35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • tuzfal3
    És ha szépen kérlek titeket akor sem tudnátok adni semit?(tandem kamcsik,skineket??) lécci...
  • leho94

Új verda...
  • V43 1105
    Nem tudnánk ..
  • LTomi
    Ezeknek elmondhatnád a helyét, és akkor kiszedhetnénk őket!
  • tuzfal3
    tudnátok adni skineket? (waberer's , tesco, dhl...) PLS!!!!!
  • norbi56
    flarepack by samson sryo scaniájához melékelve van(r620)
  • baaka
    helló!!TUDNA VALAKI ADNI OLYAN PROGIT VAGY BÁRMIT AMIVEL A KAMIONOKRA LEHET KIEGÉSZÍTŐKET(lámpa,ütköző)RAKNI!!plz
  • istenostora03
    az hogy tegnap körbe mentem az országot és kapásból 6 láthatatlan falat fogtam-.-'
  • sharpwrz
    Ilyent hogy lehet csinálni? Mondjuk aki ezt csinálta az megcsinálhatta volna a belső nézetét is másmilyenre! nem?
    Ezt nem lehet vhonnan leszedni?
  • belapeter
    http://www.youtube.com/watch?v=2J4KdQQIzW4
    ezt nézzétek meg,kár hogy nem lehet ilyet csinálni a haulinban.
    Ja és hol találom meg a játékban lévő skineket?
    Át akarnák párat festeni ha lehet.
  • Yag
    Ötletes :S
  • Doog
    Hát van aki nem szeret kamionnal fuvarozni.
    http://www.youtube.com/watch?v=yjIC_zrC03U&NR=1

• Doog
    Értem köszi.
  • LTomi
    Hát, konkrétan még mi sem tudjuk, mostanában az eddigi részt bugmentesítjük, élethűbbé tesszük.
  • LTomi
    Hát, én ezt nem mondanám. Ez a TZ így nagyon kezdő, de ami a videóban van, az már jó. Mondd el konkrétan, hogy mit csináljunk magyarosabbra és megcsináljuk. Egyébként új képeket tettem közzé a Magyar Térkép honlapján.
  • Doog
    Hello!
    Azért szerintem a Hun map nem rossz, de az lenne a legjobb ha már kész lenne.
    Mikorra várható a Hun map következő verziója ?
  • Colos111
    Ami a videóban van az 1.1 verzió lesz! csak még nincs kész!
  • istenostora03
    a kiadott Hun map se külömb..remélem a következő magyarosabb lesz
  • Kharajev
    ezt a mapot akkor töltöttem le amikor elkezdtem vele jáccani:D ez tuti nem az ami a videóba van..ez már "régi":D
  • LTomi
    Jesszus, ezt a TZ Mapot EU Modnak merik nevezni?? Kb. annyit csináltak, hogy átírták a városneveket, és a cégek neveit+ 1-2 skint módosítottak. A videóban egy szép, európai mapot láthattunk, de ez egy amcsi map eu városnevekkel.
  • Yag
    12.000 hsz tényleg nem kevés. Érdemben kb 10-20 oldalt azért érdemes visszalapozni. Rengeteg infó van minden lapon. A keresésben nem csak a Googli tud haver lenni ... de az itteni kereső is kiköpné ha beírná valaki a kérdéses szavakat. Na mindegy ...
  • LTomi
    Akkor mégis van, csak nem találtam. Bocs a lámulásomért, megfertőztek.
  • istenostora03
    nemteccik..és a logó honnan van?:O
  • rico1
    TZ map
  • LTomi
    A TZ Map már megjelent? Mert valaki mondta, hogy filefront, de ott nincs, és a gugli is csak a TZ Truck Packot találja erre a keresésre: "haulin tz express map download".
  • rico1
    skinem
    skinem
  • Kharajev
    ha beírod alul a keresőmezőbe a gondod biztos találsz olyan hsz-t amibe levan írva! és nem egyből köcsögözni kéne hanem gondolkodni
  • rico1
    [/URL]
    [/URL]
  • rico1
  • tuzfal3
    de kurva rendesek vagytok segitetek, enyi köcsögöt! nem is hiszem el hogy lehetnek ekkora majmok a földön!?
  • zeli
    Szerinted elkezdene valaki visszaolvasni ~12400 hozzászólást? Egyszerűbb beírni a gondjukat, azt várni, hogy válaszoljanak.. jah, és a faq-t is ezért találták ki, hogy ne kelljen visszaolvasni, benne vannak a leggyakrabban feltett kérdések. De van, aki még azt is lusta elolvasni.
  • rico1
    Ismerem az érzést.
  • Yag
    Elég sok fórumot olvastam már. Moderáltam, indítottam és témát vezettem de ennyi lusta és figyelmetlen fórumozót még nem láttam illetve olvastam egy helyen. Állítom nektek, ha nem vlaki vlamit nem tud simán az elejétől, de elég a közepétől is végig olvasná a fórumot, mindent : insmétlem MINDEN kérdésre választ lehet kapni. És rögtön, mivel ha lusta vlaki olvasni várnia kell míg megjön a válasz minden kérdés legalább 5x fel lett téve és meg is lett válaszolva. Siralmas és nagyon elszomorító ez ...
  • istenostora03
    ?
  • spanis
    Sziasztok vonóháromszőges pótot hol lehet letölteni
  • inter94
    a sofőrök hotelokba vannak.Aki keres az talál
  • dennis88
    hy
    mikor lessz játszható a TZ Express map???
  • baaka
    boccs előre is ,lehet láma kérdés lesz!tudnátok mondani olyan progit amivel lehet lámpákat ütközőket a kamionokr rakni!eőre is köszi
  • belapeter
    elolvastam de ott nem írja le!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • LTomi
    Nah, látszik, hogy nem olvastad el a FAQ-t. Bármelyikben lehetnek, randomszerűen.