35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • Schwarz
    Videovezérlő RAM hiba, látszik, hogy néhány oszlop megy, néhány nem. Ha garis vidd vissza. Kétlem, hogy a játék okozott volna ilyet, vagy egy vírus (kergető nincs a gépen?). Bár ki lehet fingatni a kártyát túlhajtással meg ilyenekkel, de ezt nem hiszem, hogy vírus tette volna.

A mosolygó fej meg semmi extra, sima 1-es kódú ASCII karakter. Valami szövegmezőben bal alt lenyom, numpadon 1-est megnyom bal alt elenged. ☺
  • Xerberus
    Nekem is ez a gyanus mosolygo pofik ha tonkremegy a videokari?! :/
  • Bala10
    eléggé vírusgyanús, hiszen olyan hibával nem találkoztam ami vigyorgó arcocskákat produkálna. :)
  • Gollo
    Román mapba benne van:)!
  • Xerberus
    Ma telepitettem egy jatekot,egesz pontosan a "haulin" nevu kamionszimulatort. Miuatan feltettem egy peccset es elinditottam a jatekot az kifagyott es restartolta a windowst.Miutan ujraindult a gep fura alakzatok jelentek meg a kepernyon (mellekeltem 2 kepet) Hozzateszem ezeket a dolgokat nem windowsban produkalja hanem mielott bebootolna.XP betoltodes utan erosen szetcsuszott csikos kep fogad. Masik karival megy hibatlanul a gep. Valaki hallot olyan virusrol ami ilyet csinalna,tonkretenne egy haardwer ezkozt?Vagy esetleg valakinek mas otlete?
    Egyebkent egy 6800gt rol van szo egy abit is7e2 alaplapban es egy 3.2ghz prescot van mellette
    kepek:
    http://noob.hu/07/0103/Image(03).jpg
    http://noob.hu/07/0103/Image(04).jpg
  • kokosz
    Nemtoltodfel valahova oket, hogy mi is letolthesuk
  • Muthig
    és gondolom nem is küldöd át senkinek...
  • LTomi
    Nah, 3 új képet találhattok a Magyar Térkép honlapján: haulinhunmap.htst.hu
  • tmartin
    Az eredeti mapba minden város járható!
    Ráadásul még elégnagy is!
  • benitez3
    Hy ! Tud valaki olyan mapot aminek a teljes térképe kész van "minden város járható" ,mindegy,ha külföldi is (a TZ expressz mapon kivül ) !!??!! Kössz elöre is
  • Gollo
    Fölösleges nekem pl az összes AI autó kivan cserélve meg nem annyira egyszerű ez!:)
  • kokosz
    Valaki tudna konvertalni AI-t a pttm-bol: http://ruspttm.freewebsites.com/trafic.htm
    peldaul a leg felsot;)
  • istenostora03
    nemigen
  • MAN TGA
    letölthetövalahonan ez a pót?
  • LTomi
    Még te mondtad, hogy lefogsz mondani, mi meg elkezdtük a szavazást, viszont ha meggondoltad magadat, és maradsz, akkor meg jogos, de azért már a hsz-ek kitörlésekor is indokolhattad volna.
  • RaST
    Megkért rá titeket bárki is ? Egyenlőre még én vagyok .. Ha tetszik, ha nem ..
  • istenostora03
    Egykis nosztalgia

• Gollo
    Igaza volt jól tette hogy törölte még ő a házigazda szal azt tesz amit akar^^!
  • LTomi
    Most mért törölted az üziket, azvolt, hogy házigazda váltás lesz, csak szavaztunk. XD
  • norbi56
    vegyél olcsó kormányt ha nincs pénzed valami márkásra
  • KisDeák
    Köszi ez működött És arra nincs valami trükk hogy egérrel lehessen kormányozni? Lehet hogy hülye kérdés, de nekem ez tetszett a legjobban a PttM-ben!!! Billentyűzettel olyan eke az irányítás!
  • SlaCker
    Valaki hallot valami apró hírt a Euro Truck Sim-ről.
    Elvileg karácsony körül jött volna ugye???
  • Kharajev
    ebbe semmi lebaszás nem volt és normális hangnemmel válaszoltam de ha egyszer nem érted meg...
  • Schwarz
    Nyilván a játék eltávolításakor az uninstallja kipucolta a játék mappáját teljesen, ezzel eltakarítva a magyarítás eltávolító programját is.

Próbálkozz ezzel.
  • TopGun
    OK! ertem! nem kell mindjart leb***ni! :( En normalis hangon kerdeztem!
    Es fent van a patch.
  • KisDeák
    Elkövettem egy olyan hibát hogy elősször a játékot töröltem le és csak utánna próbáltam a magyarítást! De akkor már azt írta ki hogy a magyarírás már el van távolítva hol ott soha nem töröltem le! De a panelen ott volt azért hogy ok vagy mégsem...!!! Én nyomtam egy ok-ot! Aztán nagy vígan újratelepítettem a gémet el is indul,semmi gond csak ha fel szeretném tenni a magyarítást hozzá akkor azt írja hogy már fenn van egy régebbi verzió távolítsam el! De sehol nincs fenn a régebbi verzió mert miután okét nyomtam azon a bizonyos panelen, a vezérlőpultban "programok telepítése,törlése" pontban sincs semmi!! Mi ez valami ördögi kör ? Lécci valaki mer már úgy felbaszott hogy azon gondolkodom hogy újjra rakom a windows-t
  • Gollo
    Nájne Publikáte xD
  • Gollo
    Persze cukipofi és a BBS?^^
  • MAN TGA
    csá a potot lelehet szedni valahonnana??
  • Kharajev
    nem minden kamionra vannak kiegészítők! ha fent van a patch és a kamionra vannak kiegészítők akkor tudsz rátenni a szervízbe ezen mit nem lehet megérteni?
  • TopGun
    Ez erdekes es minden tipusu kamionra? mert en pl. most egy nagy Volvo-val teperek es osszesen 3 kiegeszitot talaltam a szervizben: potfenyt, ABS-t AVI-t mast semmit.
  • LTomi
    Tökmindegy, hogy melyik szerviz.
  • TopGun
    Hi! melyik varosban van ez a szerviz? a magyar terkepen jatszom.
  • V43 1105
    Odabasz a kicsike
  • istenostora03

• LTomi
    Eléggé nehezen lenne megoldható, mert léteznek szerzői jogok is, és szerintem nem mindenki lenne hajlandó engedni, hogy kirakják a kamionját, max pénzért.
  • kokosz
    Nemtalaltatok veletlenul Scania 143m -es interiort?
  • Kharajev
    szervízben..ha van fent patch!
  • Muthig
    Eszembe jutott egy ujabb kérdés, amire nem találtam választ a F.A.Q.-ban. Hol lehet spoilert rakni a kamionokra?
  • VolvoMan
    Valaki eltudná nekem küldeni wobmat wielton pótkocsiját(http://users.cwi.hu/sgupload/1199202975.jpg)msn:[email protected]
    thanks