35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • benitez3
    Hy all ! Miért nem csináltok egy normális linket,ahová felraknátok több kamiont,és ahová más is tudna feltölteni az általa készitett kamionok közül,magyarúl közzé lehetne tenni a készitett kamionokat ,és pótkocsikat,meg minden egyebet,szerintem ez megoldható lenne NEM !!!!!!!!
  • DangerFox
    nem te vagy láma, egyszerűen rossza az összes,,,pl elvállalsz egy tandemmel egy fuvart és rá sem teszi a konténert, nyergesek sztem jobbak
  • Yag
    Sajna én se vagyok elájulva az általam talált tandemektől.
    Egyiknek a pótja hátrabillen, a másik ha leakarok hajtani a járdáról beakad és megállítja a kamiont is.
    A harmadiknál a pót csak egy tengely, amire elvileg fel van pakolva az árú és még fizetnek is érte de nem látszik semmi belőle. Van olyan is hogy ha dobozos Scaniával megyek akkor nem tudok felcsatolni más rakományt ... egyszóval még nincs kiforrva ez a dolog ... vagy!
    Én vagyok annyira láma hogy nem tudom használni ? Elszomorítana hogy ennyi játék tapasztalattal ez lenne a helyzet.
  • 9306
    nah mind1 akkor kössz a segítséget
  • 9306
    meg 1 tandem man-tn is letöltöttem és aval is ugyan ez a baj ha be rakom a kamiont ki fagy:S:S
  • 9306
    jah értem
  • leho94
    Mert doublet kell vinni...
  • leho94
    Sztem a Mapa polska 0.3:D
  • rico1
    Melyik a legnagyobb map?
  • Yag
    Megérkezett a Long Haul, feltettem de sajna én se találtam érdemben sok különbséget a Haulinhoz képest. Max pár kamionnal vagy más kamionokkal is lehet fuvarzani. Szomorú. Kicsit többet várna egy új kiadástól az ember. Lehet hogy a Haulinba sikerült beletenniük minden tudásukat és a lehetőségekhez képest ez talán a mostani legjobb kamion szimulátor ? Ahogy elnézem a Fun oldalakat mások se erőltetnek más részeket nagyon ... nem csak ettől a brigádtól hanem egyébként. Ti ezt hogy látjátok ?
  • Horváth trans
    Honnan birom leszedni a magyarositást met F.A.Q BAN nem hozza be az oldalt!! elöre is köszi!
  • pirosasz
    akorlehet hazért nics zsámoly mert kell hozá a kamionja. az gáz ha kifagy.
  • 9306
    meg ha a kamionját be rakom akkor ki fagy a játék nem tölt be
    és ezér csak a pótkocsiját tettem be
  • pirosasz
    akor azt hogyan lehet szálitani?

• 9306
    a pótkocsi meg jelenik a játékba csk a zsámolya nem:(
  • pirosasz
    a pótkocsi is megjelenik a játékba vagy csak a kamion??
  • 9306
    innen sztedtem le a szerelvényt http://18wos-mod.wgz.cz/trucky
  • pirosasz
    megtudnád mondani hogy honnan szedted le a szerelvényt?
  • 9306
    le töltöttem 1 pótos szerelvény-t és a pótból csak a zsámoly nem látszik mér van az?
  • leho94
    Nincsmit.
  • tuzfal3
    Mostkezdtem vinni a DHL-nek egy fuvart Berlinbe elkezdett esni az esö és a játék kifagyott,nah ebben az az érdekes hogy edig nem csinált ilyet mi lehet a gond?
  • baaka
    NAGY nehezen megszületett a sheryo féle r620 !!köszönöm szépen leho94 és schwarz segítségét!!!
  • Doog
    :D Hát az enyémből idézhetnél is nem írtam semmi olyasmit.
    :D Az lehet lámaságot kérdeztem de akkor sem honnan tudjam hogy mien mapot ki csinál ha csak 3 napja vagyok regelve azt most kezdtem el játszani.
    De mind1 hadjuk.
  • solle
    Nem tudjátok hogy ezt a kamion hangot honnan lehet letölteni?

http://youtube.com/watch?v=FHkByGX6Cp0&feature=related
  • Kharajev
    gratulálok inkább a tiédből neis idézek nem akarlak megszégyeníteni! és ebből is láccik h mennyire gyerekes vagy!
  • tuzfal3
    XD (más volt a lényeg...) csak azt szeretném megkérdezni hogy hogy lehet skineket szerkezteni...(már rákerestem te nem igazán értetem...) vagy tudsz adni olyan oldalt ahnan letölthetem? ez a jel mit jelent? ->>>> (nem értek az ilyenekhez...)
  • tuzfal3
    lécci segitsetek...mert szeretnék az utánfutohozvalo kamiont is mert ugy szebb
  • Doog
    Mert ??? Most honnan tudjam hogy kiadták-e vagy nem ???
  • TopGun
    v.1.0-ast
  • tuzfal3
    valaki megmondaná hogy hogyan lehet szerkezteni a skineket?vagy egyátalán lehet-e letölteni valamient vagy valamit lehet e segiteni rajta? XD
  • Kharajev
    kérdezni tudsz gondolkozni nem...
  • Doog
    Mér most miva ??? Csak megkérdeztem. :D
  • Kharajev
    pff
  • Doog
    Azért kérdeztem hátha kijött azaz új amit youtuberól belinkeltek.
  • Kharajev
    szerinted mennyi van?
  • Doog
    Hányas TZ Express Mapot próbáltad ki ???
  • TopGun
    Kiprobaltam ezt a TZXpressz map-ot, hat eleg fura! mintha az USA terkepre nemet es felig magyar neveket tettek volna fel, bar szepen meg van csinalva, szo se rola, csak erdekes, hogy Budapesten tengerjaro hajok allnak a kikotoben!
  • Doog
    THX
  • tuzfal3
    http://haulin.ic.cz/scania.html
  • Doog
    Scania Tandemet hol töltötted le ???