35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
pirosasz #12897 énis regéltem erre az oldalra és sikerült minden
beistok jelentkezni
-
Kenworth #12896 Valamelyikötök ajánlotta url=http://www.eurotruck.tnb.pl/downloads.php]ezt[/url] az oldalt és én elméletileg regeltem már rá, de semmi pozitív irányú változás, mert nem tudok belépni és még aktiváli emailt se kaptam!
Valaki járt sikerrel?
-
benitez3 #12895 Császtok ! Minden városon lehet menni a magyar térképen,ugy mint a tu eu mapon ??
-
Muthig #12894 Még egy kérdés: nem konvertálná át valaki a pttm-ből az Iveco Eurostar 4x2-est? -
pirosasz #12893 kb hány órafelé adjátok ki??? -
Muthig #12892 Ha a RENAULT MAGNUM II 440 T beteszem, akkor kifagy a játék. Vajon miért lehet? Ja és az egyik tga-val is ugyan ez a helyzet. -
Eggyiket nem használod énis ezt csinálom xP!Amelyik kell azt használod! -
kokosz #12890 Ha a potoknal az sii egyforma akkor mit tegyek?Mar probalkozztam,hogy megvaltoztattam az egyik potet pl log_big.sii es a jatek kifagy.Mit tehetnek,hogy az azonos nevu sii-k is jol mukodjenek es meg is jellenjenek a jatekban. -
ostya #12889 YEAH már vártam, a képek alapján nagyon jó! Ezer kösz SCHWARZ! -
Nah, úgy döntöttünk Gollo-val, hogy holnap kiadjuk a Magyar Térkép 1.2-es verzióját tesztelésre. -
hapcizoli #12887 én is regisztrálva vagyok azon az oldalon de én se taltáltam még semmi letöltést de szerintem nincs is az szerintem egy egyszű forum -
megoldás a problémádra (második eset) -
kokosz #12885 http://truck-phorum.eu/forum/index.php?sid=147807267fa88f54eb7cfb9db65bac9b
Ezzen az oldalon regeltem magam de seholsem kapom a letolteseket
Valaki nemsegitene?
-
Am nem neked irtam ott alul az üzenet jobb alsó sarkába van egy olyan hogy "Válasz xy üzenetére" ! -
ostya #12883 Épp ez a baj! Nem jelenik meg a showroomban, gondolom, akkor a játékban sem. -
Ugycsináljuk xD!
Bemásolod aztán kész:)! -
ostya #12881 Sziasztok! Segítség kéne. Ma felraktam játékot, felraktam rá Magyarország térképet és akartam kamionokat is rakni bele, mod mappába raktam párat a storagefile.scs-t is átírtam rendesen, de azt csinálja, hogy csak egy kamiont rak be, berakott egy Volvo-t aztán beraktam egy Mercedes-t és utána amikor beléptem showroomba , akkor csak a mercit mutatta a Volvo eltűnt. Nem tudjátok mi lehet a baj?
-
Kipróbáltam másik kamionnal is a 620-as scaniról ha simán leakasztanám le se akad ráemel amcsi kamival detto nemtudom mibaja lehet oylan mintha a kamionra talpalna
más pótnál meg jó a volva csak ennél szarakodik de akkor ezt nem húzzuk vele oszt kész :)
-
jui #12877 Ezeket a kamionokat miért nem ugy csinálják hogy bemásolom aztán kész.
Nem kéne ennyit tökölni vele. -
VolvoMan #12876 Nekem csupa lila a kamion .Mi lehet a baj -
Van valakinek olyan Zmodeler2-je amit nem kell regisztráltatni? -
Üdv. Tudna valaki ajánlani egy linket, ahonnan le tudnám tölteni a Zmodeler2-t? -
a Mapnak semmi köze semmihez:)!szedd ki azta pótkocsit és rakd be helyette a Cooliner Double -t vagy pedig az amcsi pótot használd vagy pedig még vehetsz egy BDF-es gépet ennyi tudok mondani^^! -
Fúúú asszem a volvoval van a baj de nem bizti mert nekem se engedte hogy alátoljak! Nemértem hogy egy szerencsétlen szintező szelepet nem tudtak tenni ebbe a volvoba xD! Próbáld meg másik kamcsival ;)! -
Ez nem feladatokból áll!Látszik nem sürün olvasgattad a FAQ -t..! -
De a Trima Transportowa pótkocsit a kamionra nem lehet rákötni pedig általába abba van a legnagyobb érték?
És mit csináljak hogy például az Eggs-Doubble szállítmánynál is a Trima Transportova pótkocsi jelenik meg.
Hogy tüntessem el?
A magyar mappal játszom. -
Hy valaki megtudná nekem mondani hogy ez alá a pót alá hogyha fuvart veszek fel rá miért nem tudok betolatni mert most parkolóba rámtette és bementem egyik céghez felvettem fuvart tolnék alá és nem engedi 
-
matiasrex92 #12867 nem szuksegs potot venni...csak bemesz az egyik cehgez es ott kivalasztod az arut...kapod hozza a potot....es akkor mar a terkepen is fel lesz tuntetve hova kell menj... -
főhadiszállásra viszi vagy a parkolóba -
De addig ok!Megveszem a pótot, 24 óra után fel tudom venni!de semmi jel ahová menni kéne! -
De azt akarja hogy legyünk a GPS-e. :D -
Pfff...Szted a kamionosknak igazából van nyíl merre menjen?:D Max GPS,megnézed a nagy térképen és ennyi. -
Légyszi segítsen már valaki pls!!! -
A türelem magyar mappot teremt :D -
Már most nem azért mondom de mikor lesz kész az 1.2-es magyar map? -
Sziasztok!
Légyszi segítsen valaki!Hogy kezdjem a játékot??Mert itt nem úgy van mint a PTTM-ba!!vennem kell pótot??arra rájöttem eddig!És utánna??a térkép semmit sem jelez!
köszi -
Passy #12858 OK. Köszi. -
bemész a szervízbe és ott mintha Refiket raknál a kamcsira vagy mittudom én ott lehet rá felépítményt is venni -
dmtuning #12856 sziasztok nekem egy Logitech Formula Force EX kormányom van átálitom rá az irányitást érzékeli is de amikor már azt akarom beáltani hogy balra kanyarodjon a kamion vagy a gázt a pedára álitani semit nem érzékel miért? -
pirosasz #12855 akinek van tandem-es kamionja vagy forgózsámolyos pótkocsija az irjon. vag vegyen fel msnre [email protected].