsen előre is köszönöm.
  • Gollo
    Jah és nagyon fárasztó és nehéz volt beirni a google-ba majd meg szakadtam megne próbáljátok-.-
  • Gollo
    nőőők-.- de csak neked csak most LoLka PoLka Map V0.3 -.-
  • tmartin
    hogy honnan letölteni a polák mapot?
    azért nézzek vissza, vagy hogy miért nem válaszoltok az üzenetemre?
  • SlaCker
    Újonc Tomi köszi a segítséged rendes vagy pont ijenre gondoltam :D:D
    Gollo nem úgy értettem bocs ha kétértelmű voltam.Szimplán annyit akartam hogy javítás vagy ijesmi van e már,de tomi már megoldotta :)
  • Muthig
    Én mondjuk a base-en belül írtamam bele azt a sort, amit kell. Az úgy gáz? Ez lehet a hiba oka?
  • újonc tomi
    Fel akartam rakni az 1.0.6-os patchet és azt a hibaüzit írta ki angolul hogy rakjam fel a játékot eredeti cd-jével.
    Akinek sikerült felrakni a patchet és netről töltötte le PLS adjon egy linket ahonnan le tudom tölteni, hogy le tudjam patchelni.

THX
  • denesch
    Hali!
    Ime 2 kep a eurospar skinemmel:

http://images.netbag.hu/20071225/1198544782061.jpg
    http://images.netbag.hu/20071225/1198544794030.jpg
  • Schwarz
    nem olvastad el figyelmesen, küldd el a zipfájlt amit készítettél a leírás szerint és megmondom mit szúrtál el
  • V43 1105
    Valami cseh,oroszboltban .. :S
  • dragon11
    Van olyan webáruház ahol meglehetne venni valamelyik 18wos részt is?(Long Haul árára vok kíváncsi meg ezekre..)
  • Kharajev
    hátjah ártatlan vagyok...csak vkit a magyarázat nem érdekelt direkt eza nevem...
  • Gollo
    Hát lol újra regisztráltál?XD vélgülis nemis lehet felismerni a neved xD!
    PcBalu: a tengelyeket bekell neki állítani különben nemlessz jó!:)
  • Kharajev
    alul keresőmező sok mindenre képes:)
  • PcBalu
    segítsen valaki kérem! most kaptam karira egy pc wheel kormyányt Logitech Formula Vibration tipust. csak az a helyzet hogy ha játszok a játékkal nem megy a kormány meg a pedálok sem működnek pedíg nem a keyboardra van állítva. Előre is köszönöm!
  • Muthig
    schwarz elolvastam amit a storage fájlról írtál, de ha abban átírok valamit, akkor általában nem tölt be a játék. Na ez mitől van? A másik kérdésem meg, hogy kögel pótból (nem nyerges) miért csak az első kerekek meg a vonórúd látszik?
  • Gollo
    Ha visszaolvastál volna tudnád hameg nem FAQ
    Szal ne kamujj lama:)!
  • zsoltlama
    Tudom h unni lehet már ezt a primsd3 hibát de nekem akkor se megy! Mindennen túl vagyok és még mindíg! Addjatok ötleteket és igen visszaolvastam! LÉÉÉCI
  • V43 1105
    Olvass vissza ..
  • tmartin
    Miért nem válaszol senki az én üzenetemre?
    12152 erre létszi válaszoljatok!
  • belapeter
    Senkinek sem okoz bajt a nafta a játéka?
    Nem lehet valahogy megoldani azt a problémát
    hogy ne foggyon ki a nafta?
    ha valaki tud segítsen!
    (most jáccottam,vittem tojást Miami-Chicago, nem volt tankoló
    és Szenteste kifogyott a naftám--megbasztam)
  • AdyBaby
    Persze egyteértek...Én is megtaláltam magamnak mindent. Nagyjából! :)
  • AdyBaby
    Én már segítettem neki. Mellesleg ne hari, de mire begépelitek az okosságokat, addigra kétszer leírható mi merre hogyan patchoszul. :D
  • Gollo
    Jah igen télleg Kéziféket húzd be és rakd üresbe mert egy picit megfogod húzni a kamcsid ha nem húzod be:)!
  • tmartin

Miért nem válaszoltok az én üzenetemre?
    12152 erre létszi válaszoljatok!

• belapeter
    Beraktam az EU TZ Truck és Trailer patch-ot.
    Nagyon jó de egy idő után mindig kidob a játékbó.
    nem tudna valaki segíteni?
    PPPPPPPPPPPPPPPPLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLSSSSSSSSSSSSSSSSSS
  • Gollo
    de nem a konzolba kell!! a Flyspeednél ugye megadtál egy szám adatott akkor a játékba megnyomod a 9-es után található betűt nálam ez a Ö betű és akkor a nyilacskákkal tudod mozgatni a kamerát!
  • V43 1105
    FAQ, a banner alatt .. :]
  • Gollo
    Hát tudod ilyenkor szent este minden vágyunk a mapot csinálni haggyatok egy kicsit pihenni is most nincs időnk a mapra most az ünnepek alatt valószínüleg nemis lessz vele semmi...!
  • zsoltlama
    Valaki tud olyat linkelni h honnan tudom ingyen leszedni? nanana?:P
  • AdyBaby
    Boldog Karácsonyt!

Köszi a topicot! Itt akadtam rá a játékra, és azóta csak ezt nyomom! Hajrá HTST! Még új vagyok, de haladok szépen....gyorsan...XD