35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • pirosasz
    énis regéltem erre az oldalra és sikerült minden
    beistok jelentkezni
  • Kenworth
    Valamelyikötök ajánlotta url=http://www.eurotruck.tnb.pl/downloads.php]ezt[/url] az oldalt és én elméletileg regeltem már rá, de semmi pozitív irányú változás, mert nem tudok belépni és még aktiváli emailt se kaptam!
    Valaki járt sikerrel?

• benitez3
    Császtok ! Minden városon lehet menni a magyar térképen,ugy mint a tu eu mapon ??
  • Muthig
    Még egy kérdés: nem konvertálná át valaki a pttm-ből az Iveco Eurostar 4x2-est?
  • pirosasz
    kb hány órafelé adjátok ki???
  • Muthig
    Ha a RENAULT MAGNUM II 440 T beteszem, akkor kifagy a játék. Vajon miért lehet? Ja és az egyik tga-val is ugyan ez a helyzet.
  • Gollo
    Eggyiket nem használod énis ezt csinálom xP!Amelyik kell azt használod!
  • kokosz
    Ha a potoknal az sii egyforma akkor mit tegyek?Mar probalkozztam,hogy megvaltoztattam az egyik potet pl log_big.sii es a jatek kifagy.Mit tehetnek,hogy az azonos nevu sii-k is jol mukodjenek es meg is jellenjenek a jatekban.
  • ostya
    YEAH már vártam, a képek alapján nagyon jó! Ezer kösz SCHWARZ!
  • LTomi
    Nah, úgy döntöttünk Gollo-val, hogy holnap kiadjuk a Magyar Térkép 1.2-es verzióját tesztelésre.
  • hapcizoli
    én is regisztrálva vagyok azon az oldalon de én se taltáltam még semmi letöltést de szerintem nincs is az szerintem egy egyszű forum
  • Schwarz
    megoldás a problémádra (második eset)
  • kokosz
    http://truck-phorum.eu/forum/index.php?sid=147807267fa88f54eb7cfb9db65bac9b
    Ezzen az oldalon regeltem magam de seholsem kapom a letolteseketValaki nemsegitene?
  • Gollo
    Am nem neked irtam ott alul az üzenet jobb alsó sarkába van egy olyan hogy "Válasz xy üzenetére" !
  • ostya
    Épp ez a baj! Nem jelenik meg a showroomban, gondolom, akkor a játékban sem.
  • Gollo
    Ugycsináljuk xD!
    Bemásolod aztán kész:)!
  • ostya
    Sziasztok! Segítség kéne. Ma felraktam játékot, felraktam rá Magyarország térképet és akartam kamionokat is rakni bele, mod mappába raktam párat a storagefile.scs-t is átírtam rendesen, de azt csinálja, hogy csak egy kamiont rak be, berakott egy Volvo-t aztán beraktam egy Mercedes-t és utána amikor beléptem showroomba , akkor csak a mercit mutatta a Volvo eltűnt. Nem tudjátok mi lehet a baj?
  • TOPLINE
    Kipróbáltam másik kamionnal is a 620-as scaniról ha simán leakasztanám le se akad ráemel amcsi kamival detto nemtudom mibaja lehet oylan mintha a kamionra talpalna más pótnál meg jó a volva csak ennél szarakodik de akkor ezt nem húzzuk vele oszt kész :)
  • jui
    Ezeket a kamionokat miért nem ugy csinálják hogy bemásolom aztán kész.
    Nem kéne ennyit tökölni vele.
  • VolvoMan
    Nekem csupa lila a kamion .Mi lehet a baj
  • victorius83
    Van valakinek olyan Zmodeler2-je amit nem kell regisztráltatni?
  • victorius83
    Üdv. Tudna valaki ajánlani egy linket, ahonnan le tudnám tölteni a Zmodeler2-t?
  • Gollo
    a Mapnak semmi köze semmihez:)!szedd ki azta pótkocsit és rakd be helyette a Cooliner Double -t vagy pedig az amcsi pótot használd vagy pedig még vehetsz egy BDF-es gépet ennyi tudok mondani^^!
  • Gollo
    Fúúú asszem a volvoval van a baj de nem bizti mert nekem se engedte hogy alátoljak! Nemértem hogy egy szerencsétlen szintező szelepet nem tudtak tenni ebbe a volvoba xD! Próbáld meg másik kamcsival ;)!
  • Gollo
    Ez nem feladatokból áll!Látszik nem sürün olvasgattad a FAQ -t..!
  • tmartin
    De a Trima Transportowa pótkocsit a kamionra nem lehet rákötni pedig általába abba van a legnagyobb érték?
    És mit csináljak hogy például az Eggs-Doubble szállítmánynál is a Trima Transportova pótkocsi jelenik meg.
    Hogy tüntessem el?
    A magyar mappal játszom.
  • TOPLINE
    Hy valaki megtudná nekem mondani hogy ez alá a pót alá hogyha fuvart veszek fel rá miért nem tudok betolatni mert most parkolóba rámtette és bementem egyik céghez felvettem fuvart tolnék alá és nem engedi

• matiasrex92
    nem szuksegs potot venni...csak bemesz az egyik cehgez es ott kivalasztod az arut...kapod hozza a potot....es akkor mar a terkepen is fel lesz tuntetve hova kell menj...
  • TOPLINE
    főhadiszállásra viszi vagy a parkolóba
  • Kremmer
    De addig ok!Megveszem a pótot, 24 óra után fel tudom venni!de semmi jel ahová menni kéne!
  • Doog
    De azt akarja hogy legyünk a GPS-e. :D
  • leho94
    Pfff...Szted a kamionosknak igazából van nyíl merre menjen?:D Max GPS,megnézed a nagy térképen és ennyi.
  • Kremmer
    Légyszi segítsen már valaki pls!!!
  • Attila889
    A türelem magyar mappot teremt :D
  • tmartin
    Már most nem azért mondom de mikor lesz kész az 1.2-es magyar map?
  • Kremmer
    Sziasztok!

Légyszi segítsen valaki!Hogy kezdjem a játékot??Mert itt nem úgy van mint a PTTM-ba!!vennem kell pótot??arra rájöttem eddig!És utánna??a térkép semmit sem jelez!

köszi
  • Passy
    OK. Köszi.
  • Gollo
    bemész a szervízbe és ott mintha Refiket raknál a kamcsira vagy mittudom én ott lehet rá felépítményt is venni
  • dmtuning
    sziasztok nekem egy Logitech Formula Force EX kormányom van átálitom rá az irányitást érzékeli is de amikor már azt akarom beáltani hogy balra kanyarodjon a kamion vagy a gázt a pedára álitani semit nem érzékel miért?
  • pirosasz
    akinek van tandem-es kamionja vagy forgózsámolyos pótkocsija az irjon. vag vegyen fel msnre [email protected].